Switch to full style
Wszelkiej maści modyfikacje samochodów, zarówno mające na celu podniesienie mocy, jak i atrakcyjności, a także nieseryjne wersje nadwoziowe, Kit-Cary, etc
Wyślij odpowiedź

Który bardziej Ci się podoba ?

Underground
8
40%
Undercover
12
60%

Razem głosów : 20

Underground vs Undercover ...

Czw, 20.10.2005, 18:41

... czyli porównanie dwóch samochodzików po tuningu. Jeden w stylu totalnie cicho ciemnym - drugi - typowy Amerykanin , w którym ilość dodtaków & bajerów przekracza możliwości Polskich katalogów z akcesoriami tuningowymi ;) Jako baze bierzemy typowe autko miejskie - popluarne również w Polsce - Suzuki Swift. Jaki styl mu bardziej pasuje :?: Zapraszam do dalszej części ...

Na początek - Underground - czyli amerykański full wypas :!:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Dane techniczne : silniki 1.6 o mocy 200 koni , ćwiartka 13,6

A teraz wymieniony wyĹĽej - Undercover - czyli : nikt nie powie , ĹĽe jestem mocny ...

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Niestety auto było bite - a wraz z odbudową zmieniło lekko styling nadwozia oraz kolorek.

Image

Image

Image

Image

Dane techniczne: silnik 1.6 o mocy 245 koni , waga 860 kg , ćwiartka 13,1

Jak zwykle - dziękuje za uwagę & zapraszam do ankiety ...

Czw, 20.10.2005, 18:46

biore oczywiście cichociemną wersją, kicz zostawiam dla.... innych.

Czw, 20.10.2005, 18:49

Oczywiście undercover ;) Nie chodzi przecież o to, żeby ludzie się na Ciebie patrzyli jak stoisz na światłach, tylko jak spod nich odsadzasz jakąś fajną furę ;) I chociaż ten underground pewnie potrafi jedno i drugie, to jednak wybieram opcję nr 2 :D

BTW kiedy zobaczyłem w tym bialem IC wiedziałem, że będzie ciekawie ;)

Czw, 20.10.2005, 18:57

biorę Undercover... nie dość ,zę jest cichociemny, to jeszcze zdecydowanie stylistycznie lepszy

Czw, 20.10.2005, 19:27

ja to samo co koledzy powyĹĽej...

Czw, 20.10.2005, 19:29

Te Undergoundowe przeróbki mi kompletnie w tym przypadku nie podeszły więc biorę cichociemnego :mryellow:

Czw, 20.10.2005, 20:04

Ten przykład jest niemiarodajny. Swift źle wygląda w wersji UNDERGROUND. Tak pospolite samochody nie wyglądają najlepiej w "szpanerskim" wdzianku. Także wybieram UDERCOVER bo jest mocny i stylowy. Nie przecze jednak że dobrze zrobiony streetracer także wzbudza moje zainteresowanie.

Czw, 20.10.2005, 20:06

dobrze zrobiony streetracer nie wyglÄ…da bardziej, niĹĽ musi.... kaĹĽdy spoiler to dodatkowa masa...

Czw, 20.10.2005, 20:24

ani jeden ani drugi, za duzo tego badziewia ostatnio sie pojawiło w postaci kadetów i polonezów z doczepionymi pierdziawkami, chłopaki sie napatrzą na takie obrazki a potem lecą do swojej stodoły stuningować swojego kupionego za dotacje z Unii kadeta :lol: podsumowując to co tu widze to BULLSHIT

Pią, 21.10.2005, 5:17

Daz napisał(a):ani jeden ani drugi, za duzo tego badziewia ostatnio sie pojawiĹ‚o w postaci kadetĂłw i polonezĂłw z doczepionymi pierdziawkami, chĹ‚opaki sie napatrzÄ… na takie obrazki a potem lecÄ… do swojej stodoĹ‚y stuningować swojego kupionego za dotacje z Unii kadeta podsumowujÄ…c to co tu widze to BULLSHIT

