|
|
Obecny czas: Nie, 26.04.2026, 3:50
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Ice
Moderator
|
 VW Passat 35i
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 25.03.2006, 12:58 |
|
 |
|
Wilu
|
Ice zapominasz o ĹşrĂłdle
BTW strasznie zwieśniaczony Pasek, kompletnie nie wygląda, jedynie lakier jest bardzo ładny 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Sob, 25.03.2006, 13:04 |
|
 |
|
Neken
|
Ĺadny kolor, niezĹ‚a gleba, niezĹ‚e felgi, pasujÄ…cy badlook, brak siateksu i sÄ…dzÄ…c po "megafiltrze" i bocznym wlocie powietrza mocny silnik  Jest niezĹ‚y, jedynie przyciemniane szyby mi siÄ™ w nim nie podobajÄ….
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Sob, 25.03.2006, 13:06 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Wilu napisał(a): Ice zapominasz o ĹşrĂłdle Nie zapominam, tylko na kaĹĽdej focie jest logo, wiÄ™c nie widziaĹ‚em w tym sensie, ale skoro ma być, to ok  Nie ĹĽaden (C)ycek, tylko ma być napisane ĹşrĂłdĹ‚o, ewentulalnie "source" Wilu napisał(a): strasznie zwieĹ›niaczony Pasek
Ja tam nie wiem, skoro zwieśniaczeniem nazywasz doprowadzenie auta do wyglądu nówki, piękny lakier i VR6 pod maską.
Dla mnie jest miodny, felgi może nie takie idealne, ale doczepić się nie można. Do tego ciemny kolor. Jedyne co mnie razi to okulary z przodu, których nie znoszę.
Wloty na przednim zderzazku niezbyt urodziwe, ale na szczęscie ciemny kolor jest maskuje 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Sob, 25.03.2006, 13:08 |
|
 |
|
kenji
Samochód: E39 & S203
|
a mi ten kolor wlasnie zbyt nie odpowiada.... czern lub srebro byłoby odpowiedniejsze..  niemnije jednak jest ładny.... ;]
_________________ locha lover
|
| Sob, 25.03.2006, 13:11 |
|
 |
|
Wilu
|
Ice napisał(a): zwieĹ›niaczeniem nazywasz doprowadzenie auta do wyglÄ…du nĂłwki, piÄ™kny lakier i VR6 pod maskÄ….
A co to ma do rzeczy ?:?  to mół go tylko odrestaurować a nie walić tam jakieś plastiki 
|
| Sob, 25.03.2006, 13:22 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Wilu napisał(a): A co to ma do rzeczy ?
Bo ja tu po prostu nie widzę wiochy - na siłe gdybym chciał się doczepić, to do okularów i przedniego zderzaka. Wytknij mi palcami elementy z wioski! 
|
| Sob, 25.03.2006, 13:26 |
|
 |
|
Wilu
|
Ice napisał(a): Wytknij mi palcami elementy z wioski!
Przede wszystkim przedni i tylni zderzak, kojarzy mi się z tamim tuningiem Golfów 3 generacji stojących pod remizą. Przednie lampy z bad-lookiem - wieś tańczy i śpiewa. Mikro spojlerek na klapie bagażnika ... do dziś nie wiem po co on tam jest i do czego służy 
|
| Sob, 25.03.2006, 13:37 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Dziękuje
Tylko dziwi mnie jedno:
Wilu napisał(a): tylni zderzak

|
| Sob, 25.03.2006, 13:39 |
|
 |
|
Wilu
|
Ice napisał(a): Tylko dziwi mnie jedno: Wilu napisał(a): tylni zderzak 
Co Cie w tym dziwi
Pewnie mi powiesz, ĹĽe jest seryjny 
|
| Sob, 25.03.2006, 13:41 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Praktycznie go nie widać, więc dziwi mnie twoja negatywna ocena czegoś, czego praktycznie nie widać.
|
| Sob, 25.03.2006, 13:46 |
|
 |
|
Wilu
|
Cytuj: Praktycznie go nie widać, więc dziwi mnie twoja negatywna ocena czegoś, czego praktycznie nie widać.
Widać wystarczająco duzo żeby wyciągnąc pewne wnioski. Dołożyli mu jakiś plastik na dole i tyle. Wobraź sobie teraz seryjny zderzak w takim Passacie z taką dokładką i już masz wyobrażenie jak to obleśnie wygląda (przynajmniej dla mnie)
|
| Sob, 25.03.2006, 13:56 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
miniemalnie przestylizować przedni zderzak, seryjne światła, albo klary, bez bad looka i mogę brać 
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Sob, 25.03.2006, 14:04 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
Być może to coś najprostszego, np.
Ja tu wiochy nie widzÄ™ 
|
| Sob, 25.03.2006, 14:06 |
|
 |
|
dave761
|
Plusy
-kolor
-gleba
-silnik
-felgi (choć nie jest to jakaś rewelacja ale niechaj będą na plus)
Minusy
-wlot ten gdzie robiÄ… wszyscy rekinka i przy reflektorze
-spojler na klapie
- zderzaki jednak wolałbym oryginalne w kolorze nadwozia ale tragedii niema
-bad look podoba mi siÄ™ w Polo i niektĂłrych Golfach ale od trĂłjki w zwyĹĽ ale w Passacie nie trawiÄ™ tak somo jak nie trawiÄ™ w BMW E-36
Generalnie to nie jest najgorzej ja już bym go sobie do porządku doprowadził 
_________________ TDI Engines are for senior citizens
http://www.euromelee.com
|
| Sob, 25.03.2006, 14:10 |
|
 |
|
Tyomaj
|
Miałem Passata  to znaczy nie ja, lecz mój tata. ale to auto ma kopa  Niemieckie auta zawsze dobrze się tuninguje.... takie jest moje zdanie. Kolejny Vw który swoim agresywnym wyglądem powala na kolana.
|
| Sob, 25.03.2006, 15:33 |
|
 |
|
markus
Samochód: Audi A4 B8 Avant
|
Ĺadny kolor, felgi, ciemne szybki. Niestety, trochÄ™ za bardzo przekombinowany - ten zderzak, bad-look, okulary...
_________________ http://www.exoticcars.pl
|
| Sob, 25.03.2006, 17:20 |
|
 |
|
Ital_X
|
WyglÄ…da super...
Po pierwsze te zderzaki są akurat, wyglądają trochę pospolicie ale przy glebie tak tego nie widać. Kolor super, felgi jak najbardziej. Grill a raczej jego brak też b. ładnie wygląda i nie ma tu jakiś badziewnych brewek tylko ładnie wkomponowany bad look.
Chciałbym aby Wilu pokazał mi samochód po tuningu który mu się podoba 
_________________ Tak rodzi się Miłość
Polski Fiat 127p 74'
ForzaItalia
|
| Sob, 25.03.2006, 18:14 |
|
 |
|
bams
|
kolor mi nie pasuje, fele są całkiem ok
_________________ Sen zimowy. Nie budzić niedzwiadka.
|
| Sob, 25.03.2006, 18:14 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
po co mu badlook ? strasznie niewyszukany motyw.. notoryczny żekłbym nawet .. czy to już reguła ? (żenada) .... plastiki porzód - blee...
negatywnie świecą niebieskie zaciski hampli !!! porażka nijak ten niebieski tu nie pasi... natomiast kolor jest świetny
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Sob, 25.03.2006, 18:19 |
|
|