Witam serdecznie Jestem szczeliwym posiadaczem audi a3 i ma ono seryjnie et 45. Zamierzam zakupic felgi o tym samy rozstawie srub z tym ze o et 40 ? Czy będzie mi to pasowac? I wystarczy kupic jakeis pierscienie centrujace? prosze o pomoc bo sie nie znam na tym
Wto, 24.03.2009, 15:23
blondas
Re: Alufelgi roznica w et pomocy ?
zeby precyzyjnie odpowiedziec na to pytanie napisz jeszcze jaki rozmiar felgi masz teraz i jakie zamierzasz konkretnie kupic... chodzi mi o szerokosc i wyskokosc felgi w calach
Śro, 25.03.2009, 7:56
kasieq555
Zamierzam kupic rowniez 16tki i o szerokosci 7cali z tym ze nowe felgi maja inne et co to zmienia? zamiast 45 maja 40
Czw, 26.03.2009, 10:17
blondas
rozmowa jak operacja na sercu przez telefon jesli felgi beda szersze i wyzsze (ale nie wiem nadal o ile od poprzednich) to et bedzie malalo..wiec teoretycznie powinno byc wszystko dobrze
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości