|
|
Obecny czas: Śro, 10.06.2026, 0:39
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
 Audi Q7 hybrid
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Pon, 12.09.2005, 19:16 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
jedyne co mi sie w nim podoba to kolorystyka... a to ĹĽe jest hybrydowa bezynowa czy napedzana sikami zwisa mi 
_________________ ^^
|
| Pon, 12.09.2005, 19:18 |
|
 |
|
fischer777
|
Temat mogłem dać w Audi Q7 prototypy, ale jest zamknięty, więc stworzyłem oddzielny temat 
|
| Pon, 12.09.2005, 19:25 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
fischer777 napisał(a): Temat mogĹ‚em dać w Audi Q7 prototypy, ale jest zamkniÄ™ty, wiÄ™c stworzyĹ‚em oddzielny temat
źle mnie chyba zrozumiałeś
Mi nie chodzi o to że temat jest zbędny (wprost przeciwnie). Mi to zwisa czym samochód jest napedzany, nie przykładam do tego wiekszej wagi (no chyba że biorąc pod uwage Diesla i benzyniaka) 
_________________ ^^
|
| Pon, 12.09.2005, 19:38 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
po prostu Q7 w wesji hybrydowej. Malowania tragiczne ale auto bardzo ładne (choć ta tylna klapa mogła by być inna)
z tego co wiem to ten prototyp napędzany jest V8 4.2 350 KM + silnik elektryczny coś koło 30 Kw i jeszcze 200 Nm (co daje w sumie ponad 600 Nm)
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pon, 12.09.2005, 19:39 |
|
 |
|
fischer777
|
-=Sadek=- napisał(a): fischer777 napisał(a): Temat mogĹ‚em dać w Audi Q7 prototypy, ale jest zamkniÄ™ty, wiÄ™c stworzyĹ‚em oddzielny temat Ĺşle mnie chyba zrozumiaĹ‚eĹ› Mi nie chodzi o to ĹĽe temat jest zbÄ™dny (wprost przeciwnie). Mi to zwisa czym samochĂłd jest napedzany, nie przykĹ‚adam do tego wiekszej wagi (no chyba ĹĽe biorÄ…c pod uwage Diesla i benzyniaka) 
Sory za OT. Ja nie komentowałem twej wypowiedzi tylko pisałem dla wiadomości, żeby np. nie zamykać tematu z powodu, że topic o Q7 jest. Swoją drogą auto jest bardzo ciekawie rozwiązane technicznie.
|
| Pon, 12.09.2005, 20:25 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Zwolennikiem tego typu rozwiązań nie jestem, co chyba oczywiste u fana motoryzacji  , ale oczywiscie hybrydy maja mnóstwo zalet.
Samo autko, pomijając rozwiązania techniczne, ładniutkie 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pon, 12.09.2005, 21:29 |
|
 |
|
Wilu
|
Ice napisał(a): Zwolennikiem tego typu rozwiÄ…zaĹ„ nie jestem No to moĹĽemy sobie podać rÄ™ce Ice napisał(a): Samo autko, pomijajÄ…c rozwiÄ…zania techniczne, Ĺ‚adniutkie
No i tyle w tym temacie 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 12.09.2005, 22:28 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Jeśli wejdzie do produkcji seryjnej bardzo chciałbym zobaczyć porównanie Q7 Hybrid z Lexusem RX 400h  Ciekawe , który by wygrał ...
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 13.09.2005, 8:38 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Te malowania go strasznie pogrubiły optycznie i przez mi się nie podoba. W serii mam nadzieję, że będzie normalnie wyglądał 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Wto, 13.09.2005, 9:25 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Kobi napisał(a): JeĹ›li wejdzie do produkcji seryjnej bardzo chciaĹ‚bym zobaczyć porĂłwnanie Q7 Hybrid z Lexusem RX 400h
nie tal liga 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Wto, 13.09.2005, 15:22 |
|
 |
|
el_
|
johny napisał(a): nie tal liga
Johny nie zachowuj siÄ™ jak Szefo 
|
| Wto, 13.09.2005, 15:31 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
el_payaco napisał(a): Johny nie zachowuj siÄ™ jak Szefo
he he nie chodzi mi o to że te auta naprawde nie będą chyba porównywalne, Q7 jest dużo większe i będzie miało znacznie mocniejszy silnik
|
| Wto, 13.09.2005, 15:34 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
johny napisał(a): Q7 jest duĹĽo wiÄ™ksze i bÄ™dzie miaĹ‚o znacznie mocniejszy silnik
Nie takie auta się porównywało Johny  Moim zdaniem takie powstanie jeśli Q7 Hybrid wejdzie do seryjnej produkcji 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 13.09.2005, 18:52 |
|
 |
|
fischer777
|
Fotka z salonu:
(c) autobild.de
|
| Śro, 14.09.2005, 16:54 |
|
 |
|
el_
|
Zdecydowanie mi nie pasujÄ… te 2 kolory  Strasznie to dziwnie wyglÄ…da 
|
| Śro, 14.09.2005, 18:55 |
|
 |
|
Wilu
|
A mnie siÄ™ tam nawet podoba 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 14.09.2005, 22:21 |
|
 |
|
el_
|
Ma się też pojawić hybrydowe Cayenne z pokrewnymi rozwiązaniami 
|
| Czw, 15.09.2005, 9:55 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
mnie hybrydy nie kręcą i co najgorsze z założenia miały być bardziej ekonomiczne ale w realu zazwyczaj się to nie sprawdza.
|
| Czw, 15.09.2005, 15:13 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
|
el_payaco napisał(a): Ma siÄ™ teĹĽ pojawić hybrydowe Cayenne
O tym już było mówione od dawien dawna  więc zero zaskoczenia będzie dla mnie 
|
| Czw, 15.09.2005, 18:56 |
|
|