|
|
Obecny czas: Pią, 12.06.2026, 17:53
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
 Alfa Romeo 33
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Nie, 26.03.2006, 13:48 |
|
 |
|
dave761
|
Baza nie wzbudza w mnie większych emocji ale super że nie została zwieśniaczona 
_________________ TDI Engines are for senior citizens
http://www.euromelee.com
|
| Nie, 26.03.2006, 13:51 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Tylne światła mi się tylko nie podobają. Reszta po prostu dobra, ale jakiś emocji we mnie szczególnych nie wywołuje 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 26.03.2006, 13:53 |
|
 |
|
WaSyL__
|
nie wygląda najgorzej, choć jak słusznie wspomnieli przedmówcy tylnie światła to jakieś nieporozumienie
BTW wolÄ™ koleĹĽankÄ™ obok i koniecznie w innym kolorze 
|
| Nie, 26.03.2006, 14:05 |
|
 |
|
Seth
|
czy tylko ja uważam 33kę za świetny samochód, przy którym 156ka wygląda jak.... no nie wygląda... dla mnie ten samochód jest świetny, choć faktycznie tylne światła są dość dziwne
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Nie, 26.03.2006, 14:10 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Bardzo ładna przeróbka - delikatna, ze smakiem i w stylu swoich lat. Baza niespecjalnie mnie kręci ale w tym wydaniu prezentuje się całkiem przekonująco 
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Nie, 26.03.2006, 14:14 |
|
 |
|
WaSyL__
|
Seth napisał(a): przy ktĂłrym 156ka wyglÄ…da jak....
z innej epoki Seth
To tak jak 156 topowy model tej marki z tym, ĹĽe w czasach gdy jÄ… produkowano.
Zarówno jednej jak i drugiej nie sposób pomylić z jakimkolwiek innym autem.
Jestem fanem 156 i nie dam sobie powiedzieć złego słowa na nią 
_________________ IN ITALY NO ONE GROWS UP WANTING TO BE A TRAIN DRIVER
|
| Nie, 26.03.2006, 14:16 |
|
 |
|
Seth
|
WaSyL__ napisał(a): Jestem fanem 156 i nie dam sobie powiedzieć zĹ‚ego sĹ‚owa na niÄ…
daj sobie powiedzieć... do liftingu dla mnie wyglądała jak kostka mydła... 
|
| Nie, 26.03.2006, 14:19 |
|
 |
|
Ital_X
|
Dla mnie 33 jest niesamowita. Niby normalny samochĂłd, a jakie wzbudza emocje. Przynajmniej u mnie
Na szczęście te modernizacje nie popsuły dobrego wizerunku Alfy
_________________ Tak rodzi się Miłość
Polski Fiat 127p 74'
ForzaItalia
|
| Nie, 26.03.2006, 14:23 |
|
 |
|
WaSyL__
|
Heh kwestia gustu, ja uważam ją za jeden z najbardziej oryginalnych modeli tej marki. Ehhhhh gdybym miał 20 tysiaków z pewnością to byłby mój wybór 
_________________ IN ITALY NO ONE GROWS UP WANTING TO BE A TRAIN DRIVER
|
| Nie, 26.03.2006, 14:28 |
|
 |
|
bams
|
panowie takie rzeczy to lepiej zapodawajcie na oldtimery 
_________________ Sen zimowy. Nie budzić niedzwiadka.
|
| Nie, 26.03.2006, 14:33 |
|
 |
|
Neken
|
Świetna jest i ma opony z pięknym bieżnikiem, ma też jedną wadę...
Ice napisał(a): Tylne Ĺ›wiatĹ‚a
Co do 156, jako że sam namawiałem ojca właśnie na ten model (z pozytywnym skutkiem  ) to nie mogę powiedzieć o niej złego słowa, choć czasami kapryśna bestyjka z niej była. Na szczęście już się zadomowiła i postanowiła być grzeczna 
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Pon, 27.03.2006, 0:11 |
|
 |
|
Daz
|
cholernie nie fajny staruch, wstyd czymś takim jeździć, zresztą alfa romeo to szmatława marka
|
| Pon, 27.03.2006, 0:22 |
|
 |
|
Seth
|
Daz napisał(a): wstyd czymĹ› takim jeĹşdzić, zresztÄ… alfa romeo to szmatĹ‚awa marka
osobiście chciałbym cię tym samochodem odstawić spod świateł i na zakręcie 
|
| Pon, 27.03.2006, 0:25 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
nie działają foty ... shackujcie gdzies to w porządnych miejscach bo straszne dziury się sypią...
no teraz widze... 33 bardziej mi siada ...
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
Ostatnio edytowany przez pardon, Pon, 27.03.2006, 10:34, edytowano w sumie 1 raz
|
| Pon, 27.03.2006, 7:22 |
|
 |
|
Szakall69
Samochód: Audi A3 1.8 `98
|
zarówno 33 jak i 156 wyglądaja świetnie i nich tak zostanie 
|
| Pon, 27.03.2006, 10:09 |
|
 |
|
Daz
|
Seth napisał(a): osobiĹ›cie chciaĹ‚bym ciÄ™ tym samochodem odstawić spod Ĺ›wiateĹ‚ i na zakrÄ™cie
widać ze masz dziecinne myślenie, tylko ludzie z kompleksami tak jeżdzą
|
| Pon, 27.03.2006, 10:26 |
|
 |
|
WaSyL__
|
Daz napisał(a): cholernie nie fajny staruch, wstyd czymĹ› takim jeĹşdzić, zresztÄ… alfa romeo to szmatĹ‚awa marka Daz napisał(a): polonez caro, VW Golf II i III, opel kadett, opel calibra, bmw E30 i E36, audi 80 = samochody dresiarzy Daz napisał(a): widać ze masz dziecinne myĹ›lenie, tylko ludzie z kompleksami tak jeĹĽdzÄ…
widać, że kto inny tu ma kompleksy
jak nie masz zamiaru nic wnieść do tematu to nie pisz wogóle
takie komentarze, jak Twój wywołują na forum zupełnie niepotrzebne spięcia 
|
| Pon, 27.03.2006, 10:40 |
|
 |
|
Wilu
|
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Pon, 27.03.2006, 13:12 |
|
 |
|
Seth
|
bodykit, felgi, zawieszenie, światła, i delikatne modyfikacje w silniku
Daz napisał(a): widać ze masz dziecinne myĹ›lenie, tylko ludzie z kompleksami tak jeĹĽdzÄ…
zapraszam na tor w takim razie. albo na pas na 1/4 - co wybierasz? osobiście wolę zakręty
|
| Pon, 27.03.2006, 13:27 |
|
|