|
|
Obecny czas: Nie, 17.05.2026, 13:53
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
marcello
Samochód: Opel Astra 1,6
|
 2007 Seat Tribu Concept
Na wystawie we Frankfurcie Seat pokaze concept nowego suva ktory zostanie prawdopodobnie wprowadzony do produkcji w 2009 roku  auto bazuje na Tiguanie
es.autoblog.com
_________________ "Był las nie było was, będzie las nie będzie was"
Prymas Wyszyński
|
| Śro, 05.09.2007, 13:58 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
No wkońcu jakaś nie-Altea  Trochę siermiężnie to wygląda póki co 
_________________ >>>
|
| Śro, 05.09.2007, 14:01 |
|
 |
|
aston
|
Osiek napisał(a): No wkoĹ„cu jakaĹ› nie-Altea
przynjamniej tyle
ale to cos wyglÄ…da okropnie, no skad oni tych stylistĂłw biora, albo wszystko na jedno kopyto, ale takie coĹ› 
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Śro, 05.09.2007, 14:33 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
przód jest ciekawy, fajnie wygładał by w jakimś sportowym wozie, reszta nic ciekawego ale przynajmniej Seat pokazuje cos nowego
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Śro, 05.09.2007, 14:40 |
|
 |
|
fredro
|
johny napisał(a): przĂłd jest ciekawy, fajnie wygĹ‚adaĹ‚ by w jakimĹ› sportowym wozie, reszta nic ciekawego ale przynajmniej Seat pokazuje cos nowego
czy ja wiem po co tak marnować pieniądze
_________________ Evolution GT-Winner and Losers!
|
| Śro, 05.09.2007, 15:02 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Jak nie vany to SUV'y czy ta marka pokaże w końcu coś normalnego, coś do czego można będzie w końcu dodać to słynne "Auto emocion" 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 05.09.2007, 15:40 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
Kobi napisał(a): czy ta marka pokaĹĽe w koĹ„cu coĹ› normalnego, coĹ› do czego moĹĽna bÄ™dzie w koĹ„cu dodać to sĹ‚ynne "Auto emocion"
nadzieja w Ibizie i Toledo 
_________________ >>>
|
| Śro, 05.09.2007, 16:00 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
wyglada do kitu, nie jest dynamiczny..
ALE PRZYNAJMNIEJ NIE WYGLADA JAK ALTEA!
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Śro, 05.09.2007, 17:04 |
|
 |
|
morphy
Samochód: Opel Astra G Caravan
|
aston napisał(a): ale to cos wyglÄ…da okropnie, no skad oni tych stylistĂłw biora, albo wszystko na jedno kopyto, ale takie coĹ›  Ten concept zaprojektowaĹ‚ sam Luc Donckerwolke.  Cytuj: It will be joining the Altea Freetrack as the second SUV model in the carmaker’s lineup and is the first Seat model penned by former Lamborghini designer Luc Donckerwolke.
http://www.motorauthority.com/news/conc ... frankfurt/
|
| Śro, 05.09.2007, 17:46 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
Pas przedni jest całkiem ciekawy, ale reszta... jakby projektantowi zabrakło pomysłów.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Śro, 05.09.2007, 17:55 |
|
 |
|
Martin
|
Nieładny samochód...szkarada według mnie.
|
| Śro, 05.09.2007, 19:12 |
|
 |
|
kret816
Samochód: renault grand scenic
|
a mnie przod audi zalatuje....tyl nieee ale ogolnnie brawa dla seata ze pokazal cos innego niz kolejny klon alteii... 
_________________ www.societeturbo.wordpress.com @societeturbo
|
| Czw, 06.09.2007, 10:22 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
Kompletnie nie odpowiada mi nurt małych pseudo-masywnych miejskich kloc-suvów. Widać ze projektant zaczynał pracę od przodu , niestety gdy przyszedł czas na tył to albo skończyła mu się wena albo przysnął nad deską kreślarską. Niczym kopułowy pojazd z bajki Jetsonowie. Przód przyzwoity ale nic nowego, nic przełomowego - kolejna modyfikacja istniejących na runku rozwiązań (skojarzenie np. audi) - totalne pojechanie po bandzie - wziąść coś co już istnieje i tylko zmodyfikować. A próba autorskiego rozwiązania tyłu i klapy okazała się totalną klęską. Czemu ma służyć ta połowa dymiona na wino na plecach? Poza tym nie widzę tylnych lamp - brakło pomysłu gdzie je wkomponować? Kolejny pantofel na wysokiej podeszwie - nic więcej ...
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Czw, 06.09.2007, 10:48 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Czw, 06.09.2007, 12:38 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Dziwny jakis  Cos nowego w koncu  Co prawda Altea IMO jest bardzo ladna ale nie mozna robic wszystkiego na jedno kopyto 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Czw, 06.09.2007, 14:11 |
|
 |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Wto, 11.09.2007, 14:53 |
|
 |
|
Triumph4111
Samochód: szwedzka cegła
|
CaĹ‚kiem przyjemnie siÄ™ prezentuje, chociaĹĽ nadkola mogĹ‚yby mieć normalny ksztaĹ‚t  Ĺadnie mu w tym zĹ‚otym  Mam nadziejÄ™ ten concept zwiastuje Ĺ›wieĹĽy powiew w stylistyce Seata 
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.' - S. Lem
|
| Wto, 11.09.2007, 14:59 |
|
 |
|
Le Cobusier
|
szkoda ĹĽe to concept
|
| Wto, 11.09.2007, 15:00 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Wto, 11.09.2007, 20:36 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
Le Cobusier napisał(a): szkoda ĹĽe to concept bo ja wiem czy szkoda...
Mnie siÄ™ nie podoba, jakiĹ› taki siekierÄ… ciosany
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Śro, 12.09.2007, 10:31 |
|
|