Switch to full style
Konfrontacje wszelkich samochodów
Wyślij odpowiedź

lepszym prezentem na tegoroczne lato byłby:

Ferrari F430 Spider
38
52%
Lamborghini Gallardo Spyder
35
48%

Razem głosów : 73

Ferrari F430 Spider vs Lamborghini Gallardo Spyder

Wto, 28.03.2006, 19:25

Image
Image
naturalne środowisko tych pojazdów
Image
Image
Image

Ferrari F430 Spider
Image
Image
Image
Image
owoc miłości Enzo i F360
Image
felgi to ma jednak piękne
Image
Image
Image
obrotomierz ma za zadanie hipnotyzować kierowcę
Image

Lamborghini Gallardo Spyder
Image
Image
Image
Image
Image
felgi ma równie piękne jak te w F430
Image
Image
znajdź 10 szczegółów wspólnych z Audi :?:
Image
Image
w komorze silnika u Lambo panuje jakiś nieład, gdzie ta niemiecka precyzja

Image

źródło: auto-motor-und-sport.de

Wto, 28.03.2006, 19:29

nie ma innej opcji niż Gallardo...piękne autko, które zgniata F430...

Wto, 28.03.2006, 19:31

Wybrałem Ferrari ponieważ jak dla mnie jesy ładniejsze od Lambo. Po drugie Ferrari mimo słabszego silnika szybciej przyspiesza co mnie mile zaskoczyło :) Po trzecie nie moge przetrawić faktu że Lambo już nie jest Włoskie tylko Niemieckie :evil: :evil: :x

Wto, 28.03.2006, 19:35

w cabrio nie wzial bym zadnego, w podstawowych wersjach ladniejszy jest gallardo, ale i tak obu wiele brakuje do porsche :twisted:

Wto, 28.03.2006, 19:35

tylko i wyłacznie lambo... ferrari przy nim w ogóle nie wygląda... lambo ma perfekcyjnie połączone kształty muskolarnego sportowca z bulwarowym lanserem ;)

Ferrari niestety wg. mnie ma tylko to drugie i za grosz w nim sportu w tej wersji... do tego te wloty-odkurzacze w zderzaku...

Wto, 28.03.2006, 19:37

Te auta juz były u nas porównywane :wink: :roll:

Wto, 28.03.2006, 19:43

Jak dla mnie remis !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wto, 28.03.2006, 19:45

Witam wszystkich to moj pierwszy post :) Biorąc pod uwage design wg mnie wygrywa Gallardo. Jezli miałbym sie przejechać raz (na torze), którymś z powyżyszch aut zdecydowanie Ferrari jednak do jazdy na codzień ( nie po polskich drogach ) Gallardo. :)

Wto, 28.03.2006, 19:46

Bez zastanowienia F430. Auto lepiej wyglÄ…da w wersji bez dachu, niĹĽ Lamborghini.

Wto, 28.03.2006, 19:48

Wybór jest piekielnie trudny. Obydwa te auta to reprezentanci legendarnych włoskich marek sportowych. Obydwa są piękne, mocne i stylowe. Z relacji dziennikarzy motoryzacyjnych wynika, że F430 to geniusz na torze. Jak jeździ Gallardo? Nie wiem. Jednakże zawsze bardziej ciągnęło mnie do czarnego konia niż do byka. Głos na Ferrari :!:

PS: Nie oszukujmy się - każdego z nas obojętnie które z tych aut ucieszyłoby na śmierć gdybyśmy dostali je w prezencie :wink:

Wto, 28.03.2006, 19:53

Wilu napisał(a):Te auta juz byĹ‚y u nas porĂłwnywane

racja ale w wersjach coupe :>

Wto, 28.03.2006, 19:57

A ja Ferrari bo kupujac takie auto chce sport i tylny naped a nie ESP i 4x4....

Wto, 28.03.2006, 19:59

markus napisał(a): Nie oszukujmy siÄ™ - kaĹĽdego z nas obojÄ™tnie ktĂłre z tych aut ucieszyĹ‚oby na Ĺ›mierć gdybyĹ›my dostali je w prezencie

ale niektórzy, by je potem sprzedali, żeby kupić to co się chce... :wink:

Wto, 28.03.2006, 20:05

Gallardo...piękne autko, które zgniata F430...
gdzie :?: w ktĂłrym momencie :?:

oczywiście ze wybieram f430 :) moze gdyby nie naleciałości z audi to wybór miałbym trudniejszy. no i nigdy nie lubiłem ostrych kształtów :wink:

Wto, 28.03.2006, 20:07

Mac_Abra napisał(a):

stylistycznie... :roll:

Wto, 28.03.2006, 20:09

Lambo - i wszystko jasne..... podobnie jak to, ĹĽe ferrari jak zwykle siÄ™ nie liczy.

Wto, 28.03.2006, 20:09

spider napisał(a):
Mac_Abra napisał(a):

stylistycznie... :roll:
to jest co prawda rzecz gustu mnie sie podoba ferrari, ale byczkiem też bym nie pogardził :twisted:

Szefo napisał(a):Lambo - i wszystko jasne..... podobnie jak to, ĹĽe ferrari jak zwykle siÄ™ nie liczy.

lepiej bedzie jak zamilkniesz, przestaniesz sie ośmieszać :wink:

Wto, 28.03.2006, 20:25

Szefo napisał(a):podobnie jak to, ĹĽe ferrari jak zwykle siÄ™ nie liczy.

:shock: :shock: dlaczego sÄ…dzisz ĹĽe Ferrai siÄ™ nie liczy ??

Wto, 28.03.2006, 20:27

Czy ja wiem ???Sądzę,że tu decydującą rolę ma gust,gdyż tych sportowych samochodów nie kupuje każdy.Są to raczej auta należące do motoryzacyjnej elity.Jeśli jednak miałbym wybrać któregoś z tej dwójki to wziąłbym Ferrari.Nie ma przy tym jakiegoś racjonalnego wyboru,po prostu może bardziej sobie cenię logo z wierzgającym konikiem na masce.

Wto, 28.03.2006, 20:29

Mac_Abra napisał(a):epiej bedzie jak zamilkniesz, przestaniesz sie oĹ›mieszać

nie skorzystam
Grzyws napisał(a):dlaczego sÄ…dzisz ĹĽe Ferrai siÄ™ nie liczy ??

dlatego ĹĽe tak sÄ…dze - poprostu.
Wyślij odpowiedź