Konfrontacje wszelkich samochodów
Pią, 17.11.2006, 9:05
to powiem tak że BMW choć jego wnetrze zostało popsute tym drewnem sylwetka ładna osiągi też nie najgorsze no i cena jest najtańszy .
VOLVO wnętrze ładna jasna skóra i znów drewno ale nie aż tak brzydkie i niepotrzebne jak w BMW najlepszy w sprincie.
CITROEN wnętrze podobają mi się drzwi bez ram ale nie do drewno obite na dole ciekłokrystaliczny wyświetlacz to chyba nie za dużo widać w sloneczne dni jest najmocniejszy najwięcej pali i jest najdroższy . ale głos na VOLVO
Pią, 17.11.2006, 9:50
Wybieram Citroena, ma tyle stylu i klasy, BMW to kolejny niemiecki nudny wóz. Volvo także nie ma czegoś co by mnie poruszało. Citroen jest piekielnie ładny, ultra komfortowy, stylowy, do tego znakomity silnik. Podobno ten samochód uczy jeździć wolno, bo jadac nim wolisz cieszyc sie komfortem, a kazda podróz przestaje byc meczaca. Duże Citroeny zawsze były inne od konkurencji i takie pozostały.
Głos na Volvo, bo jest mi się podoba, no i nie jest tak popularne jak BMW 5, jednka wadą jest tylko FWD i brak chociaż w opcji AWD, ale tu mamy limuzynę z dieslem, wiec aż tak duży minus to nie jest.
BMW świetny samochód, ale troche w stylistyce mu brakuje, szczególnie jak pomyślę o poprzedniku.
Citroen - nawet nie zajrzałbym do jego salony, choć silniczek ma fajne, ale to jedyna rzecz, no może jeszcze wyglad, powiem tak: na zdjęciach wygląda fatalnie, ale na ulicy prezentuje się naprawdę ciekawie, jednak ta cena go pogrąża
Wczoraj widziałem pierwszy raz nowe s80 na zywo i wcale mi sie nie podoba. Zbyt mało sie rozni od poprzedniego modelu i ma jakis wielki, garabaty nos. Ustawiłbym je na ostatnim miejscu w tym porowaniu.
Postawie na bmw. Nie grzeszy uroda ale jest dopracowana, swietnie jezdzaca limuzyna z duzą przestrzenią w srodku. Deska ktorej nie lubie w takiej kolorystyce jak na zdjeciu wyładniała. No i rwd.
Pią, 17.11.2006, 10:06
Ja poproszę BMW. Im więcej widuję tych "piątek" na ulicy, tym bardziej to auto mi się podoba - design jest naprawdę świetny, uwielbiam groźne "spojrzenie" E60

Poza tym same superlatywy - najwyższy poziom techniki, super właściwości jezdne, najwyższa jakość wykonania. Na osłodę dodam, że auto jest najtańsze z prezentowanej trójki
Pią, 17.11.2006, 11:07
Na pewno odpada cytrynka. Jej stylistyka po prostu do mnie nie trafia.
markus napisał(a):Im wiÄ™cej widujÄ™ tych "piÄ…tek" na ulicy, tym bardziej to auto mi siÄ™ podoba
Ot co. Bardzo lubie ten model Volvo i tak generacja również niczym nie odstaje od poprzednika, bardzo mi się podoba, ale BMW bardziej rzuca się w oczka i bardziej mnie po prostu kręci.
Pią, 17.11.2006, 11:20
Wybieram Citroen'a za jego awangardowe piękno, choć jego cena odstrasza.
Na drugim miejscu Volvo, którego chłodna, skandynawska elegancja również mnie pociąga.
Trzecie miejsce dla nieco przestylizowanej "piÄ…tki".
