|
|
Obecny czas: Czw, 07.05.2026, 9:46
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
407 - Passat - Avensis - S60
|
407 - Passat - Avensis - S60
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Volvo auto które ma już swoje lata, ale nadal wyglada świetnie, może gdzie niegdzie odstaje ale jestem mu to w stanie wybaczyć, ładna limuzyna dla prezesa, (czyli dla mnie  ) cenaj największa ale w końcu to Volvo jest, reszta kolejności bez znaczenia, konkurencja to dla mnie mało atrakcyjne wozy
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 14.09.2006, 17:15 |
|
 |
|
Mac_Abra
|
peĹĽo bo go bardzo lubie i podoba mi sie jego silnik 
_________________ "mój samochód powstał dawno temu, gdy reklama zachwalała przyśpieszenie i pęd, wolność dalekich podróży, a nie schowki, uchwyty, oszczędność paliwa i ładowność bagażnika..."
|
| Czw, 14.09.2006, 18:39 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
4. Pasek & 407 - obydwu aut nie trawiÄ™, obydwa sÄ… dla mnie poraĹĽkami stylistycznymi.
2. S60 - kawał dobrego i ładnego auta, z niezłym silnikiem i fajnym wnętrzem.
1. Avensis. Jednak jeśli miałbym ją kupować to nie z tym silnikiem tylko słabszym D-4D 150. Jest zdecydowanie tańsza, a ciągnie niewiele gorzej.
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Czw, 14.09.2006, 20:33 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Na samym starcie odpada Passat i 407. Zupełnie nie trafiają w moje gusta, a szczególnie Peugeot.
Volvo jest bardzo dobrym samochodem, ale mimo wszystko przegrywa z Toyotą która od zawsze bardzo mi się podobała. A więc punkt dla Avensis 
|
| Czw, 14.09.2006, 20:46 |
|
 |
|
przemekp14
Samochód: Opel Astra G
|
noto ja tak:
1.Volkswagen Passat: za przestronność świetne materiały.I za jakość
2.Toyota Avensis: Niewiem dlaczego jakoĹ› mnie przyciaga.
3.Volvo S60: Bardzo mi się podoba ale jest na trzecim miejscu za to ze niema czołoweij poduszki pasażera.
4.Peugeot 407: nie trawie go.
|
| Nie, 17.09.2006, 15:57 |
|
 |
|
Dżony
|
przemekp14 napisał(a): ale jest na trzecim miejscu za to ze niema czoĹ‚oweij poduszki pasaĹĽera.
 jak może nie mieć 
_________________ http://jkbudownictwo.pl/ - Projektowanie CAD, kosztorysowanie budowlane, wydruki wielkoformatowe, poligrafia . https://www.facebook.com/jkbudownictwo
|
| Nie, 17.09.2006, 16:12 |
|
 |
|
palmak
|
yyyyyy Volvo ktore slynie z najbezpieczniejszego auta na swiecie nie ma czolowej poduszki dla pasazra?????
DLa mnie numer 1 to Volvo, po prostu podoba mi sie, zwlaszcza wnetrze:]
Potem albo Toyota albo 407... toyota za wykonanie , 407 za wyglad i mistrzowski HDI :]
na koncu VW... nie podoba mi sie ten passat wole wczensiejszego:]
|
| Nie, 17.09.2006, 21:30 |
|
 |
|
WalecznaMarchewka
|
Zdecydowanie Volvo... .
_________________ Tak jak Bolek i Lolek
Tytus Romek i Atomek
Dzieci z Bullerbyn
Tomek na tropach yeti
Tak jak król Maciuś pierwszy
Asterix i Obelix
Jak załoga G
McGywer i Pipi
|
| Czw, 21.09.2006, 11:59 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
WalecznaMarchewka napisał(a): Zdecydowanie Volvo
Moze bys powiedział dlaczego 
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Czw, 21.09.2006, 18:30 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
1. Toyota. Potwornie popularne auto ale praktycznie pozbawione wad. Ma świetny, mocny silnik, jest przestronne, dobrze się prowadzi i jest niezawodne. Wielu zarzuca Toyocie "nudę stylistyczną" ale mnie ten wóz najzwyczajniej w świecie się podoba.
2. Volvo. Nie wiem dlaczego wylądował na drugim miejscu. Może dlatego, że jest najstarszy i najciaśniejszy?
3. Volkswagen. Wiem, ĹĽe jest dopracowany, przestronny, dobrze siÄ™ prowadzi bla, bla, bla ale jego aparycja jest po niemiecku nieciekawa. CoĹ› mnie od tego auta odpycha.
4. Peugeot. Poza dość ciekawym designem nie ma w tym aucie niczego co mogłoby mnie do niego przyciągnąć.
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Pią, 22.09.2006, 19:46 |
|
|