|
 |
 |
|
Obecny czas: Pon, 01.06.2026, 21:33
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 9 posty(ów) ] |
|
Guangzhou Honda Linian Concept
| Autor |
Wiadomość |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
 Guangzhou Honda Linian Concept
Narazie nie mam ĹĽadnych informacji. Sam nie wiem jakiej marki przedstawia ten symbol.   chinacars
|
| Nie, 20.04.2008, 11:57 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 Re: Concept No Name (Chiny)
To po kiego grzyba tu to wrzucasz??? Można by znaleźć w necie setki niezidentyfikowanych konceptów  do UFOków to!!!
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Nie, 20.04.2008, 12:30 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
RR ltd Co. napisał(a): To po kiego grzyba tu to wrzucasz??? MoĹĽna by znaleźć w necie setki niezidentyfikowanych konceptĂłw  do UFOkĂłw to!!! Bzdura! To jest zupeĹ‚nie nowy prototyp jakieĹ› chiĹ„skiej firmy, ktĂłrej aktualnie nie znamy. Nie jeden z setki conceptĂłw, ktĂłre powstaĹ‚y kiedyĹ› tam i nie wiadomo do dzisiaj co to byĹ‚o. Nie ma sensu dawać do UFO-kĂłw oficjalnych teaserĂłw skoro na pewno jak pojawi siÄ™ wiÄ™cej zdjęć to i poznamy firmÄ™. ZakĹ‚adać potem temat na nowo z tych samych szkicĂłw. Bezsensu.
|
| Nie, 20.04.2008, 12:42 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
z tego co pamiętam, to jest jakiś program co ładujesz mu zdjęcie i szuka w necie analogicznych. Można byłoby wrzucić znaczek i przeszukać zasoby 
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Nie, 20.04.2008, 13:50 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
PiasQ napisał(a): z tego co pamiÄ™tam, to jest jakiĹ› program co Ĺ‚adujesz mu zdjÄ™cie i szuka w necie analogicznych. MoĹĽna byĹ‚oby wrzucić znaczek i przeszukać zasoby  Ale najprawdopodobniej ta marka jeszcze nie istnieje i nic o niej nie wiadomo wiÄ™c w internecie teĹĽ raczej nic nie znajdziesz
|
| Nie, 20.04.2008, 18:34 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Kojarzy mi sie z jedna z ostatnich wizji Fusion'a na Europe 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Nie, 20.04.2008, 19:03 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
nie wiadomo co to, skąd to, na ile oficjalne i w ogóle. Jak już coś będzie wiadomo, to modzi odblokują, teraz nie widze sensu wróżenia z fusów. Chyba, że w UFO
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Nie, 20.04.2008, 20:48 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
 Re: Guangzhou Honda Linian Concept
Odblokowałem i edytowałem pierwszy post gdyż jest już znana nazwa marki i modelu 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pon, 21.04.2008, 6:53 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 Re: Guangzhou Honda Linian Concept
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|