|
|
Obecny czas: Sob, 27.06.2026, 11:10
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
VW_Marcin
Samochód: Opel Astra G Sedan
|
 Opel GTC Concept
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
Ostatnio edytowany przez VW_Marcin, Sob, 03.03.2007, 11:07, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pią, 02.03.2007, 19:35 |
|
 |
|
yankey
|
Wow swietne auto, agresywna linia, ciekawy przod te wloty pod swiatlami, ladne felgi i ogolnie dobre proporcje. Jedyne do czego moge sie doczepic to ten wydech  niby nawiazuje do stylistyki na przednim zderzaku ale wyglada jak splaszczone wiadro
|
| Pią, 02.03.2007, 19:39 |
|
 |
|
james_gastovski
|
Tył ujdzie w tłoku, linia boczna śliczna, ale ten przód? Ohyda. No i stanowczo za duże felgi.
_________________ Moja prospektów kolekcja niewielka
|
| Pią, 02.03.2007, 19:47 |
|
 |
|
Grzyws
Samochód: Bravo T-Jet
|
Wygląda bardzo dobrze ale te wloty pod światłami kompletnie nie pasują...
_________________ Alfa Romeo Fabricca Italiana Automobili Torino
Fan włoskich samochodów od zawsze na zawsze
|
| Pią, 02.03.2007, 19:56 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
 Re: Opel GTC Concept
To już wiemy czego zdjęcie jest w temacie o Vectrze D
Muszę przyznac, że samochodzik bardzo mi się podoba. Następca Vectry C będzie czerpał z jego stylistyki. Oby tylko to coupe się ostało.
Kociak moim zdaniem trudno nazwać go następcą Monzy. Raczej Calibry, bo to ona była ostatnim coupe Opla w segmencie D. Monza stała o klasę wyżej. Jej następcą mogłaby być ewentualna Omega coupe.
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Pią, 02.03.2007, 19:57 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
_________________ locha lover
|
| Pią, 02.03.2007, 19:58 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Astra OPC mogła by mieć takie felgi
Żeby nie ten beznadziejny, laboratoryjny kolor samochód był by świetny.
_________________ ^^
|
| Pią, 02.03.2007, 19:59 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
 Re: Opel GTC Concept
lordzofmafia napisał(a): To juĹĽ wiemy czego zdjÄ™cie jest w temacie o Vectrze D  MuszÄ™ przyznac, ĹĽe samochodzik bardzo mi siÄ™ podoba. NastÄ™pca Vectry C bÄ™dzie czerpaĹ‚ z jego stylistyki. Oby tylko to coupe siÄ™ ostaĹ‚o. Kociak moim zdaniem trudno nazwać go nastÄ™pcÄ… Monzy. Raczej Calibry, bo to ona byĹ‚a ostatnim coupe Opla w segmencie D. Monza staĹ‚a o klasÄ™ wyĹĽej. Jej nastÄ™pcÄ… mogĹ‚aby być ewentualna Omega coupe.
Wymiary auta(na oko) bo jak na razie brak info klasyfikują go bardziej ponad Astrę TwinTop czyli do klasy CLK czy 3-er.Czy następca calibty??Stylistyka tyłu bardziej mi nawiązuje do Monzy niż do Calibry,ale jedyne co jest pewne to to że auto trafi za co najmniej 3 lata do produckji seryjnej.
_________________ Motocykle, Quady, ATV, Mule, Skutery Wodne, Ubrania i Akcesoria Kawasaki!
|
| Pią, 02.03.2007, 20:03 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Eleganckie coupe, które posiada świetną linie boczną, ciekawe przetłoczenia i felgi, nieco przesadzisty wydech w stonowanym, ale bardzo ładnym tyle. Przód gdyby nie wloty powietrza pod światłami prezentował by się jeszcze lepiej, a tak jest tylko dobrze  Mam nadzieje, że auto jak najszybciej trafi do produkcji seryjnej i będzie miało chociaż taką linie jak ten concept  Opel potrzebuje takiego rasowego coupe.
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 02.03.2007, 20:06 |
|
 |
|
Alfisti4ever
Samochód: Włoski
|
Generalnie niezłe tylko te pionowe wloty na przodzie jakos mi sie nie podobaja 
_________________ Alfa Romeo - la meccanica delle Emozioni Dźwięk V6 Busso o poranku, jak espresso dla uszu! La vita è troppo corta per non guidare italiano!
