Switch to full style
Samochody koncepcyjne
Wyślij odpowiedź

Guangzhou Honda Linian Concept

Nie, 20.04.2008, 11:57

Narazie nie mam ĹĽadnych informacji. Sam nie wiem jakiej marki przedstawia ten symbol. :|

Image Image

chinacars

Re: Concept No Name (Chiny)

Nie, 20.04.2008, 12:30

To po kiego grzyba tu to wrzucasz??? Można by znaleźć w necie setki niezidentyfikowanych konceptów :arrow: do UFOków to!!!

Nie, 20.04.2008, 12:42

RR ltd Co. napisał(a):To po kiego grzyba tu to wrzucasz??? MoĹĽna by znaleźć w necie setki niezidentyfikowanych konceptĂłw :arrow: do UFOkĂłw to!!!

Bzdura! To jest zupełnie nowy prototyp jakieś chińskiej firmy, której aktualnie nie znamy. Nie jeden z setki conceptów, które powstały kiedyś tam i nie wiadomo do dzisiaj co to było. Nie ma sensu dawać do UFO-ków oficjalnych teaserów skoro na pewno jak pojawi się więcej zdjęć to i poznamy firmę. Zakładać potem temat na nowo z tych samych szkiców. Bezsensu.

Nie, 20.04.2008, 13:50

z tego co pamiętam, to jest jakiś program co ładujesz mu zdjęcie i szuka w necie analogicznych. Można byłoby wrzucić znaczek i przeszukać zasoby ;)

Nie, 20.04.2008, 18:34

PiasQ napisał(a):z tego co pamiÄ™tam, to jest jakiĹ› program co Ĺ‚adujesz mu zdjÄ™cie i szuka w necie analogicznych. MoĹĽna byĹ‚oby wrzucić znaczek i przeszukać zasoby ;)

Ale najprawdopodobniej ta marka jeszcze nie istnieje i nic o niej nie wiadomo więc w internecie też raczej nic nie znajdziesz

Nie, 20.04.2008, 19:03

Kojarzy mi sie z jedna z ostatnich wizji Fusion'a na Europe :? :wink:

Nie, 20.04.2008, 20:48

nie wiadomo co to, skąd to, na ile oficjalne i w ogóle. Jak już coś będzie wiadomo, to modzi odblokują, teraz nie widze sensu wróżenia z fusów. Chyba, że w UFO

Re: Guangzhou Honda Linian Concept

Pon, 21.04.2008, 6:53

Odblokowałem i edytowałem pierwszy post gdyż jest już znana nazwa marki i modelu ;)

Re: Guangzhou Honda Linian Concept

Pon, 21.04.2008, 14:31

Image Image Image Image Image
Więcej: http://www.autoblog.com/photos/guangzho ... n-concept/
Wyślij odpowiedź