Wszelkiej maści modyfikacje samochodów, zarówno mające na celu podniesienie mocy, jak i atrakcyjności, a także nieseryjne wersje nadwoziowe, Kit-Cary, etc
Wyślij odpowiedź

Śro, 23.08.2006, 23:42

Co to za syf jeżdzi po ulicach Kołobrzegu. Jeśli chodzi o zwykłą Calibre mi się strasznie podoba, według jest bardzo ładna. Niestety, ale też jest to świetna baza dla maniaków wieś tuningu. Przykład jest w tym temacie, przecież ta przeróbka jest straszna, czy ludzie mają tak ograniczoną wyobrażnie. Wstydziłbym się wsiąść do niego, chociaż w sumie fajnie się by się zjeżdzało z tej maski. Pomyślcie sobie siedzicie na dachu tego syfu i zjezdzacie z maski prawie jak Adam Małysz. :mryellow:

Czw, 24.08.2006, 7:32

Jezus Maria ale drechowĂłz :!: :!: Zaraz zwymiotuje

Sob, 26.08.2006, 15:00

Słusznie napisałeś na allegro w swojej aukcji "Najczęstszy komentarz na jego pojawienie się tego to: "O kur..!!!" albo: "Ja pie...lę!!!" ;)"

Ludzie napewno nie moga uwierzyc oczą jak można było stworzyc takiego grata

Na pewno wiec mĂłwiÄ… O kur..!!! ...ale grat" albo: "Ja pie...lÄ™!!! ...ale wiocha"

I to nie tylko na tym forum widziałem takie wypowiedzi na temat tego wozu a także na kilku innych , ludzie na forach równym głosem krzyczą NIE!!! dla tego wózka

Sob, 26.08.2006, 16:26

Debosy napisał(a):ludzie na forach rĂłwnym gĹ‚osem krzyczÄ… NIE!!!

..... ale to ludzie którzy znają się choć odrobione na motoryzacji i wiedzą co było przed oszpeceniem....... zapewne osoby z Calibra Team'u cieszą się na jej widok, ale to znaczy tylko o tym że ich gust jeszcze jast na poziomie przedszkolaka, sam osobiście chialbym mieć Calibre, chociarz i tak za nią nie przepadam, ale chociarz by tylko po to aby pokazać ludziom co można zrobić z tym autem aby wyróżniało się z tłumu ale żeby jednocześnie nie zachaczało o wieś :wink:
Wyślij odpowiedź