Konfrontacje wszelkich samochodów
Śro, 22.11.2006, 11:09
Z dwojga złego wybieram BMW, ponieważ jest mniej lajfstajlowe.
Śro, 22.11.2006, 11:36
Kiedyś bez chwili namysłu wybrałbym BMW. Ostatnio jednak Mini jakoś dziwnie mnie zauroczył, gdy spotykam go na ulicy, jednak moje preferencje seksualne nie zmienily się

, wiec nie wiem skÄ…d ta sympatia do Mini.
Wybieram BMW. Jego bolączką jest wygląd no i w porównaniu do mniejszego Mini - osiągi, którymi odbiega już trochę, bo nie jest to różnica ćwiartek sekundy. Jednak kierowca więcej patrzy na swoje auto od środka - a wnętrza Mini po prostu przetrawić nie potrafię. Począwszy od kierownicy, po przez zegary, skończywszy na całej desce rozdzieleczej - tragedia po prostu. BMW ma przyzwoite i nierażące niczym wnętrze, a Mini po prostu pod tym względem oślepia.
Śro, 22.11.2006, 11:56
markus napisał(a):KtĂłry bardziej CiÄ™ krÄ™ci i dlaczego?
ĹĽaden

jedno i drugie to jakies nieporozumienie choć w przypadku BMW jest to większa pomyłka
Śro, 22.11.2006, 12:15
markus napisał(a):KtĂłry bardziej CiÄ™ krÄ™ci i dlaczego?
Oba sa beznadziejne. Zadnym nie chciałbym jezdzic ale jak musze wybtac to biore Mini. Auto dla panienek i metroseksualistów ale przy BMW to rozsadniejszy wybór. Mini ma jakis styl, w dodatku ma znacznie lepsze osiagi.
Śro, 22.11.2006, 13:09
BMW jest co prawda prawie 20k PLN droższe od nowego Cooper'a S (110.000 vs 93.000), ale na pewno jest bardziej samochodem, a nie zabaweczką. Poza tym Miniaki mi nie podchodzą zbytnio. Biorę BMW, najchętniej z M-sportpakietem w kolorze granatowym lub czarnym
Śro, 22.11.2006, 13:31
z 2 złego jednak BMW, przynajmniej sostajemy normalny samochód, który jakoś wygląda i można nim poruszać się bez kompleksów.
Mini zawsze

kojarzy mi sie z autkiem rozpieszczonych cĂłreczek bogatych tatusiĂłw
Śro, 22.11.2006, 14:36
johny napisał(a): moĹĽna nim poruszać siÄ™ bez kompleksĂłw.
Tak wszyscy beda tobie wytykac ze nie było ciebie stac na co najmniej 3er i kupiłes takiego gniota
Śro, 22.11.2006, 14:47
bartez napisał(a):Tak wszyscy beda tobie wytykac ze nie byĹ‚o ciebie stac na co najmniej 3er i kupiĹ‚es takiego gniota
Lepiej tak, niż jak by Cie mieli brać za geja
Śro, 22.11.2006, 14:51
Głos na Mini bo jest bardziej lanserskie ;p
Śro, 22.11.2006, 15:09
"z dwojga zlego - bmw" przeciez w sumie oba to bmw.
biore mini.
patrzac na to racjonalnie 120d to "wiecej samochodu".2 pary drzwi i bagaznik ale..... mini to szalenstwo na kolach ktore w tym kolorze bosko wyglada.zycie na codzien jest monotonne wiec dobrze czasem sobie sprawic jakas odskocznie
Śro, 22.11.2006, 15:26
Ice napisał(a):bartez napisał(a):Tak wszyscy beda tobie wytykac ze nie byĹ‚o ciebie stac na co najmniej 3er i kupiĹ‚es takiego gniota
Lepiej tak, niż jak by Cie mieli brać za geja

dokładnie
Śro, 22.11.2006, 15:31
Mini wyglada strasznie tandetnie. Jak widze takiego na ulicy, to albo jedzie kobieta, albo jakiĹ› metro-pederasta i tak jest za kaĹĽdym razem

Wybieram BMW jakość jest podobna, ale nie przyciąga tak uwagi jak Mini i ma RWD.
Śro, 22.11.2006, 15:40
Wybieram BMW, może nie jest ładne, ale wnętrze wyglada całkiem dobrze i przynajmniej nie jest taki szpanerski jak Mini, do tego jest dość przestronne i wygodne.
Śro, 22.11.2006, 16:59
BMW RWD, duĹĽo bardziej praktyczne, ale niestety brzydkie i wolniejsze, wybieram Mini
Śro, 22.11.2006, 17:02
z dwóch bagietek wybieram mini coopera. jest fajniejszy i zgrabniejszy niż zrobiona na siłe seria 1.
Śro, 22.11.2006, 17:04
Oczywiście wolałbym bujać się bmw. Nie jest pedalski, ma rwd, może i jest wolniejszy i więcej pali, ale większy i praktyczniejszy. Poza tym o niebo ładniejszy.
Śro, 22.11.2006, 17:35
Za wyglądem nie ma co iść, bo nie kręcą mnie takie małe popierdułki, więc stawiam na Mini. Ma lepsze osiągi i v max, do tego mniej pali
Śro, 22.11.2006, 18:55
Ice napisał(a):Lepiej tak, niĹĽ jak by Cie mieli brać za geja

Mnie niektĂłrzy biorÄ… za geja, ba! bywa, ĹĽe i za kobietÄ™

ale mi to nie przeszkadza
Mimo wszystko ta pokraka BMW. Przeboleję gorsze osiągi, RWD i kokpit, na który ostatecznie można patrzeć to poważne argumenty. I styl. Bo zabawkowaty i niepoważny styl Mini to zdecydowanie nie dla mnie.
Śro, 22.11.2006, 19:54
Mi sie bardziej podoba BMW 120 poniewaz ma lepsze wnetrze juz stylizowane na starszych braci i stylistyke ciekawa. A Mini Cooper ma za bardzo takie wnetrze jak jakas zabawka... ale nawiazujac do stylistyki to jest nietuzinkowa i to jest jedna z lepszych cech no i oczywiscie jego silnik, ale BMW tez cechuje sie dobrym silnikiem i wlasciwosciami jezdnymi