Samochody koncepcyjne
Wyślij odpowiedź

Czw, 28.07.2005, 12:35

Część tego chłamu juz dawałem na forum

A brałem to stąd ale na szczęście już ta strona jest już przeze mnie przetrzewiona więc nie ma cie tam czego szukać, wszystko już jesy na forum, i dobrze bo nie bedziecie gównem zarzucać :twisted:

Pią, 29.07.2005, 13:15

Kobi napisał(a):Matiz w wersji koncepcyjnej , nie przypomina zbytnio pierwszego matiza ani troche :lol:

Bo to było jeden z prototypów pierwszego Matiza. Ale wybrali koncept Fiata, który chyba tu jest ...

Pią, 29.07.2005, 13:17

Cheetah napisał(a): Ale wybrali koncept Fiata, ktĂłry chyba tu jest ...

raczej Fiat nie chciał mieć takiego następce Seicento czy Cinquecento i Daewoo sobie je wzięło...

Pią, 29.07.2005, 13:38

Cheetah napisał(a):wybrali koncept Fiata

W gwoli ścisłości - wybrali nie koncept Fiata, tylko koncept Italdesign, który Fiat odrzucił.

Sob, 30.07.2005, 13:34

Nieważne. I tak na jedno wychodzi - Fiat był w to zamieszany, czyż nie?

Nie, 31.12.2006, 14:07

Oley napisał(a):i dobrze bo nie bedziecie gĂłwnem zarzucać :twisted:

:lol: :lol: :lol: spadłem z krzesła

Daewoo Oto:
Image
Image
Image

Daewoo Flex
Image
Image
Image

I na koniec.. najgorsze ścierwo..(ulepione z gów*a).. "samochód", którego nigdy nie lubiłem..nie lubie i nigdy nie polubie.. (nawet wycieraczki do szyby mi się nie podobają)..odraża mnie swoją brzydotą..jego konstruktor musiał być upośledzony bądź pijany... i zaklinam wszystkie fabryki daewoo za to, że wypuściły na świat jego poprzednika i teraz nie moge spokojnie iść ulicą, bo jeżdżą tu takie pokraki :!: :!: :!: :x :x :x

Daewoo Matiz
Image
Image
Image
Image

(c) infomotori.com

:x :x :x :!: :!: :!:

Nie, 31.12.2006, 14:19

Boże jakie ochydztwo mam nadzieje ze to chore wizje dełu i ze to nigdy nie wejdzie do produkcji..

Nie, 31.12.2006, 14:40

Nestor napisał(a):BoĹĽe jakie ochydztwo mam nadzieje ze to chore wizje deĹ‚u i ze to nigdy nie wejdzie do produkcji..

spoko, to sÄ… stare prototypy

Nie, 31.12.2006, 15:11

taaaaaaa. A te deski rozdzielcze wyglądją jakby były z centrum 'securitas' wyciągnięte. W takim czymś mogliby monitorować supermarket ;)

Nie, 31.12.2006, 15:15

dodam, że prototypy Oto i Flex miały swoją kontynuację w postaci następnych konceptów: Scope i Universe, które praktycznie niczym się nie różniły od pierwowzorów (jedynie Scope był pomarańczowy :wink: )

Pon, 15.01.2007, 19:56

Mam pytanko:

swego czasu Daewoo testował prototyp auta pokroju Berlingo, o kodzie CD-100 bądź BD-100. Prototyp był testowany równocześnie z Magnusem (Evandą) oraz LD-100, które stało się LDV Maxusem. A co się stało z CD-100? Nie dało się go uratować? Ktoś wie?

Ponoć miał być wytwarzany w Polsce, mawiano także na niego, dosyć pochopnie, "następca Poloneza Trucka"

Po przejęciu przez GM słuch po nim zaginął.

:?:

dołączam skanik spyshotu ze starego AutoŚWIATA

Image

Pon, 15.01.2007, 21:14

Oj dziwne są losy Daewoo, o niedawnych prototypach już pomału zapominamy. A model CD-100 najprawdopodobniej zginą, miał być w końcu produkowany w Polsce, niestety firma zbankrutowała, FSO odcięła się od niedawnego partnera, a auto przepadło. Zresztą i tak miało dość futurystyczny wygląd aby można go było produkować, tym niemniej go szkoda.

Pon, 26.03.2007, 8:15

Image
Image

Lanos Cabrio (1997)

Pon, 26.03.2007, 8:38

lanos cabrio zdecydowanie wygrywa :lol:
Wyślij odpowiedź