Why can't we just love everybody and judge them by the car they drive?
|
| Pią, 02.03.2007, 20:07 |
|
 |
|
mistrz kierownicy
|
to dla mnie najwieksza niespodzianka nadchodzacych targow genevskich,zaiste kiedy pierwszy raz looknalem na photosy wspomnial mi sie opel commodore z lat 1967-71 - ten amerykanizujacy.Podoba mi sie ten concept,jego styl jest nienaganny,wlasnie tak powinien wygladac opel jako marka z europejskimi korzeniami i amerykanskimi wplywami.
|
| Pią, 02.03.2007, 20:44 |
|
 |
|
Osiek
Moderator
Samochód: VOLVO
|
Jestem pozytywnie zaskoczony! Spodziewałem się jakiegoś hatchbacka w stylu Signuma, a tu taka miła niespodzianka
Samochód wygląda na bardzo duży. Mogliby wpakować jeszcze V8-mkę 
|
| Pią, 02.03.2007, 22:10 |
|
 |
|
igor86
|
Ĺšwietny koncept. Ciekawszy niĹĽ Iosis zapowiadajÄ…cy Mondeo
Najfajniejsze w tym projekcie jest niespotykany do tej pory przĂłd oraz szyby bez obramowania. Mam nadzieje ĹĽe wprowadza go do produkcji w takiej postaci 
|
| Pią, 02.03.2007, 22:24 |
|
 |
|
mistrz kierownicy
|
liczylem na inny koncept,taki ktory by zapowiadal nowa generace vectry,bo jesli ten koncept ma zapowiadac nastepce vectry to "hjuston mamy problem"
|
| Pią, 02.03.2007, 23:51 |
|
 |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
Te wloty poniżej reflektorów przypominają mi wampirze zęby, ale całe auto jest genialne - mnóstwo smakołyków zatopionych w nieco przysadzistej (jak ostatnia Vectra - ale i dobrze) karoserii...
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Sob, 03.03.2007, 7:38 |
|
 |
|
VW_Marcin
|
|
| Sob, 03.03.2007, 10:30 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Wnętrze prawie seryjne  . Piękne zegary w tych tunelach, tak jak w alfach. W końcu prawdziwe coupe, dynamiczna linia nadwozia, przetłoczenia na bokach, po prostu wszystko jest piękne. Przód wspaniały, mam nadzieję, że te wloty nachodzące na lampy znikną w serii. Wloty wyglądają wspaniale na czele z grillem. Tył zostawił pewien niedosyt. Wygląda jak zwykły opel, jeszcze ten wydech, ale w serii może być bardzo ponętny. A i felgi ma piękne po prostu  .
Więc pokładam duże nadzieje w GTC concept, bo może nam wyrosnąć prawdziwe coupe w ozsądnej cenie  .
_________________ Primusville
|
| Sob, 03.03.2007, 12:28 |
|
 |
|
igor86
|
Każdy ma swój gust. Jak już wspominałęm mnie się kocept podoba a widząc zdjecia jego wnętrza dochodze do wniosku że niebawem takie ujrzymy w następcy Vectry. Może to Calibra II
|
| Sob, 03.03.2007, 12:55 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
W wyglądzie mam dwa małe zastrzeżenia - po pierwsze te wloty pod światłami kojarzące mi się z kłami morsa, a po drugie tylne światła - prosiłbym w czerwonym kolorze
Felgi - mistrzostwo świata
kociak napisał(a): Auto ma napÄ™d na cztery koĹ‚a!! Yes Yes Yes !!! Nareszcie sÄ… realne szanse na 4x4 w Vectrze D (jakkolwiek miaĹ‚aby siÄ™ nazywać  ) Cichy Asasyn napisał(a): WnÄ™trze prawie seryjne Wink
Też mam takie wrażenie - kilka drobnych zmian i można produkować 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Sob, 03.03.2007, 18:45 |
|
 |
|
MaddDogg
Samochód: Nadal ich za mało..
|
NIE MAM ŻADNYCH ZASTRZEŻEŠ!!  Jestem oczarowany, moja szczęka leży na ziemi  SHOCK !! Fenomenalny wóz, czekam na niego pod salonem Opla chocbym miał tam stać 10 lat 
_________________ S T A N C E | W O R K S
|
| Nie, 04.03.2007, 22:14 |
|
|