Switch to full style
Wszelkiej maści modyfikacje samochodów, zarówno mające na celu podniesienie mocy, jak i atrakcyjności, a także nieseryjne wersje nadwoziowe, Kit-Cary, etc
Wyślij odpowiedź

Range Rover Sport by Kahn Design

Śro, 27.10.2010, 19:57

Mieliśmy okazję przyjrzeć się jeszcze ciepłemu, bo ledwo ukończonemu, pierwszemu w naszym kraju egzemplarzowi Range Rovera Sport oryginalnie zindywidualizowanemu przez polskiego przedstawiciela Kahn Design.

Dopiero co ukończony Range Sport o numerze seryjnym 001PL urzeka nowym, intrygującym wyglądem, który zawdzięczamy wysmakowanemu body-kitowi oraz czerwonym akcentom świetnie kontrastującym z głęboką czernią karoserii. Wnętrze z kolei rozpieszcza mieszanką najwyższej próby czarnej skóry i alcantary, rozjaśnianej tylko delikatnie przez czerwone dodatki.

PoniĹĽej przedstawiamy owoce pracy polskiego przedstawiciela Kahn Design uchwycone przez Marka Dylewskiego.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
http://exoticcars.pl/news/index.php?id=737
(c)ExoticCars.pl

Re: Range Rover Sport by Kahn Design

Śro, 27.10.2010, 20:06

Auto robi wrażenia, tylko zdjęcia szczerze mówiąc kiepskie.

Czw, 28.10.2010, 2:06

Auto mocno średnie. Siatka z przodu rodem z tesko, do tego mi osobiście w ogóle nie podoba się ten styl obszywania wnętrza - babcine gacie mode. Osobiście nie przepadam za czarnymi felgami, tutaj w miarę pasują. Nie wiem, czy czarny mat nie byłby lepszy.

Czw, 28.10.2010, 8:23

A że tak się spytał ... gdzie mieści się pierwszej przedstawicielstwo tej firmy w Polsce i od kiedy funkcjonuje ? ;)

Czw, 28.10.2010, 17:07

http://www.kahndesign.pl/ ;)
jakieĹ› dwa-trzy lata.

Czw, 28.10.2010, 19:45

Nie pasuje mi zestawienie kolorów. IMO spokojnie można Range'a zostawić w serii jeśli chodzi o wygląd i pomyśleć tylko nad felgą.

Czw, 18.11.2010, 20:00

Zdjąć to czerwone "coś" przy wlocie powietrza z przodu i będzie okej :)
Wyślij odpowiedź