Mercedes, ma bardziej masywną sylwetkę, lepsze proporcje długosci do wysokości, na penwo lepiej wyglada z tyłu od Audi, to są fakty.
Podobnie jak to że jest cięższy, wolniejszy, ale cichszy i mnie pali.
W przyciwieństwie do Audi radzi sobie w terenie co autobild podkreślił w sesji zdjeciowej.
Jednak jest drozszy od Audi o 54.000zł (w Polsce) w Niemczech różnica jest trochę miejsza, ale smaochody te są tam tańsze, Mercedes np o 40tys zł.
Czy warto dopłącic ta kasę o którą Mercedes jest droższy od Audi? Moim zdnaiem to tak, bo jest bardziej terenowy co nie jest bez znaczenia, no i pozatym ma bardziej SUViasty wyglad od Audi, które pozostaje bardzo dobrym smaochdoem, ale nadal jest nieporporcjonalnym konkurentem bardziej dla X5 i MLa, XC90 oraz Discovery III itp
bartez84 napisał(a):A tak w sumie to wolaĹ‚bym jednak ML-a

Zgadzam się, nie rozumiem po co mi te dodatkowe dwa miejsca z tyłu, w końcu to zajmuje nam tyle bagażnika, no i wcale tam wygodnie nie ejst, no oprócz dzieci, rozumeim, to w amerykańskim SUVach klasy Forda Expedition, który zabiera 8 osób na pokład, ale jest o 50cm dłuższy.
Rozumiem, ze to dodatkowy plus, ale jednka ja bym sie tym nie kierował, po co mi dodatkowe centymetry nadwozia utrudniajace parkowanie, jak o 20-30 cm miejsze SUV są tak samo praktyczne, przerost formy nad treściom, choć Mercedes przynajamniej w teren wjedzie
Ostatnio edytowany przez
aston, Sob, 16.09.2006, 21:07, edytowano w sumie 1 raz