Obecny czas: Śro, 24.06.2026, 13:28

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 34 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
ART Mercedes CLS GTR 
Autor Wiadomość

Miejscowość: Warszawa
Post Re: ART Mercedes CLS GTR
Kobi napisał(a):
5,5 l Kompressor-V8, 560 KM, maksymalny moment obrotowy 790 Nm. 4,4 s do 100 km/h

Źródło: freenet.de

sÄ… dwie wersje silnikowe GTR 560 (dane powyĹĽej) oraz GTR 620 (dane poniĹĽej).

5,5 l Kompressor-V8, 620 KM, maksymalny moment obrotowy 890 Nm. 4,0 s do 100 km/h

Pią, 31.03.2006, 16:40
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków
Samochód: F02 750Li/Panamera T
Nie lubie takigo chamskiego tuningu.Po co taki wielki szpecący spojler tam władowałi?I białego koloru napewno bym nie wybrał.

Aston Martin Lagonda Limited & Top Gear

Pią, 31.03.2006, 17:05
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sokółka -----> Belastok
Samochód: das Astra von Opel
Mi się tam podoba, ale wolałbym inny zderzak przedni no i felgi inne, ale w normalnej barwie lub pochromowane + do tego ciemne szybki oraz inny kolor i cymes 8)

http://www.astraklub.pl

Nie, 02.04.2006, 12:23
Awatar użytkownika

Poprostu KIŁA. Tylne skrzydło na kufrze CLS to nieporozumienie. Jak dałem zdjecia lekko tuningowanej s-klasy od Lorinsera to posypały sie negatywne komentarze. A tutaj prosze, taka kaszana ale niektórzy sie zachwycają. Współczuje Wam z powodu waszego kiepskiego gustu. :? Co z tego że auto ma doskonałe osiągi skoro wygląda jak....no właśnie jak co, bo brakuje mi już słów na opisanie tego czegoś. Widac osiągi działają na Was jak metka adidasa.

Pon, 03.04.2006, 20:39
Awatar użytkownika

Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
Widac osiągi działają na Was jak metka adidasa.

eee. co przez to rozumiesz... mnie tam metka adidasa odstrasza...

a osiÄ…gi jak wiadomo, rzecz najwaĹĽniejsza

Pon, 03.04.2006, 21:29
Awatar użytkownika

Miejscowość: Białystok
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
No ja bede trzeci i powiem ze mi sie zajebiscie podoba. Tylko nie bijcie :roll: Taka stylizacja swietnie pasuje do cls w wersji hardcore. Wywalic wszelkie chromy i wyrzucic automatyczna skrzynie biegow na rzecz dobrego manuala poczym dostaniemy masakrycznie rasowy sedan. Jedna z najbardziej zawansowanych i owaznych przerobek a jednoczesnie pomimo ze wydaje sie tandetna jakos do mnie trafia. Nie wiem jak.

Pon, 03.04.2006, 21:42
Awatar użytkownika

Miejscowość: Silesia
podoba mi się jedynie moc, zawia , fele, reszta to ega wiejski kaszan, trzeba bć bardzo mocno ograniczonym żeby zapodać sobie taki spoiler na klapie nie wspominajac już o wydechuu rodem spod remizy, wszystko to ch*j przy barwach śilnika w odcieniach wiśni, naprawdę fajna baza była ale niestety wypijmy za błędy...

Pon, 03.04.2006, 23:35
Awatar użytkownika

Miejscowość: Białystok
Samochód: Fiat 125p
Jak dałem zdjecia lekko tuningowanej s-klasy od Lorinsera to posypały sie negatywne komentarze. A tutaj prosze, taka kaszana ale niektórzy sie zachwycają. Współczuje Wam z powodu waszego kiepskiego gustu.

Czyżbyś miał taką S-Klasse od Lorinsera, że obrażasz się za negatywne komentarze? Czy każdy ma dostosowywać się do Twojego gustu? No i chyba przy aucie w tym temacie nie zabronisz nikomu mieć pozytywnego zdania... Dla mnie zarówno auto w tym temacie jak i auto, które niegdyś zapodałeś to straszna lipa. Zupełnie nijak biały kolor pasuje do bazy.

Daz napisał(a):
Widac osiągi działają na Was jak metka adidasa.

No ja wolę auto, które niewiele różni się na zewnątrz od bazy, a za to ma perfekcyjne przeróbki mechaniczne (np. Brabus) niż auto w którym naładowane jest mnóstwo nakłądek, spojlerów, etc, a zmiany mechaniczne polegają na dodaniu 10 KM... Dla mnie mechanika, a co za tym idzie i osiągi odgrywają i będą odgrywać większą rolę w ocenianiu auta niż wygląd (choć nie mówię, że i to dla mnie się nie liczy...)

Wto, 04.04.2006, 8:06
Awatar użytkownika

Miejscowość: Czerwionka - Śląsk
Piekny jest, wyglada jakby wyjechal z garazu DTM. CUDO. :twisted:

Wto, 04.04.2006, 13:35
Awatar użytkownika

Wiem że o gustach sie nie dyskutuje, ale tutaj zrobię wyjątek. Trzeba być idiotą zeby pozwolić tak oszpecić porzadne drogie auto. Dla mnie to czyn porównywalny z tym którego dopuścili sie członkowie zespołu Oasis topiąc rolls royca w basenie. To jest chore :/

Wto, 04.04.2006, 20:35
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
Samochód: nazi hacz fwd pb
Tylko osiagi robia wrazenie reszta do niczego

Pon, 10.04.2006, 20:57
Awatar użytkownika

Miejscowość: Czerwionka - Śląsk
To auto jest piekne. Dla mnie cudo tylko nie w tym kolorze ten bialy szpeci wszystko.

Wto, 11.04.2006, 20:46
Moderator
Awatar użytkownika

Miejscowość: Bydgoszcz
Samochód: Opel Astra II
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Źródło: news.caradisiac.com

Sob, 07.03.2009, 22:21
Awatar użytkownika

Miejscowość: Miłosław
Samochód: Gnojownik
Kur**, obłęd :!: Ten CLS jest zaje***y w tym body kit'cie... Miażdży, jak dla mnie.......

Czw, 19.03.2009, 19:25
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 34 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2