|
 |
 |
|
Obecny czas: Czw, 30.10.2025, 11:50
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 11 posty(ów) ] |
|
Corvette Centennial Concept
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 Corvette Centennial Concept
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Śro, 11.02.2009, 19:13 |
|
 |
|
Krzychu007
|
 Re: Corvette Centennial Concept
johny napisał(a): Concept ten wystÄ…pi w filmie Transporter 2
Eeee... Transporter 2 to jest a i 3 już wyszła;) Zapewne chodziło o Transformers 2?? 
_________________ 0.o
|
| Śro, 11.02.2009, 19:45 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Bardzo mi przypomina koncepty Cadillaca takie jak Cien czy Sixteen. Ten sam pomysł wykorzystany w bardziej hardcorowy sposób. Design niczego sobie z charakterem Corvetty, jednak projekt sprawia wrażenie nienajnowszego 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 11.02.2009, 19:50 |
|
 |
|
bartek959
|
|
| Śro, 11.02.2009, 22:06 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
No jak już to Transformers 2  Koncept podoba mi się bardziej niż jakakolwiek generacja Corvetty  A i popraw odnośniki do górnego rzędu zdjęć (musiałem brać adres małego obrazka i kasować "thumbinail" żeby zobaczyć  )
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Śro, 11.02.2009, 23:52 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
PiasQ napisał(a): No jak juĹĽ to Transformers 2  Koncept podoba mi siÄ™ bardziej niĹĽ jakakolwiek generacja Corvetty  A i popraw odnoĹ›niki do gĂłrnego rzÄ™du zdjęć (musiaĹ‚em brać adres maĹ‚ego obrazka i kasować "thumbinail" ĹĽeby zobaczyć  ) Oczywiscie Transformers 2 zdjecia teĹĽ poprawione 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 12.02.2009, 11:19 |
|
 |
|
drakor
|
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Czw, 12.02.2009, 19:01 |
|
 |
|
Palmero
Samochód: Mazda 6 Kombi
|
Zabili z tym aucie to co było w nim najlepsze.
_________________ Pewien "błyskotliwy" Maciek powiedział: Wedlug mnie samochody to szmelc i nie dlugo sie przesiadziemy do pociagow! Achhh ta nienawiść do samochodów....
|
| Pią, 13.02.2009, 10:44 |
|
 |
|
Jacobser
Samochód: Citroen Saxo
|
Auto wygląda upiornie, ale jest w tym jakiś urok. Dziwię się tylko, że General Motors rozrzutnie wydaje pieniądze na ten samochód, ale z drugiej strony przez to możemy zachwycać się najnowszym filmem Transformers. Przyznam szczerze, że im dłużej patrzę na ten pojazd tym bardziej mi się podoba. W końcu nie jest to Corvette, jest to coś bardziej szalonego.
_________________ Zapraszam do zapoznania się z kompendium wiedzy o moim samochodzie: http://www.autogaleria.pl/forum/showthr ... bserow%F3z
|
| Nie, 15.02.2009, 21:59 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
czemu mamy 2 tematy dla tego auta w Conceptach? viewtopic.php?f=30&t=26772&hilit=corvetteGdzieniegdzie samochĂłd ten prezentowany jest jako 50th Anniversary Corvette Stingray Concept - nie rozumiem tego ( http://www.autoblog.com/2009/11/02/chev ... y-concept/)
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Wto, 03.11.2009, 9:18 |
|
 |
|
drakor
|
Cytuj: Nie wiem czy ten ekscytujący concept zostanie zaprezentowany na międzynarodowych targach , czy będzie wzorem w kształcie przyszłych Corvett. Widocznie fotografie pojazdu to Corvette Centennial Stingray Speedster. Co wydaje się najbardziej rozsądne to, że ten konkretny model nie jest już używany w trzeciej części filmu z serii Transformers obecnie kręcony w pobliżu, gdzie został zauważony i ma zostać wydany w 2011 roku.   (c)diarmotori.com
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Czw, 17.06.2010, 22:13 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 11 posty(ów) ] |
|