|
|
Obecny czas: Pią, 01.05.2026, 18:51
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
BMW 335i Coupe vs Porsche 911
|
BMW 335i Coupe vs Porsche 911
| Autor |
Wiadomość |
|
Guerrillero
|
Oba są ładne, oba są szybkie, BMW ma automat, ale mimo to wybiorę Porsche. Za legendę*.
* BMW trĂłjka teĹĽ ma legendÄ™, ale ciut innÄ…
_________________ HLVS!
|
| Wto, 28.11.2006, 19:17 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Oglądam te fotki po raz kolejny... czas najwyższy - zakochałem się w nowej BMW Coupe...
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Wto, 28.11.2006, 19:22 |
|
 |
|
marcel911
|
Ice napisał(a): OglÄ…dam te fotki po raz kolejny... czas najwyĹĽszy - zakochaĹ‚em siÄ™ w nowej BMW Coupe...
jak juĹĽ je sobie kupisz to nie zapomnij czegoĹ› z 3-ma paskami 
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
|
| Wto, 28.11.2006, 19:43 |
|
 |
|
offloldowiec
|
Biore Porsche. BMW nigdy w moich oczach nie bedzie mialo tego czegos jak 911. Chociaz nie powiem, ze technologicznie ustepuje 911, jednak nie ma tego czaru i duszy 
_________________ Deszcze Niespokojne.
Mecze na żywo
|
| Wto, 28.11.2006, 20:46 |
|
 |
|
Kurai
Samochód: Smutna Jazda
|
Nie no, co za pytanie. Porsche. Doskonałość techniczna, do tego żywa legenda, auto piękne i szybkie. Do wyboru mamy auto słabsze, tańsze, praktyczniejsze, brzydsze, zwyczajne... Mi na wyobraźnię o wiele mocniej działa 911 
|
| Wto, 28.11.2006, 20:55 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
marcel911 napisał(a): jak juĹĽ je sobie kupisz to nie zapomnij czegoĹ› z 3-ma paskami
Zapewne masz na myśli krawat, bo dresa stać co najwyżej na 2 generacje starszą trójkę, lub też - o zgrozo! - stare Audi.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Wto, 28.11.2006, 20:56 |
|
 |
|
Rules
|
Ice napisał(a): Zapewne masz na myĹ›li krawat, bo dresa stać co najwyĹĽej na 2 generacje starszÄ… trĂłjkÄ™, lub teĹĽ - o zgrozo! - stare Audi.
haha dokładnie, ja tez wybieram BMW, łande, szybkie i za rozsądne pieniadze, zwłaszcza w porównaiu do Porsche, które nadal bardzo mnie kręci, ale jednak wole cos bardziej praktycznego, do poszalenie i spokojnej jazdy, nawet z kompletem pasażerów.
|
| Wto, 28.11.2006, 21:00 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Dobra ankieta, bo się zastanawiam i zastanawiam nad wyborem.  Na Bmw oddałbym głos za wygląd, lubie auta z agresywnym charakterem, no ale to nie znaczy, że odrzuciłem Porsche. Ono nie wygląda tak agresywnie. Można by powiedzieć, że ma swój styl.  No mam problem  Ale co tam  Głos na 335i  Jest prawie dwa razy tańsze, a osiągi podobne 
|
| Wto, 28.11.2006, 21:54 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Bardzo rzadko to robię ale dziś nie mam wyjścia - nie głosuję  Obydwa auta są wspaniałe i, szczerze mówiąc, chciałbym je obydwa: BMW na codzień i Porsche na niedzielę i "od święta"
PS: Oczywiście obydwa byłyby w innym kolorze 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Wto, 28.11.2006, 22:01 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
markus napisał(a): PS: OczywiĹ›cie obydwa byĹ‚yby w innym kolorze 
W białym? 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Wto, 28.11.2006, 22:01 |
|
 |
|
markus
|
el_payaco napisał(a): markus napisaĹ‚: PS: OczywiĹ›cie obydwa byĹ‚yby w innym kolorze W biaĹ‚ym?
