Konfrontacje wszelkich samochodów
Wto, 19.12.2006, 13:09
Najbardziej podoba mi się Captiva, wiec na nią oddaje swój głos.
Wto, 19.12.2006, 13:17
hmmmm... co jest piekne w BMW? ze bez wzgledu na segment auto daje frajde z jazdy i takie tez jest X3, po prostu dla mnie cud miod i orzeszki, tylko w czerni prosze ; ]
Wto, 19.12.2006, 13:25
Santa Fe, wybrałem włąsnei jego, bo łądnie wygląda, dobrze sie prowadzi, ma niezłe osiagi no i jest największy, moze przewieźć 7 osób
Wto, 19.12.2006, 13:45
tak jak w innej ankiecie wybieram, SantaFe, bardzo podoba mi się ten pojazd, poza tym to niezły wóz
2 miejsce BMW, jest strasznie niejakie z wyglądu stara się być na siłe nowoczesne, technicznie jest niezłe, choć auto ma pewne braki.
Wto, 19.12.2006, 13:52
Zdecydowanie Hyundai Santa Fe!! Według mnie jest najładniejsze. Duzo miejsca w środku. Bardzo ładny przód, tył tez! Bardzo mi sie do autko podoba.
Wto, 19.12.2006, 14:08
Głos dla RAV 4.
Dla mnie zdecydowany faworyt.
Bardzo podoba mi sie jego stylistyka i linia karoserii.]
Do tego duzy plus za osiagi.
pozdr.
Wto, 19.12.2006, 15:16
Wybieram Toyote, Zdecydowanie najbardziej mi sie podoba zarĂłwno zewnatrz jak i wnetrze. Dotego ma mocny silnik i zdecydowanie najlepsze osiagi a jest drozsza tylko od Hondy
Wto, 19.12.2006, 15:50
Santa Fe. Widac że w Korei się nie obijają i potrafią wyciągac wnoiski. Krok do przodu w porównaniu z poprzednim modelem jest ogromny. Wyszło z tego ładne i dopracowane auto.
Wto, 19.12.2006, 16:27
Głos na hyundai najładniejszy i choć ma słabsze osiągi nie za mało pali i tak bym go wybrał . Gdy by tu była X5-tka to bym ją wziąił x3 jest brzydkie ten przód tak głupio wygląda . Santa Fe !!!!
Wto, 19.12.2006, 16:28
BETKA oczywiscie najlepsza
A nazwa Hyundaia odzwierciedla moje zdanie o nim
Wto, 19.12.2006, 16:42
Masterpablo napisał(a):BETKA oczywiscie najlepsza
Mozesz to jakos uargumentowac??
Masterpablo napisał(a):A nazwa Hyundaia odzwierciedla moje zdanie o nim
A treść twojego posta tez o tobie wiele mowi
Wto, 19.12.2006, 17:09
Wybralem BMW choc nie bardzo przepadam za tym modelem. Tak jakos wyszlo i chyba najbardziej bym go chcial z calej reszty, chociaz sam nie wiem czemu
Wto, 19.12.2006, 17:22
Wybrałem Toyotke, bo mi najbardziej przypadła do gustu. I na dodatek widze że ma nie złą moc pod maską

Bajeczny ma pulpit
Wto, 19.12.2006, 19:00
Freelander II

Ciekawe dlaczego go nie wrzucili do tego porĂłwnania - moze jeszcze za nowy model
Wto, 19.12.2006, 20:18
K0RN napisał(a):hmmmm... co jest piekne w BMW? ze bez wzgledu na segment auto daje frajde z jazdy i takie tez jest X3, po prostu dla mnie cud miod i orzeszki, tylko w czerni prosze ; ]
Nic dodac nic ujac, mojego faworyta juz znacie...
Wto, 19.12.2006, 20:26
Wybieram BMW, za znakomity silnik i zawieszenie, a także wnętrze i wygląd, który nie razi jak u niektórych samochodów tej marki.
Wto, 19.12.2006, 21:01
Rules napisał(a):Wybieram BMW, za z.... wyglÄ…d, ktĂłry nie razi jak u niektĂłrych samochodĂłw tej marki.
Kwestia gustu, mnie akurat razi bardzije niĹĽ 5tka, 3ka czy 6tka
Wto, 19.12.2006, 21:15
-RobertO- napisał(a):K0RN napisał(a):hmmmm... co jest piekne w BMW? ze bez wzgledu na segment auto daje frajde z jazdy i takie tez jest X3, po prostu dla mnie cud miod i orzeszki, tylko w czerni prosze ; ]
Nic dodac nic ujac, mojego faworyta juz znacie...
ja jestem Twoim faworytem
Wto, 19.12.2006, 21:16
HILTI napisał(a):Freelander II

Hmmm....nie ma takiej opcji.
Jeśli miałbyś dostać od wujka w prezencie na święta nowy samochód prosto z salonu. I on spytałby się ciebie, że ma do wyboru tylko te 4 auta ponieważ Freelandera nie mógł znależć to co byś wybrał? Może tak podejdź do sprawy.
Wybieram Honde CR-V. Why? Choćby nawet za to, że wygląda najlepiej z całej czwórki i dodatkowo jest najtańszy. A co do BMW to ten model jest uważany za największy niewypał tej marki. Po prostu BMW zabłądziło, zrobiło taki X3 i najgorzej się sprzedaje ze wszystkich modeli BMW. Też mi się nie podoba, stary X5 był od niego już o wiele, wiele ładniejszy. A lifting na pewno mu nie pomógł bo nie wiele zmieniono.