|
|
Obecny czas: Czw, 18.06.2026, 4:14
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 17 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 2013 Opel Monza Concept
Pierwsze (choć nie najświeższe) zdjęcia concepta, który zadebiutuje na Frankfurt Auto Show. Podobno dawcą techniki jest Cadillac ATS.     Video: http://youtu.be/fu1v4-Klz6gmotorauthority
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pią, 09.08.2013, 22:18 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
 Re: 2013 Opel Monza Concept
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 20.08.2013, 21:54 |
|
 |
|
james_gastovski
|
A miało być tak pięknie...
_________________ Moja prospektów kolekcja niewielka
|
| Wto, 20.08.2013, 22:06 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Spodziewałem się fantastycznego coupe z pazurem aaa wyszedł karaluch  Równie dobrze mógłby to być jakiś chiński wózek 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Wto, 20.08.2013, 23:30 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Mógłbys dokładniej napisać, co Ci się nie podoba? To, że nie ma włoskiego znaczka? Wyszedł całkiem ciekawy shooting break.
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Śro, 21.08.2013, 8:34 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Spodziewałem się tyłu bardziej w stylu Opla GTC Concept  A to, że nie ma włoskiego znaczka to mi się podoba, bo jest to brzydkie auto 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
|
| Śro, 21.08.2013, 10:01 |
|
 |
|
Iceman
|
Zaloze sie o miliony, ze jakby to mialo znaczek Fiata, Alfy lub Maserati, to Alfisti by sikal z podniecenia. Auto wygląda super, ale liczyłem na prawdziwe coupe, może w serii to zmienią, bo projekt ogólnie zajebisty
| Śro, 21.08.2013, 12:58 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Iceman napisał(a): jakby to mialo znaczek Fiata, Alfy lub Maserati Ale nie ma i dlatego wszyscy inni sikają z podniecenia na widok Monzy 
|
| Śro, 21.08.2013, 13:09 |
|
 |
|
Iceman
|
Odejdź fanatyku, na takich mam uczulenie - ciekawe co zrobisz, jak włoskie marki padną? 
| Śro, 21.08.2013, 13:14 |
|
 |
|
BmwM5
|
Iceman napisał(a): Zaloze sie o miliony, ze jakby to mialo znaczek Fiata, Alfy lub Maserati, to Alfisti by sikal z podniecenia. Auto wygląda super, ale liczyłem na prawdziwe coupe, może w serii to zmienią, bo projekt ogólnie zajebisty Coś w ten deseń. Mam nadzieję że jednak nadal będzie to dość zwariowany projekt, który jakimś cudem się przyjmie. No i OFC RWD!!! Alfisti przyznaj się że byś musiał zmienić gacie gdyby to był włoski samochód lub miał włoski znaczek 
_________________ Grip, grip, grip, front-end push, wheel-twirling, slide, crash, hospital. That’s kind of how it goes. - Krótki opis jazdy samochodami marki Audi.
what happened, happened and couldn't have happened any other way
|
| Śro, 21.08.2013, 13:35 |
|
 |
|
Michae
|
A ja nie jestem fanatykiem żadnej marki i mi się nie podoba, mam nadzieję to nie zbrodnia... Miał być oszałamiający concept z historyczną nazwą, po której można się było spodziewać coupe i zapowiedzi długo oczekiwanego auta z tym nadwoziem od Opla (jak chyba wszyscy), a tymczasem wyszedł przerośnięty kaszalot, którego trudno w jakikolwiek sposób sklasyfikować... Tragedia, to się nazywa spieprzyć potencjał, jaki drzemał patrząc na ten concept z przodu 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Śro, 21.08.2013, 13:36 |
|
 |
|
james_gastovski
|
Michae napisał(a): A ja nie jestem fanatykiem żadnej marki i mi się nie podoba, mam nadzieję to nie zbrodnia... Miał być oszałamiający concept z historyczną nazwą, po której można się było spodziewać coupe i zapowiedzi długo oczekiwanego auta z tym nadwoziem od Opla (jak chyba wszyscy), a tymczasem wyszedł przerośnięty kaszalot, którego trudno w jakikolwiek sposób sklasyfikować... Tragedia, to się nazywa spieprzyć potencjał, jaki drzemał patrząc na ten concept z przodu  No dokładnie.
_________________ Moja prospektów kolekcja niewielka
|
| Śro, 21.08.2013, 13:41 |
|
 |
|
Iceman
|
Ja wiem, czy trudno sklasyfikować - to wygląda na shooting brake'a
| Śro, 21.08.2013, 13:57 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Beznadzieja, powyginane, krzywe, nazwa w żaden sposób nie nawiązuje do pierwowzoru, wiec po co to tak nazywać, niech pozostanie conceptem
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Śro, 21.08.2013, 16:35 |
|
 |
|
cobra
Samochód: Grande Punto 1.2
|
Nie dziwię im się, że do tej pory chwalili się jedynie przodem, bo to jedyna fajna rzecz, którą ten koncept ma do zaoferowania. 
|
| Śro, 21.08.2013, 17:45 |
|
 |
|
Alfisti4ever
|
Iceman napisał(a): Odejdź fanatyku, na takich mam uczulenie - ciekawe co zrobisz, jak włoskie marki padną?  Jak mi się nie podoba to jestem fanatykiem, jak inni wypowiadają się negatywnie to mają po prostu swoją opinie  WTF Poza tym włoskie nie padną, nie wierzę żeby np. Ferrari kiedykolwiek zniknęło z rynku 
|
| Śro, 21.08.2013, 19:12 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
kierwonica niczym z omegi A 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński