|
 |
 |
|
Obecny czas: Pon, 29.06.2026, 23:21
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
jest bardz o średnia, zupełnie bez przemyśleń robiona, nie podoba mi się.. a ten grill wygląda, jakby go ktoś z ogrodzenia wyciął, jest feee, samochód w tym zestawie ospoilerowania też jest fee. tzn. nawet nie jest okropny, jest po prostu nijaki i bez pomysłu, a to gorzej
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Nie, 26.06.2005, 20:40 |
|
 |
|
Wilu
|
wi(L)ku napisał(a): zdziwiĹ‚a mnie z deka twoja wypowiedĹş
Czyli co , nie moge wyrazić swojego odmiennego zdania bo reszta mysli inaczej. Mam mi się to podobać bo reszcie się podoba
Chyba bładzisz chłopcze 
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 29.06.2005, 14:49 |
|
 |
|
lordzofmafia
Samochód: Das Auto mit TDI
|
Opel Vectra FUN napisał(a): A czasmi to nie Schteimetz jest jedny z tunerĂłw Opla (Irmscher główny ale teĹĽ wypas)
O czym Ty do mnie rozmawiasz?? Wiesz co oznacza "tuner firmowy", albo "nadworny tuner"?? Oznacza tyle, że w każdym salonie Opla możesz kupić graty od Irmschera. Steinmetz tylko zajmuje się tuningiem Opli, tak jak Manzel, Riesse i kilku innych.
_________________ Old Opels never die!!! Opel - Wir lieben autos Od dużej pojemności lepsza jest tylko jeszcze większa pojemność - A. Opel 08.2007 - 08.2010 - '93 Opel Vectra GT - Rost In Peace ;(
|
| Śro, 29.06.2005, 17:53 |
|
 |
|
Wilu
|
_________________ https://www.instagram.com/Piotr.w.fotografia/
|
| Śro, 26.04.2006, 22:34 |
|
 |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
mam mieszane uczucia ale wygląda dośc dobrze
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Czw, 27.04.2006, 10:53 |
|
 |
|
Cichy Asasyn
|
Grill i lotka mi nie podchodzÄ…. A poza tym jest gites 
_________________ Primusville
|
| Czw, 27.04.2006, 10:57 |
|
 |
|
croohy
|
Jak na mój gust, to żałosna
|
| Czw, 27.04.2006, 12:21 |
|
 |
|
Neken
|
Przebajerowana jak dla mnie, ale felgi ma świetne.
_________________ Ab alio exspectes, alteri quod feceris !
|
| Czw, 27.04.2006, 22:50 |
|
 |
|
bartez
Samochód: nazi hacz fwd pb
|
Jak dla mnie moze byc. Może żadna rewelacja ale tez nie została skrzywdzona  Najlepsze wrazenie robia felgi a najgorsze grill
_________________ PB RWD jest wysoko
|
| Pią, 28.04.2006, 8:45 |
|
|