|
|
Obecny czas: Pią, 12.06.2026, 16:44
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
VW Golf II GTi by Luqaswagen
| Autor |
Wiadomość |
|
pardon
Moderator
Samochód: hiszpański szajs
|
standardowa i opatrzona przeróbka golfaka .... no ale dobrze że są sympatycy tego wozu.... kiedyś był szczytem marzeń dziś lekko trąca myszką... natomiast jeszcze pare lat i takie zadbane auto lekko szlifnięte bedzie nielada rarytasem... golf II rulez...
_________________ instalacje elektryczne bielsko-biała Czysciwo Bielsko pralnia dywanów puławy Domy Mieszkalne Pościel dla dzieci fan alfa romeo na wieki Moderator też człowiek - nabija posty i trolluje i ch*j
|
| Nie, 26.03.2006, 16:09 |
|
 |
|
POŃCZAK
Samochód: E36 318ti / 626 gf
|
markus napisał(a): Skoda to przecieĹĽ Volkswagen
dla tych ludzi vw to samochod a inne auta z grupy vw to wyroby samochodowopodobne, a reszta to zlom 
_________________ http://www.tanidrift.pl
|
| Nie, 26.03.2006, 16:23 |
|
 |
|
kuules
Samochód: służbowy ;)
|
Ice napisał(a): G-style w miarÄ™ delikatnym wydaniu, podoba mi siÄ™. Szkoda, ĹĽe brak wiÄ™kszych zmian we wnÄ™trzu.
Ice pzreciez wnetrze to tam jest cale zminione na to z Golfa 3. Nie jest to wbrew pozorom taka latwa przerobka.
|
| Nie, 26.03.2006, 19:29 |
|
 |
|
Ice
Moderator
|
kuules napisał(a): Ice pzreciez wnetrze to tam jest cale zminione na to z Golfa 3.
Mój błąd, mój błąd, mój błąd  Wybacz niedopatrzenie, nie wiedziałem, że to przeszczep. W takim razie rzeczywiscie roboty z tym sporo było, ale efekt ...hmm... chyba lepiej IMO było by dopiescić je ciut jeszcze, ale to tylko moje zdanie 
_________________ | pajacyk.pl • polskieserce.pl | Kliknij raz dziennie. Codziennie.
|
| Nie, 26.03.2006, 19:59 |
|
 |
|
kuules
|
Ice, naprawde to wyglada bardzo ciekawie. Widzialem na zywo i jesli jest wykonane dokladnie to efekt jest super.
|
| Nie, 26.03.2006, 20:21 |
|
 |
|
h8r
|
Wilu napisał(a): Za duĹĽe foty  Ps. duĹĽo takiego kaĹ‚u jeszcze bede dzisiaj oglÄ…daĹ‚ 
Wystarczy że wykasujesz swoje nic nie wnoszące do tematu głupie posty i od razu bardzo dużo kału do oglądania zniknie.
|
| Nie, 26.03.2006, 21:52 |
|
 |
|
fischer777
Samochód: Fiat 125p
|
h8r napisał(a): Wilu napisał(a): Za duĹĽe foty  Ps. duĹĽo takiego kaĹ‚u jeszcze bede dzisiaj oglÄ…daĹ‚  Wystarczy ĹĽe wykasujesz swoje nic nie wnoszÄ…ce do tematu gĹ‚upie posty i od razu bardzo duĹĽo kaĹ‚u do oglÄ…dania zniknie.
Widze, ĹĽe ktoĹ› tu ma jakieĹ› kompleksy na temat osoby Wilu... 
_________________ "quot homines, tot sententiae"
|
| Nie, 26.03.2006, 22:03 |
|
 |
|
h8r
|
fischer777 napisał(a): h8r napisał(a): Wilu napisał(a): Za duĹĽe foty  Ps. duĹĽo takiego kaĹ‚u jeszcze bede dzisiaj oglÄ…daĹ‚  Wystarczy ĹĽe wykasujesz swoje nic nie wnoszÄ…ce do tematu gĹ‚upie posty i od razu bardzo duĹĽo kaĹ‚u do oglÄ…dania zniknie. Widze, ĹĽe ktoĹ› tu ma jakieĹ› kompleksy na temat osoby Wilu... 
Kompleksy na temat? Jakaś nowa polszczyzna? Wystarczy przeczytać co ten osobnik pisze w swoim podpisie, a potem porównać to z treścią jego postów i dziwić się, dlaczego sam się jeszcze nie wykasował.
|
| Nie, 26.03.2006, 22:54 |
|
 |
|
kuules
|
h8r czy to ty ? Wlasciciel czerwono-bialego ladnie utrzymanego VW Derby ?
|
| Nie, 26.03.2006, 23:00 |
|
 |
|
h8r
|
kuules napisał(a): h8r czy to ty ? Wlasciciel czerwono-bialego ladnie utrzymanego VW Derby ?
