|
|
Obecny czas: Nie, 26.04.2026, 5:23
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 17 posty(ów) ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
johny
Moderator
Samochód: Nazi-coupe 3.0 R6 Pb
|
 1973 Chevy Chevelle
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
Broń Masowego Wyprzedzania
|
| Czw, 23.03.2006, 18:44 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
podobają mi się te drobne flames'y łączące dwa kolory tego pojazdu ... gustowne a zdradzją hotrodowód tej fury.... a moc ? - hehe ....
ocena bardzo dobra
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Czw, 23.03.2006, 18:47 |
|
 |
|
Rules
|
fajne podoba mi sie nawet bym powiedział, ze jest bardzo dobrze tylko ten szlaczek czy co to jest mi sie nie podoba to jest w miejscu gdzie łaczą się kolory na nadwoziu.
_________________ "Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców..."
|
| Czw, 23.03.2006, 18:48 |
|
 |
|
12cylindrow
Samochód: GM forever, VAG !
|
te esyfloresy sa całkiem calkiem... mogłyby być czerwone 
|
| Czw, 23.03.2006, 19:00 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Podoba mi się, lecz malowanie flip-flop nie ma tu racji bytu IMO. Cały w czerni miażdzył by czachę 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Czw, 23.03.2006, 19:18 |
|
 |
|
Wilu
|
Jak lubiÄ™ takie stare pierdziochy tak ten mi siÄ™ kompletnie nie podoba 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Czw, 23.03.2006, 20:10 |
|
 |
|
Neken
|
Nawet by mi się podobał gdyby nie ten beznadziejny przód i do tego ten brzydki garb na masce 
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Czw, 23.03.2006, 22:20 |
|
 |
|
estachos
|
nie podoba mi sie tylko maska, polaczenie kolorow (jak juz wczesniej zostalo zauwazone w czerni wygladalby miazdzaco) oraz felgi... jakies takie dziwne sa...
_________________ ja na DeviantArcie
|
| Czw, 23.03.2006, 22:40 |
|
 |
|
dave761
|
Jak większość dowalę się do malowanie które w połączeniu z tymi wszystkimi chromowanymi elementami daje efekt przepychu który niezbyt mi odpowiada .Sama baza jest ok nawet bardzo i serducho słuszne .
_________________ TDI Engines are for senior citizens
http://www.euromelee.com
|
| Czw, 23.03.2006, 22:43 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
ci którzy twierdzą że felgi nie te, że kompozycja kolorów nie ta........ nie mają racji  wszystko chcecie mieć czarne, dzieci też
ostatnie zdjęcie mówi wszystko o tym aucie, jest piękne  a piękne zdjęcia jeszcze podkreślają piękno tego wozu, sposób malowania tego Chevy jest wielce oryginalny i tylko podkreśla jego nietuzinkowy charakter, przód to mocna rzecz, ogromny zderzak zdaje się krzyczeć: "zjedźcie mi z drogi albo was z niej zepchnę"  ale tył to już czysta poezja, piękna sprawa. Felgi są dopełnieniem wyglądu tego wspaniałego wozu, piękne, stylowe i zapewne bardzo drogie inne wzór byłby nie na miejscu. Cud maszyna
_________________ To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy
|
| Czw, 23.03.2006, 22:54 |
|
 |
|
elCoyote
Samochód: Volvo S80
|
Odrobinę mi maska nie podchodzi, no i ów "szlaczek" łączący kolory mógłby być dyskretniejszy. Poza tym wszystko fajniutko.
_________________ Licencja na miłość Embargo na sen
|
| Czw, 23.03.2006, 23:14 |
|
 |
|
-=Sadek=-
|
Jedno słowo wystarczy... niesamowity
_________________ ^^
|
| Pią, 24.03.2006, 13:25 |
|
 |
|
polac
|
jednym słowem:zajeb***y
_________________ [']Zulu-2.X.1990-11.II.2007-PAMIĘTAMY!!!![']
|
| Pią, 24.03.2006, 15:13 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
yeah.... w koncu nie Camaro i nie Mustang  :P:P
na ostatniej focie wyglada za ***iscie.... :] jest za ***isty 
_________________ locha lover
|
| Pią, 24.03.2006, 16:39 |
|
 |
|
Kobi
Moderator
Samochód: Opel Astra II
|
Felgi to dzieło sztuki owszem, ale dwukolorowe nadwozie jest ... brzydkie  reszta jest znakomita, moc również 
_________________ Moderator nie nabija postów - Moderator ma wiele do powiedzenia.
|
| Pią, 24.03.2006, 16:44 |
|
 |
|
johny
Moderator
|
|
| Sob, 25.03.2006, 23:18 |
|
 |
|
Spark^
Samochód: das Astra von Opel
|
Ĺadny, ale maska mi nie podchodzi, bo nie przepadam z regóły za wlotami i wylotami z maski 
_________________ "Najpierw słyszysz rap, dopiero potem wjeżdża fura, na 17 calach, na których moja Astra kula!!" 8)
http://www.astraklub.pl
|
| Nie, 26.03.2006, 14:12 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 17 posty(ów) ] |
|