Switch to full style
Konfrontacje wszelkich samochodów
Wyślij odpowiedź

Wybierz swoje cabrio:

Audi R8 Spyder
10
19%
Porsche 911 Turbo Cabriolet
10
19%
Jaguar XKR Convertible
8
15%
Ferrari California
25
47%

Razem głosów : 53

4 szybkie kabriolety

Pią, 10.09.2010, 19:16

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

C: evo.co.uk

Re: 4 szybkie kabriolety

Pią, 10.09.2010, 19:26

WybĂłr moĹĽe byc tylko jeden: FERRARI
Kolejne miejsce Jaguar praktycznie na rĂłwni z Porsche, moze z delikatnÄ… przewaga Jaguara.
Ostatnie oczywiście Audi.

Pią, 10.09.2010, 19:35

W zasadzie mogę się podpisać pod opinią przedmówcy :wink:

Pią, 10.09.2010, 19:37

4. Jaguar - no jakoś IMO poniżej poziomu konkurencji.. niby cena podobna, osiągi podobne, wykonanie też.. ale jakoś nie wiem czemu nie potrafi się u mnie przebić :mryellow:
3. Porsche - masĂłwka. aczkolwiek nadrabia genialnÄ… trakcjÄ…
2. Audi - minimalny przegrany. jeĹşdzi lepiej od F, wyglÄ…da zdecydowanie lepiej.. ale brak mu magii, otoczki :)
1. Ferrari - designem nie urywa, ale nie jest też brzydka :) prowadzi się średnio, ale nie aż tak tragicznie :P nadrabia to znaczkiem, wnętrzem.. całą swoją otoczką. prestiżem.

Pią, 10.09.2010, 19:51

W tej sesji Ferrari nie prezentuje się aż tak atrakcyjnie jak zwykle, ale i tak głos na niego. Długo myślałem nad Audi. To zupełnie co innego, ale też mi się podoba. Porsche niewiele dalej za nimi. Technicznie doskonałe, ale czegoś zabrakło. Jaguar XK tak, XKR już nie. To auto po prostu nie pasuje mi na sportowca.

Pią, 10.09.2010, 20:33

Głos na Ferrari. Za R8 kompletnie nie przepadam, do Porsche mam szacunek ale jestem miłośnikiem włoskich nie niemieckich samochodów ;) Jaguar ładny aczkolwiek jakoś mi nie pasuje do tej stawki ;) Ferrari za wygląd, osiagi i włoskie pochodzenie ;)

Pią, 10.09.2010, 22:56

choopster napisał(a):2. Audi - . jeĹşdzi lepiej od F
1. Ferrari - prowadzi się średni ale nie aż tak tragicznie

Jeździłeś tymi samochodami? a jeśli nie to po czym wysnuwasz takie wnioski?
Głos na Ferrari :)

Pią, 10.09.2010, 23:52

4. Audi - za to ĹĽe jest niemiecki i za to ze jest z VAG-u
3. Porsche - za to ĹĽe jest niemiecki
2. Ferrari - mimo, iĹĽ obecna stylistyka mi nie podchodzi, to jednak dobrze zrobione auto
1. Jaguar - za to ĹĽe jest angielskie, zadziorne auto z pazurem

Pią, 10.09.2010, 23:53

Patrząc na zdjęcia można dojść do wniosku, że fotograf nie lubi Ferrari, bo ich najmniej napstrykał i większość nie powala. A to właśnie Ferrari IMO jest najlepszą propozycją z tej czwórki.

Sob, 11.09.2010, 7:08

Głos na Ferrari - atrakcyjny dizajn w połączeniu większym niż u rywali prestiżem i egzotyką marki.

Sob, 11.09.2010, 9:52

4. Ferrari. Ten model jest dla mnie poprostu brzydki. I jednocześnie jest najsłabszy w tym porównaniu.
3. Audi. Tez nie ma wogĂłle wyglÄ…du i nie lubie tego modelu.
2. Jaguar. Ładny ale najwolniejszy.
1. Porsche. Klasyka, najlepsze przyśpieszenie i według mnie najładniejszy.

Sob, 11.09.2010, 10:04

DĹĽony napisał(a):JeĹşdziĹ‚eĹ› tymi samochodami? a jeĹ›li nie to po czym wysnuwasz takie wnioski?

Znam człowieka, który w garażu ma m.in. SL 63 AMG oraz Ferrari California. Jego zdaniem (ale nie tylko, dużo osób, które jeździło tymi autami tak twierdzi), Mercedes jeździ dużo lepiej od Ferrari. Natomiast R8 uważane jest w tej kwestii za lepsze od SL. Tak więc siłą rzeczy jeździ również lepiej od tego Ferrari ;)

Sob, 11.09.2010, 10:48

Wszystkie są takie... wiecie, dla gwiazd, piłkarzy i playboyów...
Gdyby to były coupe miałbym może inne kryteria, ale tak, to pokieruję się głównie wizerunkiem, klimatem. Głoś na Jaguara, najmniej głupio bym się w nim czuł. To bardzo piękne auto poza tym, czego o reszcie niezabardzo można powiedzieć.

Sob, 11.09.2010, 10:51

Głos na Porsche. Bardzo lubię 911 w każdej odmianie.
2. Jaguar - za najbardziej elegancki wyglÄ…d.
Ferrari i Audi zwyczajnie nie podobajÄ… mi siÄ™.

Sob, 11.09.2010, 12:18

Głos na Jaguara. Jak dla mnie stylistycznie najładniejszy. R8 już się przejadło, California zupełnie mi nie podchodzi. A Porsche - tylko zamknięte.

Sob, 11.09.2010, 13:45

1.Audi
2.Porsche
3.Jaguar
4.Ferrari
Ostatnio edytowany przez karol383, Sob, 20.08.2011, 18:12, edytowano w sumie 1 raz

Sob, 11.09.2010, 17:03

Ferrari!Bo tak i juĹĽ :)

Pon, 13.09.2010, 7:51

Proste, że Porsche. Jedyny słuszny napęd i ułożenie silnika. Ferrari z tą californią jest śmieszne. Audi R8 - super wóz ale to nie ta klasa. Jaguar nie pasuje tutaj jeszcze bardziej.
Wyślij odpowiedź