Switch to full style
Samochody koncepcyjne
Wyślij odpowiedź

Volvo YCC

Wto, 20.04.2004, 20:20

Widzieliście kiedyś auto zaprojektowane przez kobiety i dla kobiety?? Wygląda to tak:
Image Image

Daję dwa zdjęcia bo nie nad wyglądem chcę się rozwodzić. Chcę powiedzieć o tym co w tym aucie zamontowały owe kobietki. A zamontowały tam tyle nikomu nie przydatnych śmieci, że to auto chyba ze 2 tony waży. Co tam takiego jest?? A więc mamy automat do parkowania (na ką cholerę??), lodówkę (??), śmietnik (?!?!?!?!) i najlepsze... specjalne lusterko do poprawiania makijażu (??????!!?!?!?!?!). Oprócz tych "bajerów" nasze projektantki postanowiły, że maska nie będzie się podnosić bo po co (co jest q**a grane??). Ale to jeszcze nie koniec. Skoro maska się nie podnosi to trzeba gdzieś umiejscowić wlew do zbiorniczka z płynem do spryskiwaczy. No i umieściły... koło wlewu paliwa. Jak znam życie to nic, że jest dobrze oznakowany, kobietki i tak będą mylić wlewy. Po tym co te baby tu pokazały jestem za tym aby już nigdy nie maczały paluchów w projektowaniu aut. Przecież to auto jest totalną porażką.

Wto, 20.04.2004, 20:24

A jakie teraz volvo ma logo? :)

Wto, 20.04.2004, 21:07

Guerrillero napisał(a):A jakie teraz volvo ma logo? :)

ostatnio na forum pojawil sie fan volvo - zwroc uwage na jego emblemat
co do samochodu, hmm, zachowal klasyczna linie tej marki, inne bajerki zbędne :lol: :wink:

Wto, 20.04.2004, 21:20

Hmm czy ja jużkiedyś nie zrobiłem galerii takiego Volvo ??

Wto, 20.04.2004, 23:03

Jako już wspomniany fan marki chciałbym napisać parę słów komentarza ale ręce opadają...

Śro, 21.04.2004, 5:42

No to i ja się wypowiadał nie będę :/ :|

t.m.

Śro, 21.04.2004, 7:42

porschecars.website.pl napisał(a):
Guerrillero napisał(a):A jakie teraz volvo ma logo? :)

ostatnio na forum pojawil sie fan volvo - zwroc uwage na jego emblemat
co do samochodu, hmm, zachowal klasyczna linie tej marki, inne bajerki zbędne :lol: :wink:

To miała być ironia na temat "babskiego" volvo. Jak wiadomo w kompletne logo volvo jest wkomponowane kółko ze strzałką, to teraz pewnie będzie kółlo z krzyżykiem :D :D :D

Śro, 21.04.2004, 8:08

:lol:

Śro, 21.04.2004, 13:04

Jak pokazałem mojej mamie (kobiecie;) to Volvo i powiedziałem ,że zostało zaprojektowane damską ręką dla kobiet, to zareagowała tak:
"Co za badziewny tył! A te drzwi! Dziecko, co ty mi tu pokazujesz? A po co mi ta lodówka i śmietnik?Totalnie bezsensowne auto"
Panie z Volvo, chyba Wam nie wyszło...

Śro, 21.04.2004, 17:47

Buahahahahhaha chyba z tym tematem bedzie u mnie tak jak z tym latającym Audi buehehehehehehehe Co za drobiazgi Boskie yeah :!: hhahahahaha popisały się hohohohohohohoho, ciekawe, czy, żeby tym samochodem jeździc będą specjalnie C1 wyrabiać :?: hihihihiihih, bo do 3,5 t to sie niemieści z tymi "bajerami" hahahahhehehehehihihihihhuhuhuhhohohoho

Śro, 21.04.2004, 17:52

Niezłe skomentowała to mama Ef :lol: widać kim była ta kobieta liczyła że to będzie auto jedynie dla niej :P

Śro, 21.04.2004, 18:03

Samolubica ...

Śro, 21.04.2004, 21:52

eF masz normalnÄ… mamÄ™, gratulujÄ™. :D Niestety mojej to coĹ› siÄ™ podoba. :(

Śro, 21.04.2004, 22:36

Kobieta zmienÄ… jest :P

Czw, 22.04.2004, 10:00

W sumie to z zewnÄ…trz aĹĽ taki tragiczny nie jest. RozwiÄ…zania przemilczÄ™.
Wyślij odpowiedź