|
|
Obecny czas: Nie, 17.05.2026, 7:27
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
2006 Chevrolet Camaro & Camaro Convertible Concepts
| Autor |
Wiadomość |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
 2006 Chevrolet Camaro & Camaro Convertible Concepts
|
| Śro, 07.12.2005, 23:08 |
|
 |
|
Zygfrydiusz
Samochód: Accord CM2
|
Znajdzie sie ktoĹ› mÄ…dry i powie mi dlaczego w zaznaczonym miejscu to tak dziwnie wyglÄ…da  ?

_________________ ... hontou?
|
| Czw, 08.12.2005, 0:19 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Zygfrydiusz napisał(a): Znajdzie sie ktoĹ› mÄ…dry i powie mi dlaczego w zaznaczonym miejscu to tak dziwnie wyglÄ…da  ? 
Najprawdopodobniej sami jeszcze nie wiedzą jaki zrobić przód, więc wykonali "podwójny" na jednym modelu by sprawdzić, który lepiej wygląda. Mi osobiście bardziej leży prawa strona (auta).
Samo auto jest bardzo ciekawe. Widać w nim rysy protoplasty, a jednocześnie jest nowoczesne i agresywne. Według mnie jest ciekawsze od Mustanga.
I jeszcze tak na marginesie. Nowe GTO prawdopodobnie nie bedzie klonem Holdena Monaro, ale będzie z nim bliźniacze pod względem technicznym... Tak by koszty obniżyć... Ciekaw też jestem, czy doczekamy się Pontiac'a Firebird'a na bazie tego Camaro...
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Czw, 08.12.2005, 0:47 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
kurde ile tych tematĂłw o tym Camaro
Kuules jesteś niekonsekwentny, temat o Camaro był a że tamte wizje niewiele mają związku z rzeczywistością to nie ma większego znaczenia, zakładanie tematów na silę zaczyna mnie już trochę drażnić
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 08.12.2005, 11:53 |
|
 |
|
Wilu
|
Dalej twierdzę ze mi siępodoba, aż emanuje agresywnością ... i pewnie taki będzie o ile w serii go nie ugrzecznią 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 08.12.2005, 12:07 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
moim zdaniem wyglÄ…da ala Mustang tylko proszke przerobiony na styl Cevroleta 
|
| Czw, 08.12.2005, 12:20 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Szakall69 napisał(a): moim zdaniem wyglÄ…da ala Mustang tylko proszke przerobiony na styl Cevroleta
zerowe podobieństwo 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Czw, 08.12.2005, 12:25 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
no nie zgodze sie z Tobą - zwróć uwage na przdnią część (tu gdzie światła) 
|
| Czw, 08.12.2005, 13:10 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Już po tych fotkach można stwierdzić, że ta generacja Camaro będzie nawiązaniem do dawnych lat. Będzie zupełnie inny niż ostatnia generacja Camaro. Jest niesamowicie agresywny i ma piękną sylwetkę.
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Czw, 08.12.2005, 18:52 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
|
| Sob, 07.01.2006, 21:05 |
|
 |
|
Wilu
|
Ja pierdziele
Nie mam pytań 
|
| Sob, 07.01.2006, 21:29 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
przezylem orgazm
dzieki johny :*

_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Sob, 07.01.2006, 21:33 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
Wilu pozwolisz że pożyczę sobie twoją śliniącą sie ikonę 
|
| Sob, 07.01.2006, 21:34 |
|
 |
|
Wilu
|
johny napisał(a): Wilu pozwolisz ĹĽe poĹĽyczÄ™ sobie twojÄ… Ĺ›liniÄ…cÄ… sie ikonÄ™ 
A pozyczaj sobie ile chcesz 
|
| Sob, 07.01.2006, 21:43 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 07.01.2006, 21:48 |
|
 |
|
Dee
|
Po tych niby spy'ach miałem usta wąskie i proste jak ta podpaska z telewizji, ale zdjęcie fanalnego konceptu w ciągu milisekund wygięło je w ogromnego banana. Jeśli nic nie zmienią w wersji produkcyjnej, będzie mi się chyba śnić każdej nocy
P.S. Wejdźcie na stronę, której adres jest na pierwszych zdjęciach... Ciekawe, kiedy SŚ będzie mogło się pochwalić takimi statystykami 
|
| Sob, 07.01.2006, 22:53 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Nie wiem co w tej chwili powiedzieć, ale jestem pod potężnym wrażeniem 
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Sob, 07.01.2006, 23:20 |
|
 |
|
Zygfrydiusz
Samochód: Accord CM2
|
kolejny piękny wóz odświezający legende obok Mustanga i Challengera  ...
ale dlaczego musieli tak spieprzyc GTO i Chargera  ( ??
_________________ ... hontou?
|
| Nie, 08.01.2006, 2:18 |
|
 |
|
eYe
|
A... eee... yyy...
Niesamowite...
Już wiem co będzie nowym szczytem głupoty - jeżeli Chevrolet nie wdroży go do produkcji....
|
| Nie, 08.01.2006, 10:04 |
|
 |
|
estachos
|
_________________ ja na DeviantArcie
|
| Nie, 08.01.2006, 11:46 |
|
|