|
 |
 |
|
Obecny czas: Śro, 10.06.2026, 21:14
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 7 posty(ów) ] |
|
Lifting volvo s60 '01-02r. na 04r.
| Autor |
Wiadomość |
|
kiero
|
 Lifting volvo s60 '01-02r. na 04r.
Witam.
zamierzam sprowadzic dla siebie volvo s60 d5 z roku '01-02r. z uszkodzonym przodem.
Mam pytanie , czy lifting modelu z 01r. na 04r. sprawi jakies problemy ? czy wystarczy tylko wymienić tylko elementy (pokrywe , światła itd) ?
Cena czesci z przed 04r. jest nie wiele niższa dlatego wiec mysle ze bedzie sie to opłacać.
|
| Śro, 13.06.2007, 16:09 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
Powinno podejść - do zmiany lampy, błotniki, maska, atrapa, zderzak, pas przedni, belka pod chłodnicą chyba też.
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Śro, 13.06.2007, 18:46 |
|
 |
|
MaddDogg
Samochód: Nadal ich za mało..
|
Ciekawe okreslenie 
_________________ S T A N C E | W O R K S
|
| Śro, 13.06.2007, 20:28 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
pokrywa silnika - bardzo często spotykane
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Śro, 13.06.2007, 23:06 |
|
 |
|
MaddDogg
|
Seth napisał(a): pokrywa silnika
a nie "maska" bo niestety u mnie wcale nie jest to tak często spotykane, dlatego zaznaczyłem
Poza tym miało być "dobre" zamiast "ciekawe"  EOT 
|
| Czw, 14.06.2007, 13:07 |
|
 |
|
kiero
|
no pokrywa silnika bardziej profesjonalnie IMHO. =]
zresztą w kazdym słowniku itd.. jest pokrywa silnika aniżeli maska ;]
z tym volvo sobie odpuściłem , doszedłem do wniosku ze nie za bardzo to bedzie opłacalne , a przy sprzedazy lifting '01 na '04 wiadomo ze z autem bylo cos nie tak..
|
| Sob, 23.06.2007, 21:12 |
|
 |
|
MaddDogg
|
kiero napisał(a): zresztÄ… w kazdym sĹ‚owniku itd.. jest pokrywa silnika aniĹĽeli maska ;]
Wiadomo
Działasz już coś z tym swoim Volvo?
|
| Nie, 24.06.2007, 12:55 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 7 posty(ów) ] |
|