Konfrontacje wszelkich samochodów
Śro, 13.09.2006, 23:07
Volvo S60 zawsze mi sie podobało, zreszta to jest marka z wyższej półki niż pozostałe samochody, za znaczek Volvo na masce i moim zdaniem świetny wyglad dużo byłym wstanie wybaczyć, na szczęście nie msuze bo smaochó naprawde jest bardzo dobry, cena jest najwyższa, ale za prestiż się płaci
Passat jest dobrym samochdoem, niestety z uciaĹĽliwym dieslem.
407ka jest nowoczesna, ma śiwentego diesla, no i naprawdą bardzo mi sie podoba.
Avensis ma juz swoje lata i mimo liftingu odstaje troche od rywali, silnik jest świetny, ale z drugiej storny radzi sobie z najmnijsza masą.
Śro, 13.09.2006, 23:19
Podoba mi sie Volvo, wiec jego wybieram, jest najładniejszy, ma bardzo ładne wnętrz i dobry silnik i wysoki prestiż, jest teź najdroższy, ale myśle, że wiadomo za co sie płaci w tym przypadku.
Śro, 13.09.2006, 23:33
Z tej 4 wybieram Passata, za najciekawsze wnętrze i niezły wygląd zewnętrzny. O dziwo mimo iż to TDI inżynierom z VW udało się gow yciszyć tak, że wewnątrz samochodu jest najciszej spośród konkurnetów. Dodatkowo bardzo dobre osiągi + niemal najniższe spalanie.
Zaraz za nim Volvo - przykład, że znaczek na masce to nie wszystko. Prestiż może i był, kiedyś - dzisiaj nic specjalnego.
Miejsce 3 - dla puga z paszczÄ… rekina.
I jak to bywa na ogół, ostatnie miejsce przypada nijakiemu i nudnemu wytworowi japońskiej myśli technicznej.
Czw, 14.09.2006, 0:00
USB napisał(a):O dziwo mimo iĹĽ to TDI inĹĽynierom z VW udaĹ‚o siÄ™ go wyciszyć tak, ĹĽe wewnÄ…trz samochodu jest najciszej spoĹ›rĂłd konkurnetĂłw.
z tabelki wynika, że jest głośniejszy niż Toyota i Volvo.
Pozatym tu nei chodzi tylko o decybele, tylko o to, ze dźwięk jest bardziej uciążliwy dla ucha nie przez samoą głośność tylko przez to jaki ten dźwięk jest.
Czw, 14.09.2006, 5:58
Wybieram Volvo, ponieważ wygląda najlepiej z całej czwórki.
Czw, 14.09.2006, 7:27
peugeot, bo fajny,
volvo - nadaje siÄ™ do lansowania,
toyota - z oczywistych powodĂłw,
.
.
.
.
nic bo VW to Crap
Czw, 14.09.2006, 8:21
aston napisał(a):z tabelki wynika, ĹĽe jest gĹ‚oĹ›niejszy niĹĽ Toyota i Volvo.
Chyba czytamy inną tabelkę, a głośność nazewnątrz mało mnie interesuje.
Co do wymienionej przez Ciebie kultury pracy (jak domniemam), co jest bardzij uciążliwe, to chyba zależy od upodobań.
Czw, 14.09.2006, 8:53
VW, najlepsze parametry, nowoczesny i świetnie wykonany. S60 odtsaje od niego, jest po prostu stare.
Czw, 14.09.2006, 9:33
Wybieram VW dlatego ze jest nanowoczesniejszy z tej czworki i w sumie najładniej sie prezentuje. Jego nawieksza bolaczka jest motor. Na papierze wyglada niby dobrze ale w parktyce jak to tdi. Wredny, nahalny, klekoczacy dzwiek i niska kultura pracy. Odwdziecza sie za to niskim spalaniem i duzo wytrzymałoscia.
Brałbym pod uwage volvo ale ma tak ciasna kabine ze przez to odpada.
Czw, 14.09.2006, 11:34
Wybieram Volvo. Jest minimalnie przed ToyotÄ… tylko dlatego bo Szwed ma wiekszy prestiĹĽ. Toyota zdecydowanie najbardziej mi sie podoba z tego towarzystwa i ma najlepsza cene. Trzeci VW, solidne niemieckie auto a na koncu Peugot - najmniej ciekawa propozycja i fatalne wnetrze
Czw, 14.09.2006, 12:22
Biore Volvo

co prawda najdroĹĽsze ale za to na pewno najbezpieczniejsze
Czw, 14.09.2006, 13:35
1.Volvo-najładniejsze no i Volvo
2.Peugeot-świetny diesel i wygląd
3.Toyota-ładna i ma dobry silnik
4.VW vel Ursus-za brzydotÄ™ i silnik chodzÄ…cy jak stary traktor.
Czw, 14.09.2006, 13:42
Ja wybieram VW za wnętrze, silnik, przyspieszenie, komfort no i za marke
Czw, 14.09.2006, 13:46
rafcio14 napisał(a): no i za marke
PrzecieĹĽ w tym porĂłwnaniu sÄ… samochody takich marek jak Volvo czy Peugeot a VW to przy nich jak Audi przy Mercedesie.
Czw, 14.09.2006, 14:01
VW bo: ma swietna ergonomie miejsca kierowcy, przepastny bagaznik, dynamiczny, oszczedny i elastyczny silnik ( mnie akurat praca pompowtryskiwaczy sie podoba ), komfort resorowania i uklad kierowniczy
Czw, 14.09.2006, 14:06
4. Vw - nie wiem czemu ale jakoĹ› wolÄ™ Jette, mimo ĹĽe jest klasÄ™ niĹĽej
3. 407 - bardzo ładny design, jednak nigdy nie przekonam sie do HDI tym bardziej że w porównaniu mam TDI i D-CAT'a
2. Toyota - niby leciwa ale jakże świeża. Za wygląd to raz, za cenę to dwa i ekstra diesla to trzy. Minus za wnętrze
1. Volvo - najdroższy z kiepskimi osiągami ale jakoś mnie przyciąga. Może za sprawą wnętrza
Czw, 14.09.2006, 15:50
Idąc za głosem serca Volvo, ale rozsądek podpowiada Toyotę.
Dziś będę rozsądny.
Czw, 14.09.2006, 16:11
Passat - bo ładny. Najładniejszy.
Później S60 i Avensis.
407mki nie trawiÄ™.
Czw, 14.09.2006, 16:42
Zdecydowanie passat.