|
|
Obecny czas: Śro, 08.07.2026, 2:02
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 13 posty(ów) ] |
|
SEMA Leno 32 Bowtie Deuce Roadster
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 SEMA Leno 32 Bowtie Deuce Roadster
autko ma silnik LS7 o mocy 580 KM
(c) autoweek.com
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
Ostatnio edytowany przez johny, Wto, 01.11.2005, 21:26, edytowano w sumie 1 raz
|
| Wto, 01.11.2005, 19:30 |
|
 |
|
M - Power
|
OĹĽ kurde to ile on ciagnie  Masa jak szacuje jest bardzo mala, a przy takiej mocy to pewnie z ok 3,5 sekundy do setki. 
|
| Wto, 01.11.2005, 19:33 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Świetny. Nie jestem fajenm tego typu pojazdów, ale ten naprawdę świetny. Nie oblepiony płomieniami, nie chwalący się ostentacyjnie mocą, bardzo dyskretny i...elegancki! 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Wto, 01.11.2005, 20:30 |
|
 |
|
el_
Samochód: 1.4 + 2.0
|
Poprostu miodzik - zero zastrzeżeń, świetna moc, zapewne przy małej masie jaką on ma to musi być prawdziwa rakieta 
_________________ ExoticCars.pl - rzadkie auta z polskich dróg!
|
| Śro, 02.11.2005, 9:32 |
|
 |
|
Wilu
|
Hahhaa ale wypas  biore go 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 02.11.2005, 11:23 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
tego ci moge oddać za darmoche albo co najwyrzej flaszke  typowy Hot-Rod nie dla mnie ja tylko biore do domu silnik od Corvetty Z06, napewno mi się przyda. 
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Śro, 02.11.2005, 15:05 |
|
 |
|
Toyo
Samochód: za rok
|
Nie podobają mi sie te wozy ale ten jest ZAJEFAJNY i jakie ma osiągi wow!!! ciekawe ile on waży naoweko mało >>><<<
-------------------------------------------------------------------------------------
_________________ || www.BauenDL.com USŁUGI REMONTOWE ||
|
| Śro, 02.11.2005, 16:52 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Ford z 32 to chyba jeden z najczęściej przerabiany aut na Hot Rody i tu wyszło to dobrze nie licząc centralnego wydechu o kolorze nie wspominając  Czy mam bielmo na oku czy z tyłu widze znaczek chevroleta ? 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
Ostatnio edytowany przez Kobi, Sob, 05.11.2005, 18:58, edytowano w sumie 1 raz
|
| Śro, 02.11.2005, 17:00 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
Ciekawe jak będzie wyglądał w terenie, bo tak to sie prezentuje nawet fajnie mimo, że:
Ice napisał(a): Nie jestem fajenm tego typu pojazdĂłw
właśnie to 
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Śro, 02.11.2005, 18:35 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Kobi napisał(a): Czy mam bielmo na oku czy z tyĹ‚u widze znaczek chevroleta ?
Z nieudawaną przykrością musze stwierdzić to drugie 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Śro, 02.11.2005, 19:20 |
|
 |
|
Daz
|
jestem fanem oldschoolowych hot rodów i raczej nie przepadam za tymi kolorowymi hotsami na chromowanych felgach ale ten konkretny hot rod zrobił na mnie wielkie wrażenie, dawno niewidziałem tak eleganckiego newschoolowego hot-a, widać Leno gdy już robi fure to z fachowcami co znają sie na rzeczy
|
| Pon, 07.11.2005, 2:05 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
taki sobie - jedynie co mnie rusza to jego moc 
|
| Pon, 07.11.2005, 10:32 |
|