|
|
Obecny czas: Pon, 01.06.2026, 7:13
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 15 posty(ów) ] |
|
2008 Renault Megane Coupe Concept
| Autor |
Wiadomość |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
 2008 Renault Megane Coupe Concept
|
| Pon, 03.03.2008, 23:24 |
|
 |
|
Homer
|
 Re: Renault Megane III
O w mordę, jeżeli nowa meganka będzie podobna do tego conceptu to już zaczynam odkładać kasę, bałem się, że pokażą niewiadomo co ale to jest śliczne. Na pewno wersja seryjna będzie spokojniejsza ale na pewno nie będzie brzydka.
|
| Pon, 03.03.2008, 23:59 |
|
 |
|
MonteVerdi
|
kilka detali moze sie podobac,sa to : -ksztalt przednich reflektorow -tylny slupek,ktory nadaje modelowi specyficzny ksztalt
Obawiam sie jednak,ze wersja produkcyjna bedzie niewiele miec wspolnego z tym conceptem.
|
| Wto, 04.03.2008, 0:11 |
|
 |
|
Homer
|
Wiadomo, że jakieś unoszone drzwi do góry i inne bajery znikną ale ogólnie bryła auta będzie podobna, myślę, że jak pokażą lagune coupe to wtedy będziemy mogli zobaczyć jak bardzo concepty różnią się od seryjnych wersji, z meganką będzie zapewne podobnie. W każdym razie concept wygląda rewelacyjnie.
|
| Wto, 04.03.2008, 0:29 |
|
 |
|
rafael4818
|
o kurcze aż mnie zatkało jak to zobaczyłem... no ładnie ładnie...
_________________ http://img.userbars.pl/101/20041.jpg
|
| Wto, 04.03.2008, 7:39 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
 Re: Renault Megane III/ Megane Coupe Concept
No pieknie wyglada  Genialny nastepca poprzednego Megane coupe Ale nie ma sie czym podniecac, z tego co teraz widzimy zostanie 10% i powstanie zwykle, szpetne Megane  Niestety, ale to detale ktore napewno zostana wywalone, nadaja autu charatker 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Wto, 04.03.2008, 10:41 |
|
 |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
No fajnie tylko tak jak ktoś już powiedział ciekawe ile z tego zostanie w serii 
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Wto, 04.03.2008, 15:51 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 04.03.2008, 20:14 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Kobi napisał(a): http://www.youtube.com/watch?v=vQiDFUOExSY Podoba mi sie ostatni scena, kiedy ta parka wsiada do samochodu  Co mi sie podoba  Mianowicie, chcialbym zeby juz nastaly takie czasy ze konceptem bedzie nazywana auto pierwszy raz pokazane, ktore potem w niezmienionej formie jezdza takie auta po ulicy  Marzenia... 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Wto, 04.03.2008, 20:31 |
|
 |
|
PiasQ
Samochód: Reno TCe 200
|
Alfisti4ever napisał(a): Kobi napisał(a): http://www.youtube.com/watch?v=vQiDFUOExSY Podoba mi sie ostatni scena, kiedy ta parka wsiada do samochodu  Co mi sie podoba  Mianowicie, chcialbym zeby juz nastaly takie czasy ze konceptem bedzie nazywana auto pierwszy raz pokazane, ktore potem w niezmienionej formie jezdza takie auta po ulicy  Marzenia...  MoĹĽliwe to jest, ale niestety najpierw muszÄ… zmienić siÄ™ wymogi rynku. Producenci dajÄ… ludziom to co chcÄ… najbardziej ... a czego ludzie chcÄ… najbardziej? Tego, ĹĽeby wszystko byĹ‚o jak najtaĹ„sze ... a taki koncept niestety maĹ‚ych pieniÄ…ĹĽkĂłw nie kasuje 
_________________ Pozdrawiam, PiasQ
|
| Wto, 04.03.2008, 23:29 |
|
 |
|
MonteVerdi
|
Renault stac na wiecej czego przykladem jest boska Nepta,ale Megane concept rowniez moze sie podobac.Gdy na niego patrze ma uwage przykuwaja przednie reflektory o fantazyjnym charakterze,jak rowniez sylwetka pokreslona ostro "wcietym" tylnym slupkiem.Tyl nadwozia jest dobry,ale wolalbym zeby w produkcyjnej wersji wygladal tradycyjniej. 
|
| Śro, 05.03.2008, 1:55 |
|
 |
|
Kruszon
Samochód: S.Felicia Fiesta mk7
|
 Re:
Rany co oni zrobili z tym pięknym, uroczym samochodem. Juz druga wersja po liftingu była beznadziejna a co dopiero to. Niech zyję Renault Megane I 
_________________ Ahh... ta Skoda :) Przemyslane Rozwiązania Ahh... ten Ford :) Feel the Difference - Kinetic Design Święty Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120 km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje Św. Piotrowi Urodziłem się po to,aby jeździć ...
|
| Śro, 05.03.2008, 16:15 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Pon, 17.03.2008, 13:33 |
|
 |
|
3co
Samochód: Civic 1.8 VTEC
|
 Re: Re:
Kruszon napisał(a): Niech zyjÄ™ Renault Megane I  Niech ĹĽyje Kolene generacje, to nieporozumienie, ale Renaulty raczej nie byĹ‚y piÄ™kne  Chyba ĹĽe Avantime 
|
| Pon, 17.03.2008, 13:42 |
|
 |
|
rafael4818
|
 Re: Re:
eco1991 napisał(a): Chyba ĹĽe Avantime  to byĹ‚a piÄ™kność  bardzo fajne woziki szkoda ĹĽe sie nie sprzedaĹ‚y 
_________________ http://img.userbars.pl/101/20041.jpg
|
| Wto, 18.03.2008, 14:42 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 15 posty(ów) ] |
|