|
|
Obecny czas: Czw, 05.02.2026, 22:40
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 10 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Rules
|
 Hyundai Azera
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Pią, 26.12.2008, 17:52 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
 Re: Hyundai Azera
Na początek rażą w oczy te dwa wielkie wydechy z tyłu. Żenada. Potem brewki i jak na takie auto przesadnie niska gleba. Świecące głośniki wewnątrz to szczyt kpiny. Gdyby w odpowiednim momencie wyhamowano i była by to czarna lima an fajnej feldze było by git.
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Pią, 26.12.2008, 17:57 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
Ma potencjał i to duży ale nie jest w moim stylu, stanowczo za duża gleba, no i te standardowa nieszczesne brewki reszta super, swietna felga, rewelacyjnie wyglada z tyłu nawet z tymi wydechami. Aż dziw mnie bierze że z tak niejakiego wozu da się stworzyc niezłą furę.
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Sob, 27.12.2008, 10:58 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Zgadzam się z przedmówcami. Wydech jest zdecydowanie zbyt wielki. Zapewne dało by się zamontować jakie gustowne dwie rureczki  Brewki oczywiście też są szczytem wiochy. Co do gleby to coś mi się nie chcę wierzyć, że jest, aż tak wielka, nie ma to czasem pneumatycznego zawieszenia ?  Poza tym jest jak najbardziej gangsta 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Sob, 27.12.2008, 11:22 |
|
 |
|
przemek_ag
|
Brewki, gleba, felgi z rantem, gangsta... i Hyundai ?  Mam mieszane uczucia co do tego samochodu. Lepiej nie będę wyrażał swojej opinii bo szybko polecę z forum... 
|
| Sob, 27.12.2008, 12:19 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
hmm i co tu mozna napisac ? na pierwszy rzut oka zenada jak sie patrzy - wnetrze przebajerowane na maxa , glosnik goni glosnik , kolorystyczne tez srenio , poza tym wydech za bardzo wystaje ze zderzaka , za duza gleba duzy plus za felgi Ogulnie kilka poprawek i super Hyundai bedzie 
|
| Sob, 27.12.2008, 14:36 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
Dub jak siÄ™ patrzy - poza paroma detalami jestem zdecydowanie za.
_________________ locha lover
|
| Sob, 27.12.2008, 14:53 |
|
 |
|
Tapir
Samochód: Uno / Saab 900 2.0T
|
trochÄ™ przesadzony... Ice napisał(a): Gdyby w odpowiednim momencie wyhamowano i byĹ‚a by to czarna lima an fajnej feldze byĹ‚o by git. w tej chwili najbardziej podoba mi siÄ™ radiootwarzacz 
_________________ Nie mam problemu z alkoholem. Mam problem z pieniędzmi na alkohol.
|
| Sob, 27.12.2008, 16:09 |
|
 |
|
MaddDogg
Samochód: Nadal ich za mało..
|
Ice napisał(a): przesadnie niska gleba Airride 
_________________ S T A N C E | W O R K S
|