Pią, 17.11.2006, 12:48
Na dzien dobry odrzucam Citroena. Nie podoba mi sie linia nadwozia i wnetrze jeszcze gorsze. W Volvo nie podoba mi sie jasna tapicerka, to jedyna wada w porownaniu z BMW na które idzie moj głos
Pią, 17.11.2006, 13:08
bartez napisał(a):Na dzien dobry odrzucam Citroena. Nie podoba mi sie linia nadwozia i wnetrze jeszcze gorsze. W Volvo nie podoba mi sie jasna tapicerka, to jedyna wada w porownaniu z BMW na ktĂłre idzie moj gĹ‚os
Chyba zdajesz sobie z tego sparwe ze w volvo s80 mozesz pewnie sobie wybrac 5 roznych kolorow tapicerek i ze 3 kolory deski rozdzielczej. Smieszny powod podałes.
Pią, 17.11.2006, 13:34
Robak napisał(a):mozesz pewnie sobie wybrac 5 roznych kolorow tapicerek i ze 3 kolory deski rozdzielczej. Smieszny powod podaĹ‚es.
Pewnie mozna sobie wybrac ale w tym konkretnym egzemplarzu jest taka, ktĂłra mi sie nie podoba
Pią, 17.11.2006, 14:19
Citroen to porażka, nowa stylistyka S80 mi bardzo nie odpowiada, więc głos wędruje na BMW.
Pią, 17.11.2006, 18:48
Ja głosuję podobnie jak markus Tez im więcej widuję nowych piątek tym bardziej zaczyna mnie jarać to auto. Choć i tak do poprzednika się nie umywa
Pią, 17.11.2006, 18:56
Oley napisał(a):Tez im wiÄ™cej widujÄ™ nowych piÄ…tek tym bardziej zaczyna mnie jarać to auto.
Mi sie podoba od poczÄ…tku. W przeciwienstwie do 1er, 3er i 7er to bardzo dobrze wygladajace BMW
Pią, 17.11.2006, 19:47
Od razu odpada Citroen. Ciekawa stylistyka która jednak nie przemawia do mnie w dodatku horendalnie wysoka cena. Ja głosuje na Volvo. Osiągi i cena praktycznie na identycznym poziomie co Bmw ale jednak bardziej mi się podoba S80.
Pią, 17.11.2006, 21:07
Pytanie w ktorym widzialbym siebie samochodzie: Citroena wywalila za sam to ze jest na samym poczatku na ten zbity krzywy ryj, BMW jest takie dziwne i akurat ten model mi nie pasuje. Glos bez zastanowienia na Volvo bo nie wiem czemu ale siebie wlasnie widzialbym w Volvo
Pią, 17.11.2006, 22:30
Wybieram Volvo, podoba mi sie ten samochód, jak dla mnie ma więcej stylu niz BMW, a Citroena nie brałem nawet pod uwage, BMW jest bardzo dobrym samochodem, ale jednak nie moge sie do końca przekonac do jego wygladu.
Pią, 17.11.2006, 22:49
D5 to świetny diesel w świetnym wozie, dlatego głos na volvicę.
Na drugim miejscu HDI Citroena - największa moc
Sob, 18.11.2006, 9:49
Citroen mi siÄ™ wogĂłle niepodoba, to juĹĽlepszy jest C5 od C6

Bmw i Volvo podobne silniki , cena, moc , przyspieszenie. Ale jednak głos na Volvo za wygląd wnętrza samochodu.
Sob, 18.11.2006, 17:57
Citroen odpada na starcie to ciekawy samochĂłd, ale kompletnie nie odpowiada mi jego charakter.
dalej mam dylemacik, oba wozy są świetne ale na inny sposób, BMW techniczna perfekcja, auto warte wydania kazdej złotówki, świetna inwestycja, jednak jego wyglad nie do końca mi odpowiada i sama marka jest troche oklepana i raczej u postronnych osób wzbudza negatywne odczucia. Volvo to ładna limuzyna technicznie zapewne na poziomie, trochę nudnawa i za spokojna. Wybiore jednak Volvo choć bez większego przekonania