Konfrontacje wszelkich samochodów
Nie, 04.11.2012, 21:42
3. BMW - na klasyczne kombi przyjdzie jeszcze dla mnie czas
2. Mercedes - w wersji AMG nie miałby konkurencji, jednak w zwykłej odmianie nadal jest świetny, ale nie na tyle aby pokonać A7
1. Audi - wielu uważa A7 za nudę, jednak dla mnie w odpowiedniej konfiguracji zwala z nóg

piękne wnętrze, linia nadwozia... do tego z tej trójki jest najskuteczniejsza na drodze
Pon, 05.11.2012, 16:16
3. Mercedes - z profilu ładny ale mordkę to on ma przeokropną
2. Audi - ciekawy wygląd, chyba najładniejszy liftback premium i wnętrze świetne jednak...
1. BMW - o wiele ładniejsze od poprzednika, najładniejsze wśród BMW, i w tym porównaniu również najlepsze wg mnie, tylko przydałoby się ożywić wnętrze.
Wto, 06.11.2012, 12:32
Wybieram Audi. IMO z przedstawionych tutaj jest najciekawsze.
Wto, 06.11.2012, 19:24
Mercedes wyglada jak karawan pogrzebowy
Śro, 07.11.2012, 8:04
W końcu jakieś zestawienie, gdzie od razu jestem zdecydowany na jakie auto oddać głos.
BMW wygląda najlepiej. W wersji kombi można załadować rodzine na wakacyjny wyjazd i cieszęć się przyjemnością z jazdy.
Mercedes - w zwykłej wersji pewnie by wygrał, ale te kombi jakoś tak dziwnie wyglada na zdjeciach. Mam nadzieję że jak zobaczę w rzeczywistości to zrobi na mnie duzo bardziej pozytywne wrażenie.
Audi - już się opatrzyło
Czw, 08.11.2012, 18:23
3 miejsce Mercedes, w kombi wygląda jak Peugeot
2 miejsce BMW klasyczne nadal ma sens, ładne, estetyczne, praktyczne do tego spora dawka luksusu i jakości BMW
1 Audi
Pią, 09.11.2012, 1:57
1. BMW
2. Mercedes
3. Audi
Sob, 10.11.2012, 14:33
Każdy jest świetny i każdego mógłbym mieć. BMW to praktyczne kombi, ale z charakterystycznymi dla tej marki cechami, czyli znakomitym silnikiem, tylnym napędem, świetnym prowadzeniem i najwyższą jakością wykonania. W Mercedesie rządzi styl, takie sportowe kombi bardzo mi się podoba i fajnie, że wprowadzili je do seryjnej produkcji. Ale wybieram Audi, w wielu ankietach już pisałem jak uwielbiam ten samochód za jego oryginalną i piękną sylwetkę, bajeczne wnętrze no i oczywiście całą resztę także.
Czw, 22.11.2012, 14:20
Gdyby do porównania wzięto klasycznego CLS, a nie CLS-kombi w mojej ocenie byłby na 1 miejscu. Kombi wygląda niestety jak karawan. Moja klasyfikacja:
1. Audi
2. BMW
3. Mercedes