|
 |
 |
|
Obecny czas: Pią, 05.06.2026, 17:16
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 8 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
RR ltd Co.
Moderator
Samochód: Fiat Delta 3
|
 ART G Streetline
Cytuj: Na targach w Dubaju niemiecka firma ART Tuning pokazaĹ‚a kolejny samochĂłd wzorowany na unikatowym modelu - Mercedesie G55 AMG. Zasadnicze cechy nowego projektu to wiÄ™ksza moc, nowy body-kit, innowacyjny system oĹ›wietlenia i wysokiej klasy wyposaĹĽenie wnÄ™trza. Diody z przodu i z tyĹ‚u, przedni zderzak z wlotami powietrza, zmieniona maska, cztery, okrÄ…gĹ‚e reflektory przednie, sześć lamp przeciwmgielnych i tyle samo koĹ„cĂłwek wydechu - Mercedes G w nowej wersji odpowiada docelowym odbiorcÄ…. Ĺadny czy nie? NajwaĹĽniejsze, ĹĽe zwraca uwagÄ™. I jest szybki.
A.R.T. G Streetline osiąga 260 km/h w czasie, kiedy G 55 AMG - dopiero 210. Sekret tkwi w optymalizacji motora V8 o pojemności 5,4 litra (KM., 700 Nm). Nowe oprogramowanie, zmieniony układ wydechowy i system chłodzenia pomogło uzyskać 601 KM i 800 Nm momentu obrotowego. ART proponuje też 22-calowe felgi ze stopów lekkich z oponami Pirelli Scorpio 305/35R22. Bordowa tapicerka ze skóry zapewnia przyjemność pasażerom i kierowcy. Specjalny system umożliwia indywidualne dostosowanie ogrzewania i wentylacji foteli. tuning.pl       autoevolution
_________________ Fanpage SamochodySwiata.pl || Mój Instagram
|
| Śro, 23.12.2009, 14:26 |
|
 |
|
Maniak350
Samochód: już niedługo
|
 Re: ART G Streetline
Beznadzieja  Seria jest o przynajmniej 100 razy lepsza  Jedybe dobre w tym aucie to silnik i jego moc 
|
| Śro, 23.12.2009, 15:50 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Dubaj ... i wszystko jasne, tam wolno wszystko i to za niewyobrażalne pieniądze więc wcale nie dziwi mi, że jest tak hardkorowo przekombinowany. Zastanawiam się tylko na cholere te diody led z tyłu ? Z przodu rozumiem, robią za światła dzienne, ale z tyłu ? 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Śro, 23.12.2009, 16:56 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
 Co to jest do k**wy nędzy Ręce mi opadły, jest kilka wymyślnych arabskich tortur, które powinny być przetestowane na "wizjonerze", który to spłodził (ew. niech lata hatchem FWD JTD całe życie)
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Śro, 23.12.2009, 21:21 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
Po arabsku tj. drogo, brzydko i zbędnie.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Śro, 23.12.2009, 23:13 |
|
 |
|
Wilu
|
No comment... 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|