|
|
Obecny czas: Nie, 14.06.2026, 20:52
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 19 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 Autodelta Alfa Brera
silnik V6 3.2 l 348 KM
0-100 5.3 s
v-max 260 km\h
źródło: blogsmithmedia.com
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 14.09.2006, 17:24 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Samej bazy nie trawię, chociaż to co tutaj zaprezentowano wygląda smakowicie  . Niezła poprawa parametrów i osiągów, felgi ujdą, nie pasują do stylistyki - wolałbym coś wieloramiennego.
_________________ Primusville
|
| Czw, 14.09.2006, 17:27 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
AleĹĽ ma obrzydliwey wydech...
Nie cierpiÄ™ Brery, nie podoba mi siÄ™...
_________________ locha lover
|
| Czw, 14.09.2006, 17:31 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Tuning zrobiony jak trzeba. Niespecjalnie rzuca sie w oczy, ale jest na prawde świetny.
_________________ ^^
|
| Czw, 14.09.2006, 18:06 |
|
 |
|
aston
|
Jak widze gównie skupiono się na poprawie osiągów, no i są świetne tym bardziej, ze samochó ma dużą masę, w dodatko napęd na 4 koła. Miodzio
_________________ Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem
|
| Czw, 14.09.2006, 18:44 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Zmieniony jest chyba przedni zderzak choć nie widać tego dobrze bo czarny kolor wszystko tuszuje  Felgi, ładniejsze chyba w serii  A wydech nie pasuje...Wole serie 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Czw, 14.09.2006, 19:12 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Jak na Alfe przystało wyglada dobrze i dotego konkretne osiągi
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Czw, 14.09.2006, 20:07 |
|
 |
|
Wilu
|
Ta Alfa ma jedną jedyną wadę: odwłokowaty tył  po za tym jest ładna 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 14.09.2006, 20:32 |
|
 |
|
Rules
|
Jak dla mnie to wygląda całkiem dobrze, ale i tak baza nadal mi nie lezy.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Czw, 14.09.2006, 20:45 |
|
 |
|
Wilhelm von Kropkus
Samochód: e46 coupe
|
Wygląda super jedynie o ładniejsze felgi mogli się postarać.
|
| Czw, 14.09.2006, 21:43 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
Seryjna Brera z takim silnikiem byłaby wzorowa.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Czw, 14.09.2006, 23:51 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
Agresywny szczur  Niezbyt mi siÄ™ podoba 
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Pią, 15.09.2006, 0:05 |
|
 |
|
Maniak
|
Mi siÄ™ wcale nie podoba. WogĂłle alfy romeo nie trawie nawet seryjnych. 
_________________ I like cars very much!
Brum, brum...........
|
| Pią, 15.09.2006, 11:17 |
|
 |
|
Wilu
|
Rayers napisał(a): No i w koĹ„cu siÄ™ pojawiĹ‚a - Alfa Romeo BRERA wydana przez brytyjskÄ… AutodeltÄ™. Co siÄ™ zmieniĹ‚o ? Autodelta Brera J5 3.2 C (C od “Compressore”) to przede wszystkim przerobiony silnik, zawieszenie oraz trochÄ™ dodatkĂłw z zakresu tuningu optycznego. Silnij serii J wykorzystywany byĹ‚ juĹĽ wczeĹ›niej w GTV /Spider (J10), 156 (J11) oraz 147 (J12). Praktycznie seria ta charakteryzuje siÄ™ duĹĽym poziomem przerĂłbek (typowy handmade). Czym zatem charakteryzuje siÄ™ ten silnik ? Dedykowany silnik J5 3.2 C wyposaĹĽony zostaĹ‚ w jeden z najbardziej zaawansowanych na Ĺ›wiecie kompresorĂłw firmy ROTREX (dokĹ‚adnie model C30-94). Warto dodać, ĹĽe Rotrex wykorzystywany jest choćby przez Koenigsegg'a w jego supersamochodzie CCX. TrochÄ™ o tym kompresorze : "Produkty firmy Rotrex to obecnie najbardziej technicznie zawansowane kompresory typu odĹ›rodkowego napÄ™dzane paskiem klinowym. DziÄ™ki bardzo wysokiej sprawnoĹ›ci wewnÄ™trznej przekĹ‚adni planetarnej (96-98%) oraz nowoczesnych wirnikom o sprawnoĹ›ci ponad 80% urzÄ…dzenie gwarantuje niewielkich straty wĹ‚asne oraz bardzo maĹ‚y wzrost temperatury powietrza w dolocie. Kompresor posiada wewnÄ™trzny ukĹ‚ad olejowy dziÄ™ki czemu nie obciÄ…ĹĽa seryjnego systemu smarowania silnika. MontaĹĽ kompresora jest zdecydowanie prostszy niĹĽ instalacji turbo oraz mniej obciÄ…ĹĽa wewnÄ™trzne podzespoĹ‚y sinika co gwarantuje dĹ‚ugÄ… i bezawaryjnÄ… jazdÄ™. W stosunku do turbosprężarek, kompresory firmy Rotrex majÄ… pĹ‚ynny przyrost doĹ‚adowania dziÄ™ki czemu uszkodzenie elementĂłw przeniesienia napÄ™du jest znikome. Przeznacznie to silniki od 1 do 4.5 litra i mocy aĹĽ do 400 KM." Po tych zmianach Brera Autodelty oferuje 348 KM i 430 Nm (czyli o 88 koni wiÄ™c niĹĽ seryjna). Przyspieszenie od 0-100 km/h wynosi 5.3 sekundy a budzik zamykany jest przy 260 km/h PoniĹĽej trochÄ™ fotek....     (C)Italiaspeed, (c)Autodelta
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pią, 15.09.2006, 12:12 |
|
 |
|
USB
|
Tuning sam w sobie udany.
Tylko co z tego, skoro samochĂłd jest moim zdaniem niezbyt urodziwy.
|
| Pią, 15.09.2006, 12:14 |
|
 |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
piękna włoszka z wielkim sercem, wyglada świetnie i ma konkretną moc, szkoda jeszcze że ta włoszka ma grube kości, znaczy ciężkie auto
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Pią, 15.09.2006, 19:33 |
|
 |
|
Hans
|
wymieniam felgi, biore kase na benzynei jade gdzie mnie wzrok poniesie 
_________________ ...::: EternaL :::...
|
| Pią, 15.09.2006, 22:06 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Brera, jedyna Alfa ktĂłra mnie zachwyca, szczegĂłlnie w czarnym kolorze  Wydech mi nie przeszkadza, jest ok 
|
| Pią, 15.09.2006, 22:13 |
|
 |
|
bams
|
autko jest poprostu piękne a do tego orginalne w formie, miałem okasje posłuchać brzmnienia silnika 3,2 i jest poprostu oszałamiające / a była to tylko seria / . jestem wielkim fanem tego samochodu. 1 - 0 dla włochów
ostro poleciałem sobie
_________________ Sen zimowy. Nie budzić niedzwiadka.
|
| Sob, 16.09.2006, 16:20 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 19 posty(ów) ] |
|