|
|
Obecny czas: Pią, 24.04.2026, 3:02
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 14 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 Audi Q7 by Delta 4x4
(c) auto-presse.de
(c) germancarblog.com
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 05.02.2006, 19:16 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
Wow felgi nieziemskie. Moj ulubiony wzor czyli 5 ramion i solidny, polerowany rant. Rur na kangury raczej bym do niego nie wstawiał bo jakos nie leza. Takie cos jest dobre do Jeepow albo Patrola. BTW nie lubie tego modelu. Jest zbyt słoniowaty.
|
| Nie, 05.02.2006, 19:21 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Haha wiedziałem  Widząc napis delta wiedziałem, że mam sie spodziewać orurowania i to z dziurami  felgi kompletnie nie pasują do auta  Więcej zmian chyba nie ma choć nie wiem czy przy przednich światłach niczego nie majstrowali . Są dwie opcje, albo to auto jest tak brzydkie, że nawet tuning mu nie pomaga, albo tunerzy nie umią stuningować tak wielkiej lochy 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Nie, 05.02.2006, 19:24 |
|
 |
|
estachos
|
Robak napisał(a): felgi nieziemskie
raczej nieziemsko wielkie  i nie mam pojęcia po co zamontowali orurowanie... żeby pieszy od razu padał po spotkaniu z czymś takim?? nie podoba mi sie i nie sądze żeby jakikolwiek tuning tego modelu przypadl mi do gustu...
_________________ ja na DeviantArcie
|
| Nie, 05.02.2006, 19:28 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
to przednie orurowanie jest okropne  felgi ujdÄ… ale z tymi oponami jest lepiej 
|
| Nie, 05.02.2006, 19:28 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
racja to auto jest nietunigowalne, przynajmniej stwierdzam tak po dotychczasowych propozycjach (nawet ABT się nie popisał) felgi sa koszmarne, a rura to nie afrykańskie safari, na złom z nią. Auto jest pokaźne i raczej za pomocą nakładek sportowca się z niego nie zrobi.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Nie, 05.02.2006, 19:29 |
|
 |
|
spider
Samochód: 3008
|
kompletnie nieudany tuning... 
_________________ ExoticCars.pl
|
| Nie, 05.02.2006, 19:34 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
Do tej pory tylko dla ABT udała się sztuka tuningu Q7. Tandetne felgi i żałosne orurowanie... Kicha!
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Nie, 05.02.2006, 19:40 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
Rury do kosza, a felgi w sumie zostać mogą ale i tak auto jest beznadziejne jak dla mnie.
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Nie, 05.02.2006, 20:06 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Gdyby nie te dziury to orurowanie mogło by zostać, ale felgi out.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 05.02.2006, 20:30 |
|
 |
|
Tyomaj
|
ahhh... marzenie.  Piękne Audi. Pierwszy raz widze żeby takie duże felgi pasowały do terenówki. Cudeńko 
|
| Nie, 05.02.2006, 20:31 |
|
 |
|
dave761
|
Dokładnie gdyby nie orurowanie to byłoby OK ,ale i tak najlepsza propozycja tunerska wieloryba jaką widziałem. 
_________________ TDI Engines are for senior citizens
http://www.euromelee.com
|
| Nie, 05.02.2006, 20:45 |
|
 |
|
Wilu
|
Dalej śmiem twierdzić że tego auta sie nie tuninguje 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Nie, 05.02.2006, 21:02 |
|
 |
|
polac
|
Cytuj: ahhh... marzenie. Rolling Eyes Piękne Audi. Pierwszy raz widze żeby takie duże felgi pasowały do terenówki. Cudeńko Rolling Eyes
Przyznaj sie co paliłeś  bo to Audi obrzydliwe jest
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Pon, 06.02.2006, 15:56 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 14 posty(ów) ] |
|