|
|
Obecny czas: Nie, 05.07.2026, 11:55
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 9 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
drakor
|
 SsangYong Korando C
_________________ TechnoBase.FM.24h. Electro
|
| Sob, 01.05.2010, 1:40 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 Re: SsangYong Korando C
Słowa SsangYong i ładny nigdy nie szły w parze, ale tym razem jestem pozytywnie zaskoczony urodą tego modelu. Forumowi znawcy samochodów mogliby powiedziec, że to czy tamto jest podobne do samochodu innej marki, ale generalnie karoseria stwarza świetne wrażenie, tylko deska rozdzielcza jest nudnawa
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Sob, 01.05.2010, 10:53 |
|
 |
|
Michae
|
Widzę jednak jakoś podnoszą się z tego dołka  Poza tym wracają do korzeni pod względem nazwy 
_________________ Czas dostrzec, że fora motoryzacyjne to siedlisko nieudaczników, którzy często nawet nie prowadzili samochodów, jakie skreślili za 'brzydki wygląd', cierpiących na przekonanie, że na prawdę znają się na motoryzacji, gdy... nie mają o niej pojęcia. Nie marnuj życia, leć robić coś pożytecznego.
|
| Sob, 01.05.2010, 16:02 |
|
 |
|
rysiek942
Samochód: Audi Allroad
|
No to jest konkret:D ,tak podobne z przodu troche do Audi Q7.Ale SUV supcio
_________________ Rysiek^.^
|
| Sob, 10.07.2010, 23:11 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
rysiek942 napisał(a): No to jest konkret:D ,tak podobne z przodu troche do Audi Q7.Ale SUV supcio (Off topic) Dlaczego zaĹ‚oĹĽyĹ‚eĹ› drugie konto ? Wiesz, ĹĽe za posiadanie wiÄ™cej niĹĽ jednego konta jest ban, zapytaj drakora ? 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 11.07.2010, 18:39 |
|
 |
|
rysiek942
|
Sorry ale to moje pierwsze konto więc nie wiem o co ci chodzi;(
|
| Pon, 12.07.2010, 12:13 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Wiesz, my mody widzimy więcej niż Ty...  Twoim pierwszym kontem było konto "Patrick Bateman"...Więc według regulaminu należny Ci się ban 
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pon, 12.07.2010, 12:23 |
|
 |
|
rysiek942
|
Phhahahahha PAtrick Bateman WTF!!?? Za przeproszeniem?? Ja te forum nie dawno odkryłem i kilka dni temu się zalogowałem żeby pokomentować bryki a wy mi chcecie kit wcisnąć że już kiedyś miałem inne konto.
|
| Pon, 12.07.2010, 14:36 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
Nie wciskamy Ci "kitu", tylko taka jest prawda. I koniec zbędnego OT.
Po więcej wyjaśnień to albo PW, albo załóż temat w OT.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pon, 12.07.2010, 14:39 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 9 posty(ów) ] |
|