Obecny czas: Pią, 01.05.2026, 21:37

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
VW Polo GTI vs Mini Cooper S vs Peugeot 207 150 Turbo 

Jeśli miałbym wybierać to najlepszy jest:
VW Polo GTI 41%  41%  [ 16 ]
Mini Cooper S 36%  36%  [ 14 ]
Peugeot 207 150 Turbo 23%  23%  [ 9 ]
Razem głosów : 39

VW Polo GTI vs Mini Cooper S vs Peugeot 207 150 Turbo 
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Miejscowość: Grudziądz
VW-nie komentuje, to ma byc sportowe autko? nuda, brzydota, brak finezji, nic nie ma ciekawego do zaoferowania. najwiekszy silnik, wiec mogliby wykrzesac z niego coś wiecej, do tego mam obawy czy zimą nie bedzie zamarzał jak w przypadku polówek z mniejszymi silnikami :lol:
mini jest typowo damskie tak jak pełżot, oba modele jakos mi nie pasują mają w sobie coś czego brakuje VW (jak zwykle) ale to toś mi nie odpowiada.

ReasumujÄ…c:
3.VW
2. Pug i Mini
1.?

Sob, 02.12.2006, 21:53
Awatar użytkownika

Miejscowość: WESTSIDE
Jestem facetem i lubie dziewczyny (mini bmw więc odpada), peugeot jest chyba najbrzydszym modelem tego producenta z dwujką na przedzie jaki się pojawił w historii tej planety... Większych świateł nie mieli? Więc coś strasznego został się tylko VW... i co gorsze wcale nei jest zły... dyskretna stylistyka nei zdradza możliwiści, dobra jakość wykonania, w sumie nie razi tak naprawdę ten wygląd:) No niech będzie - najmniejsze zło jak mówili przedmówcy - praktyczny cichociemny wózek na zakupy (niewielkie) z najlepszym czasem w slalomie (i najgorszymi hamulcami...)

Sob, 02.12.2006, 23:28
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2