|
|
Obecny czas: Czw, 04.06.2026, 20:52
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
Audi RS6 vs BMW M5 vs Mercedes E63 AMG
|
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Śro, 26.03.2008, 15:10 |
|
 |
|
gibki8
|
 Re: Audi RS6 vs BMW M5 vs Mercedes E63 AMG
Wybór jest jak dla mnie oczywisty. RS6 bo jest najszybszy i najładniejszy. Potem mercedes choć wolałbym C63 AMG Kombi. BMW nie wchodzi w grę
_________________ http://picasaweb.google.pl/gibki8/Depec ... z11022010# https://picasaweb.google.com/gibki8/Col ... onNarodowy
Życie jest zbyt krótkie żeby jeździć dieslem!!
|
| Śro, 26.03.2008, 15:42 |
|
 |
|
rusty
Samochód: Renault megane II GS
|
zaden. ale jak by mi dawali za darmo to 1.audi 2.bmw 3. mercedes
_________________ Jak samochód, to tylko włoski lub francuski (ewentualnie japoniski, koreanski i angielski) :)
|
| Śro, 26.03.2008, 16:34 |
|
 |
|
slawek
|
Po długim analizowaniu głos na RS6. Ma świetny tyłek (wolę dwie końcówki wydechu niż cztery) i fantastyczne lampy. Przód też jest oki, w wyglądzie tylko klamki mnie drażnią. Siłownia pod maską jest niesamowita  a i wnętrze jest niczego sobie. Bardzo dobry sprzęt na długie przeloty. Konkurenci są również doskonali, jednak to RS6 widziałbym w moim garażu na dzień dzisiejszy najchętniej P.S. ale dlaczego taki fatalny rozkład mas jest w RS6 w porównaniu do konkurencji 
_________________ " The Green Hell "
Każdego dnia liczba osób mogących pocałować mnie w dupę powiększa się...
|
| Śro, 26.03.2008, 16:51 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Wielka niemiecka trĂłjca klasy wyĹĽszej w najmocniejszych wersjach i najbardziej rodzinnych  MĂłj wybĂłr jest taki: 3 Marcedes- Auto w fazie schyĹ‚kowej produkcji, mimo to wyglÄ…da dalej caĹ‚kiem nieĹĽle, jednak z caĹ‚ej trĂłjki najmniej mi sie podoba. 2 BMW - Co prawda najsĹ‚absze auto w porĂłwnaniu, ale trudno powiedzieć, ĹĽe sĹ‚abe. 1 Audi - Najmocniejsze, najĹ‚adniejsze, najnowsze  . To wystarczy by wygrać z konkurentami rusty napisał(a): zaden. ale jak by mi dawali za darmo Za darmo to nawet w dziĂłb nie dostaniesz 
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Śro, 26.03.2008, 16:57 |
|
 |
|
konchma
|
AUDI jest dla mnie najlepszy potem BMW
|
| Śro, 26.03.2008, 16:59 |
|
 |
|
rusty
Samochód: Renault megane II GS
|
Cytuj: Za darmo to nawet w dziób nie dostaniesz no własnie a i jeszcze jedno, audi jest takie piekne ale tylko dzieki wlochom (no bo kto im projektuje auta)
_________________ Jak samochód, to tylko włoski lub francuski (ewentualnie japoniski, koreanski i angielski) :)
|
| Śro, 26.03.2008, 17:08 |
|
 |
|
bartez
|
rusty napisał(a): a i jeszcze jedno, audi jest takie piekne ale tylko dzieki wlochom (no bo kto im projektuje auta) Tak oczywiĹ›cie, a w Rosji mamy demokracje bo wybory ostatnio byĹ‚y 
|
| Śro, 26.03.2008, 17:13 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Śro, 26.03.2008, 17:38 |
|
 |
|
Joey
|
M5 jest wg mnie najładniejsze i gdyby nie ten @#$%& napęd wybrałbym właśnie BMW. Piękny kolorek ma w tym porównaniu. Mercedes wygrałby u mnie w kwestii stylistyki, gdyby to były sedany, teraz w ogóle mnie nie interesuje  Zostaje Audi z kwadratowymi nadkolami  Ale za to ma AWD i najlepsze osiągi. Głos na RS6...