Owszem, zdarza mi się jeździć takim autem, ale boję się go zaprezentować, żeby nie usłyszeć komentarzy jak w niektórych wątkach.
|
| Nie, 26.03.2006, 23:02 |
|
 |
|
kuules
|
h8r napisał(a): kuules napisał(a): h8r czy to ty ? Wlasciciel czerwono-bialego ladnie utrzymanego VW Derby ? Owszem, zdarza mi siÄ™ jeĹşdzić takim autem, ale bojÄ™ siÄ™ go zaprezentować, ĹĽeby nie usĹ‚yszeć komentarzy jak w niektĂłrych wÄ…tkach.
Spoko ja swoj jestem. Moze mnie kojarzysz z vwgolf.pl lub vwzone.pl.
|
| Nie, 26.03.2006, 23:06 |
|
 |
|
Robak
Samochód: VW Passat CC 1.8 TSI
|
h8r napisał(a): kuules napisał(a): h8r czy to ty ? Wlasciciel czerwono-bialego ladnie utrzymanego VW Derby ? Owszem, zdarza mi siÄ™ jeĹşdzić takim autem, ale bojÄ™ siÄ™ go zaprezentować, ĹĽeby nie usĹ‚yszeć komentarzy jak w niektĂłrych wÄ…tkach.
Zpodawaj ta furke. Mi tez sie podoba tego typu tuning. Jedni uwazaja to za kał inni klasyka w dobrym wydaniu. Jak sie bedziesz przejmował opiniami wszytskich to szybko osiwiejesz. Przeciez w szystkim jednakowo nie dogodzisz. Kazdy ma jakies zdanie. Chetnie obejrze to auto.
|
| Nie, 26.03.2006, 23:39 |
|
 |
|
Seth
Postów: 9968 Miejscowość: z krainy wiecznego zachodu słońca
|
h8r napisał(a): Wystarczy ĹĽe wykasujesz swoje nic nie wnoszÄ…ce do tematu gĹ‚upie posty i od razu bardzo duĹĽo kaĹ‚u do oglÄ…dania zniknie.
znaczy się co? nie można czegoś nie lubić? nie można mieć innej opinii?? brawo, w takim razie trzymaj się miejsca, gdzie ludzie tylko będą koniować nad takimi wozami, a nie wyrażać swoje opinie. Chyba może im się nie podobać dany samochód?
Poza tym polecam trzymać się zasad kulturalnego współistnienia
_________________ Moderator nie obraza innych - moderator dobitnie zwraca uwage I zaprawdę powiadam wam, sama znajomość z OBRem nie powoduje, że jesteście szybsi od włoskich hatchy FWD - bo nie jesteście
|
| Pon, 27.03.2006, 0:02 |
|
 |
|
h8r
|
Seth napisał(a): h8r napisał(a): Wystarczy ĹĽe wykasujesz swoje nic nie wnoszÄ…ce do tematu gĹ‚upie posty i od razu bardzo duĹĽo kaĹ‚u do oglÄ…dania zniknie. znaczy siÄ™ co? nie moĹĽna czegoĹ› nie lubić? nie moĹĽna mieć innej opinii?? brawo, w takim razie trzymaj siÄ™ miejsca, gdzie ludzie tylko bÄ™dÄ… koniować nad takimi wozami, a nie wyraĹĽać swoje opinie. Chyba moĹĽe im siÄ™ nie podobać dany samochĂłd? Poza tym polecam trzymać siÄ™ zasad kulturalnego współistnienia
Uważam że komentarze moderatora "Wilu" nie trzymają się zasad kulturalnego współistnienia. A swój samochód oczywiście zaprezentuję i to wkrótce.
|
| Pon, 27.03.2006, 18:06 |
|
 |
|
dave761
|
kuules napisał(a): h8r napisał(a): kuules napisał(a): h8r czy to ty ? Wlasciciel czerwono-bialego ladnie utrzymanego VW Derby ? Owszem, zdarza mi siÄ™ jeĹşdzić takim autem, ale bojÄ™ siÄ™ go zaprezentować, ĹĽeby nie usĹ‚yszeć komentarzy jak w niektĂłrych wÄ…tkach. Spoko ja swoj jestem. Moze mnie kojarzysz z vwgolf.pl lub vwzone.pl.
Ja też bym chętnie zobaczył wklejaj 
_________________ TDI Engines are for senior citizens
http://www.euromelee.com
|
| Pon, 27.03.2006, 18:11 |
|
|