Konfrontacje wszelkich samochodów
Sob, 25.08.2012, 20:30
Z tych dwóch przedstawionych tu tzw. 4-drzwoiwych Coupe wybrałbym BMW pomimo tego że ma gorsze osiągi i jest droższe a dlatego że Z audi co by nie napisać to troszkę wieje nudą. Jakieś te linie wydają się zbyt proste,może to kwestia koloru ale tak jest. Co do wnętrz to w obu modelach nie mam zastrzeżeń.
Sob, 25.08.2012, 22:04
Zdecydowanie BMW, fantastyczne auto z genialnym wnętrzem. Jeździłbym od rana do wieczora.
A Audi designersko kompletnie dało du*y z A7. Za mało przysadziste + tył od Skody Rapid (ale tej prawdziwej, z zeszłego stulecia).
Nie, 26.08.2012, 8:32
Bez chwili zastanowienia głos na BMW - to IMO najładniejsze obecnie produkowane BMW.
Nie, 26.08.2012, 14:00
Oba mi się podobają,ale ja głosuję na Audi,za niższą cenę i lepsze osiągi
Nie, 26.08.2012, 17:20
hmm... tu już wybór ciężki

A7 jest piękne z zewnątrz, BMW ma ładniejsze wnętrze. Jednak chyba zdecyduję się na VAGa, za lepsze osiągi i cenę
Nie, 26.08.2012, 20:45
Z tych dwóch przedstawionych tu tzw. 4-drzwoiwych Coupe wybrałbym BMW pomimo tego że ma gorsze osiągi i jest droższe a dlatego że Z audi co by nie napisać to troszkę wieje nudą. Jakieś te linie wydają się zbyt proste,może to kwestia koloru ale tak jest. Co do wnętrz to w obu modelach nie mam zastrzeżeń.
Zgadzam się z tą wypowiedzią
Pon, 27.08.2012, 10:28
No tutaj już chwila zawahania była w porównaniu z ankietą S7 vs CLS.

Ale jednak Audi znów wygrywa - ta sylwetka jest absolutnie fantastyczna. Chociaż BMW też bardzo mi się podoba, zarówno z zewnątrz, jak i w środku.