_________________ ← Szał trójek :) Był. Bo nie spodobał się jakiemuś prostakowi z uprawnieniami.
|
| Śro, 26.03.2008, 18:07 |
|
 |
|
rafael4818
|
merc za bardzo wieje luksusem... bmw...hmmm zbyt szpanerskie
audi...normalnie potwór jak dla mnie a wersja avant jest najładniejsza
_________________ http://img.userbars.pl/101/20041.jpg
|
| Śro, 26.03.2008, 19:29 |
|
 |
|
Paweł14
|
Wybieram Audi za to, że pięknie wygląda. Na drugim miejscu BMW, a na ostatnim Mercedes.
_________________ "Większość ludzi nie poznałaby dobrej muzyki nawet gdyby podeszła ona do nich i ugryzła ich w dupę ". Frank Zappa
|
| Śro, 26.03.2008, 19:50 |
|
 |
|
rafcio14
Samochód: Sedan RWD
|
Audi  Szczególnie za to że ma znaczek RS. Ale poza tym świetny wyglad, moc, osiągi 
_________________ już trzy GT-R`y :D Czekam na resztę :P
http://picasaweb.google.com/rczeryna
|
| Śro, 26.03.2008, 20:41 |
|
 |
|
bartez
|
rafael4818 napisał(a): audi...normalnie potwĂłr jak dla mnie a wersja avant jest najĹ‚adniejsza A widziaĹ‚es RS6 w wersji sedan??
|
| Śro, 26.03.2008, 20:51 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Choć rywale to zacne auto to królem tej klasy jest RS6, wspaniały wygląd, auto jest agesywne i widać po nim pory potencjał, przy tym nadal jest eleganckie i szykowne. Warto też spojrzeć na osiągi, na autostradzie Merc jest szybszy od BMW ale na torze to M5 jest górą, generalnie to jednak RS6 jest najszybsze,  co nie dziwi przy takiej elektrowni mocy. Pomimo tego że RS6 jest bardzo cięźkie to ma najlepsze hamulce i... najmniej pali. Ideał 
|
| Pią, 28.03.2008, 16:45 |
|
 |
|
Rules
|
1. Audi, ma znakomite osiągi i dobrze wygląda, ale dziwi mnie wynik przyspieszenia 0-100km/h, Audi po mimo napędu na cztery koła i dużo większej mocy przyspiesza jak Mercedes. 2. Mercedes, podoba mi się, jest bardzo szybki, ale zdecydowanie bardziej podoba mi się sedan. 3. BMW, ładne, ale konkurenci podobają mi się bardziej, do najgorsze osiągi. Wiem, że odczuwalnie nie będzie różnicy, ale w tej klasie samochodów chodzi też o prestiż i osiągi sa ważnę cechą podczas wybory, któregoś z tych samochodów.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
Ostatnio edytowany przez Rules, Pią, 19.09.2008, 14:09, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pią, 28.03.2008, 18:46 |
|
 |
|
oldtimer 125p
|
_________________ 8 dnia Bóg stworzył Fiata 125p FSO FOREVER !!!!!
|
| Pią, 28.03.2008, 19:45 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Widać że 507 KM od BMW nie jest już straszne konkurencji. Audi jest bardzo ładne, ma największą moc i najlepsze osiągi. Ta generacja piątki jakoś niespecjalnie do mnie przemawia a Merca zwyczajnie nie lubię.
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Pią, 28.03.2008, 20:49 |
|
 |
|
EloZiom
|
Nie wiem co sie dzieje z mocą w Audi bo przyspieszenia ma porównywalne z rywalami... chyba że by było mieżone na mokrym asfalcie ale w tedy objechał by rywali dzięki 4x4 a nie mocy Więc jak dla mnie wybieram E63 - najlepszy kompromis pomiędzy luksusem a sportem Audi jest nudne stylistycznie a BMW chyba najbardziej sportowe z tej trójki Więc Mercedes E63 
|
| Sob, 29.03.2008, 9:53 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
EloZiom napisał(a): Nie wiem co sie dzieje z mocÄ… w Audi bo przyspieszenia ma porĂłwnywalne z rywalami... chyba ĹĽe by byĹ‚o mieĹĽone na mokrym asfalcie ale w tedy objechaĹ‚ by rywali dziÄ™ki 4x4 a nie mocy to proste auto waĹĽy 2 tony, to wszystko tĹ‚umaczy, ale dwie paczki osiÄ…ga juĹĽ wyraĹşnie szybciej i wydaje mi siÄ™ ĹĽe im dalek byĹ‚o by lepiej.
|
| Sob, 29.03.2008, 12:37 |
|
|