Wybacz ale nie rozumiem twojego sposobu myślenia , a mam taki zwyczaj - zwłaszcza w prowadzonych przez siebie topicach - że lubie wiedzieć o co chodzi autorą postów ... Tzn. jesteś przeciwko tzw. Wsi w tuningu - i ja to rozumiem , też nie popieram tego "tuningu w stodole". Ale przecież w tych dwóch samochodach nie ma żadnej wsi :? Można owszem powiedzieć , że jeden jest obwieszony jak choinka - a drugi tylko po delikatnych zmianach , ale wiejskości to im zarzucić nie można (Przynajmiej ja tak myśle , jak coś prosze o komentarze :!: ). Więc nie wiem po co mówisz o jakiś polonezach czy kadetach - a i z całą pewnością nie wiem co tu jest "gównem" :? Jeśli dobrze rozumiem - to uważasz , że takich aut jak Swift nie powinno się tuningować :?: jednak nie mam pewności więc prosze o odpowiedź ...

Pią, 21.10.2005, 7:22

Auto musi dobrze wyglądać i musi być szybkie, czyli żadna z tych opcji. Przechodnie mają się gapić i już nie zdążyć popatrzeć, że przed chwilą byłem na skrzyżowaniu, a teraz ch*j wie gdzie :twisted: :twisted: :twisted:

Pią, 21.10.2005, 8:37

wi(L)ku napisał(a):Auto musi dobrze wyglÄ…dać i musi być szybkie, czyli ĹĽadna z tych opcji

Popatrz na dane:
Underground
DeusZ napisał(a):Dane techniczne : silniki 1.6 o mocy 200 koni , ćwiartka 13,6

Undecover
DeusZ napisał(a):Dane techniczne: silnik 1.6 o mocy 245 koni , waga 860 kg , ćwiartka 13,1

To chyba muszą być szybkie :wink:

Pią, 21.10.2005, 9:15

Daz chyba również nie doczytał danych technicznych. stąd jego komentarz... :twisted:

Pią, 21.10.2005, 9:50

nie wiem jak można tuningować tzw. "wózki na zakupy" a te auta bez watpienia nimi są, niedługo ktos podpierdoli wózek z TESCO i wsadzi instalacje nitro

Pią, 21.10.2005, 12:59

Daz napisał(a):nie wiem jak moĹĽna tuningować tzw. "wĂłzki na zakupy" a te auta bez watpienia nimi sÄ…, niedĹ‚ugo ktos podpierdoli wĂłzek z TESCO i wsadzi instalacje nitro

no niestety świadczy to jedynie o dość ograniczonym poglądzie twoim na samochody ...

Pią, 21.10.2005, 13:10

Daz napisał(a):niedĹ‚ugo ktos podpierdoli wĂłzek z TESCO

Ja bym radził się jednak zacząc wyrażać :!:

Pią, 21.10.2005, 14:30

Ja nie lubie Swifta dlatego ĹĽaden mi sie nie podoba, ale z tych dwĂłch wybiore jednak pierwszego...

Pią, 21.10.2005, 15:35

Undercover jest w tym dobry, bo nie tych żałosnych bajerów. Obydwie opcje mają mocne silniki.

Pią, 21.10.2005, 17:08

Zdecydownie Undercover , cichocemni zabójcy są najlepsi , niepozoryny wygląd i mocny silnik to jest to :mryellow: , Underground to auto stuningowane zupełnie nie w moim stylu , nie lubie się wyróżniać , a tu każdy element prosi się o zauważenie i o komentarz ....WIOCHA !

Sob, 22.10.2005, 21:24

Daz napisał(a):, niedĹ‚ugo ktos podpierdoli wĂłzek z TESCO i wsadzi instalacje nitro

Buahahhaa :lol:
Wyślij odpowiedź