Wszelkiej maści modyfikacje samochodów, zarówno mające na celu podniesienie mocy, jak i atrakcyjności, a także nieseryjne wersje nadwoziowe, Kit-Cary, etc
Wyślij odpowiedź

Re: ART Mercedes CLS GTR

Pią, 31.03.2006, 16:40

Kobi napisał(a):5,5 l Kompressor-V8, 560 KM, maksymalny moment obrotowy 790 Nm. 4,4 s do 100 km/h

Źródło: freenet.de

sÄ… dwie wersje silnikowe GTR 560 (dane powyĹĽej) oraz GTR 620 (dane poniĹĽej).

5,5 l Kompressor-V8, 620 KM, maksymalny moment obrotowy 890 Nm. 4,0 s do 100 km/h

Pią, 31.03.2006, 17:05

Nie lubie takigo chamskiego tuningu.Po co taki wielki szpecący spojler tam władowałi?I białego koloru napewno bym nie wybrał.

Nie, 02.04.2006, 12:23

Mi się tam podoba, ale wolałbym inny zderzak przedni no i felgi inne, ale w normalnej barwie lub pochromowane + do tego ciemne szybki oraz inny kolor i cymes 8)

Pon, 03.04.2006, 20:39

Poprostu KIŁA. Tylne skrzydło na kufrze CLS to nieporozumienie. Jak dałem zdjecia lekko tuningowanej s-klasy od Lorinsera to posypały sie negatywne komentarze. A tutaj prosze, taka kaszana ale niektórzy sie zachwycają. Współczuje Wam z powodu waszego kiepskiego gustu. :? Co z tego że auto ma doskonałe osiągi skoro wygląda jak....no właśnie jak co, bo brakuje mi już słów na opisanie tego czegoś. Widac osiągi działają na Was jak metka adidasa.

Pon, 03.04.2006, 21:29

Daz napisał(a):Widac osiÄ…gi dziaĹ‚ajÄ… na Was jak metka adidasa.

eee. co przez to rozumiesz... mnie tam metka adidasa odstrasza...

a osiÄ…gi jak wiadomo, rzecz najwaĹĽniejsza

Pon, 03.04.2006, 21:42

No ja bede trzeci i powiem ze mi sie zajebiscie podoba. Tylko nie bijcie :roll: Taka stylizacja swietnie pasuje do cls w wersji hardcore. Wywalic wszelkie chromy i wyrzucic automatyczna skrzynie biegow na rzecz dobrego manuala poczym dostaniemy masakrycznie rasowy sedan. Jedna z najbardziej zawansowanych i owaznych przerobek a jednoczesnie pomimo ze wydaje sie tandetna jakos do mnie trafia. Nie wiem jak.

Pon, 03.04.2006, 23:35

podoba mi się jedynie moc, zawia , fele, reszta to ega wiejski kaszan, trzeba bć bardzo mocno ograniczonym żeby zapodać sobie taki spoiler na klapie nie wspominajac już o wydechuu rodem spod remizy, wszystko to ch*j przy barwach śilnika w odcieniach wiśni, naprawdę fajna baza była ale niestety wypijmy za błędy...

Wto, 04.04.2006, 8:06

Daz napisał(a):Jak daĹ‚em zdjecia lekko tuningowanej s-klasy od Lorinsera to posypaĹ‚y sie negatywne komentarze. A tutaj prosze, taka kaszana ale niektĂłrzy sie zachwycajÄ…. Współczuje Wam z powodu waszego kiepskiego gustu.

Czyżbyś miał taką S-Klasse od Lorinsera, że obrażasz się za negatywne komentarze? Czy każdy ma dostosowywać się do Twojego gustu? No i chyba przy aucie w tym temacie nie zabronisz nikomu mieć pozytywnego zdania... Dla mnie zarówno auto w tym temacie jak i auto, które niegdyś zapodałeś to straszna lipa. Zupełnie nijak biały kolor pasuje do bazy.

Daz napisał(a):Widac osiÄ…gi dziaĹ‚ajÄ… na Was jak metka adidasa.

No ja wolę auto, które niewiele różni się na zewnątrz od bazy, a za to ma perfekcyjne przeróbki mechaniczne (np. Brabus) niż auto w którym naładowane jest mnóstwo nakłądek, spojlerów, etc, a zmiany mechaniczne polegają na dodaniu 10 KM... Dla mnie mechanika, a co za tym idzie i osiągi odgrywają i będą odgrywać większą rolę w ocenianiu auta niż wygląd (choć nie mówię, że i to dla mnie się nie liczy...)

Wto, 04.04.2006, 13:35

Piekny jest, wyglada jakby wyjechal z garazu DTM. CUDO. :twisted:

Wto, 04.04.2006, 20:35

Wiem że o gustach sie nie dyskutuje, ale tutaj zrobię wyjątek. Trzeba być idiotą zeby pozwolić tak oszpecić porzadne drogie auto. Dla mnie to czyn porównywalny z tym którego dopuścili sie członkowie zespołu Oasis topiąc rolls royca w basenie. To jest chore :/

Pon, 10.04.2006, 20:57

Tylko osiagi robia wrazenie reszta do niczego

Wto, 11.04.2006, 20:46

To auto jest piekne. Dla mnie cudo tylko nie w tym kolorze ten bialy szpeci wszystko.

Sob, 07.03.2009, 22:21

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Źródło: news.caradisiac.com

Czw, 19.03.2009, 19:25

Kur**, obłęd :!: Ten CLS jest zaje***y w tym body kit'cie... Miażdży, jak dla mnie.......
Wyślij odpowiedź