Switch to full style
Wszelkiej maści modyfikacje samochodów, zarówno mające na celu podniesienie mocy, jak i atrakcyjności, a także nieseryjne wersje nadwoziowe, Kit-Cary, etc
Wyślij odpowiedź

Carlsson MB Sport Coupe

Śro, 18.05.2005, 19:42

Image
Image
Image
Image
Image

(c) tuning-mag.ru

Śro, 18.05.2005, 19:55

Wymienić niebiekie wstawki we wnętrzu na inny kolorek, zapakować i przysyłać do mnie :mrgreen:

Śro, 18.05.2005, 20:09

ten merc nigdy mi się ni podobał i teraz też mi się nie podoba...

Śro, 18.05.2005, 20:11

temu to tuning juĹĽ nie pomoĹĽe.

Ten Mercedes wygląda po prostu dziwnie ten tył jest taki niejaki.

To jest jeden z tych "międzyklasowych" Mercedesow ni to kompakt ni to Coupe, taki mulfon :?

Wnętrze wyglada smutno i troche tandetnie, te obicia drzwi no ludzie jak to wygląda. :?

Śro, 18.05.2005, 20:28

Mi się ten Merc bardzo podoba! W tej wersji - z zewnątrz niczego sobie, kolorek fajny i zero zbednych detali. We wnętrzu te wstawki niebieskie beznadziejne.

OgĂłlnie - gicik :mrgreen:

Śro, 18.05.2005, 20:45

W serii lipnie wyglada.Jak zauwazyl johny,ten merc jest nijaki.Po tuningu wyglada troche lepiej ale nadal to hmmm...coupe.Felgi niezle ale tapicerka wyglada jak tania flanela w g*wnianym kolorze.Podsumowujac: malo fajny. :twisted:

Śro, 18.05.2005, 22:16

johny napisał(a):temu to tuning juĹĽ nie pomoĹĽe.

Ten Mercedes wygląda po prostu dziwnie ten tył jest taki niejaki.

To jest jeden z tych "międzyklasowych" Mercedesow ni to kompakt ni to Coupe, taki mulfon :?

Wnętrze wyglada smutno i troche tandetnie, te obicia drzwi no ludzie jak to wygląda. :?

No właśnie, i po co dajesz taki badziew na forum :? :? :?:

Czw, 19.05.2005, 0:11

el_payaco napisał(a):Wymienić niebiekie wstawki we wnÄ™trzu na inny kolorek, zapakować i przysyĹ‚ać do mnie :mrgreen:

Dokladnie! To pierwsze SportCoupe, ktore mi sie podoba. Swietnie wyglada w tej czerni :!:
Wyślij odpowiedź