Wszelkiej maści modyfikacje samochodów, zarówno mające na celu podniesienie mocy, jak i atrakcyjności, a także nieseryjne wersje nadwoziowe, Kit-Cary, etc
Śro, 18.05.2005, 19:55
Wymienić niebiekie wstawki we wnętrzu na inny kolorek, zapakować i przysyłać do mnie :mrgreen:
Śro, 18.05.2005, 20:09
ten merc nigdy mi się ni podobał i teraz też mi się nie podoba...
Śro, 18.05.2005, 20:11
temu to tuning juĹĽ nie pomoĹĽe.
Ten Mercedes wygląda po prostu dziwnie ten tył jest taki niejaki.
To jest jeden z tych "międzyklasowych" Mercedesow ni to kompakt ni to Coupe, taki mulfon
Wnętrze wyglada smutno i troche tandetnie, te obicia drzwi no ludzie jak to wygląda.
Śro, 18.05.2005, 20:28
Mi się ten Merc bardzo podoba! W tej wersji - z zewnątrz niczego sobie, kolorek fajny i zero zbednych detali. We wnętrzu te wstawki niebieskie beznadziejne.
OgĂłlnie - gicik :mrgreen:
Śro, 18.05.2005, 20:45
W serii lipnie wyglada.Jak zauwazyl
johny,ten merc jest nijaki.Po tuningu wyglada troche lepiej ale nadal to hmmm...coupe.Felgi niezle ale tapicerka wyglada jak tania flanela w g*wnianym kolorze.Podsumowujac: malo fajny.
Śro, 18.05.2005, 22:16
johny napisał(a):temu to tuning juĹĽ nie pomoĹĽe.
Ten Mercedes wygląda po prostu dziwnie ten tył jest taki niejaki.
To jest jeden z tych "międzyklasowych" Mercedesow ni to kompakt ni to Coupe, taki mulfon
Wnętrze wyglada smutno i troche tandetnie, te obicia drzwi no ludzie jak to wygląda.

No właśnie, i po co dajesz taki badziew na forum
Czw, 19.05.2005, 0:11
el_payaco napisał(a):Wymienić niebiekie wstawki we wnÄ™trzu na inny kolorek, zapakować i przysyĹ‚ać do mnie :mrgreen:
Dokladnie! To pierwsze SportCoupe, ktore mi sie podoba. Swietnie wyglada w tej czerni