Skąd wiedziałeś?

|
| Wto, 28.11.2006, 22:04 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
markus napisał(a): SkÄ…d wiedziaĹ‚eĹ›?
Obudziała się we mnie kobieca intuicja 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Wto, 28.11.2006, 22:06 |
|
 |
|
markus
|
el_payaco napisał(a): markus napisaĹ‚: SkÄ…d wiedziaĹ‚eĹ›?
Obudziała się we mnie kobieca intuicja Laughing Laughing Laughing
A ja myślałem, że kierowałeś się kolorem chusty mojego czarnucha 
|
| Wto, 28.11.2006, 22:07 |
|
 |
|
marcel911
|
Ice napisał(a): marcel911 napisał(a): jak juĹĽ je sobie kupisz to nie zapomnij czegoĹ› z 3-ma paskami Zapewne masz na myĹ›li krawat, bo dresa stać co najwyĹĽej na 2 generacje starszÄ… trĂłjkÄ™, lub teĹĽ - o zgrozo! - stare Audi.
Krawat?  Ja ostatnio widziałem nową S-klasę, wychodzi z niej koleś i co miał na sobie? Zgadnij. I nie był to krawat  A dziś widziałem jednego w 7'ce ostatniej przed FL, i co? Przejechał po palcach pieszym  Ta beema jak już wyjedzie z salonu to jest burakowóz, a za 10 lat... A Porsche? Nigdy sie nie zestarzeje i żaden burak go nie kupi, bo bedzie wolał BMW 
_________________ Driving an E-Type Jaguar roadster with the top down along a winding country road in the late evening summer sun must surely rate as one of the world's finest driving experiences.
|
| Wto, 28.11.2006, 22:13 |
|
 |
|
markus
|
marcel911 napisał(a): A Porsche? Nigdy sie nie zestarzeje i ĹĽaden burak go nie kupi, bo bedzie wolaĹ‚ BMW Smile
Rozumiem, że masz na myśli wyłącznie 911, bo ja w Cayenne to już niezłych dresów widywałem 
|
| Wto, 28.11.2006, 22:14 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
markus napisał(a): Cayenne to juĹĽ niezĹ‚ych dresĂłw widywaĹ‚em
to nie jest Porsche.
a co dresów, to nie oszukujmy się za 10-12 lat to będzie pospolitu dreso-mobile, Porsche nic takiego nie grozi.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Wto, 28.11.2006, 22:58 |
|
 |
|
Kurai
|
marcel911 napisał(a): Ja ostatnio widziaĹ‚em nowÄ… S-klasÄ™, wychodzi z niej koleĹ› i co miaĹ‚ na sobie? Zgadnij. I nie byĹ‚ to krawat 
Gdyby się tym przejmować, nie możnaby kupić żadnego drogiego auta, bo na pewno takim jeździ już jakiś raper czy inna mandaryna 
|
| Wto, 28.11.2006, 23:02 |
|
 |
|
marcel911
|
Zgadza sie, ale sa marki, ktore maja wieksze powodzenie w pewnych kregach.
|
| Śro, 29.11.2006, 15:12 |
|
 |
|
debik
|
bartez napisał(a): Ale chcesz miec Porsche albo nie
ja nie chce, glos na BMW
_________________ elo elo 3 5 0
|
| Śro, 29.11.2006, 16:50 |
|
 |
|
Kurai
|
marcel911 - pozostaje jeszcze zapytać: i co z tego?  Mi to osobiście nie przeszkadza i jak najdzie mnie kaprys* wożenia się BMW, nie będę się oglądał na żadne stereotypy. I nie sądzę, żeby Porsche było pod tym względem dużo "czystsze".
* zakładając, że wcześniej wygram w totka i/lub otrzymam spadek po jakimś bardzo bogatym krewnym 
|
| Śro, 29.11.2006, 19:22 |
|
|