Switch to full style
Wszelkiej maści modyfikacje samochodów, zarówno mające na celu podniesienie mocy, jak i atrakcyjności, a także nieseryjne wersje nadwoziowe, Kit-Cary, etc
Wyślij odpowiedź

Spoon Honda CR-Z

Śro, 10.03.2010, 20:40

Spoon wzial na warsztat nowe coupe Hondy. Skupili sie raczej na mechanice niz na wygladzie. Na swoim blogu napisali, ze pracuja nad pełnym pakietem, w którego skład wchodzi między innymi nowe, sztywniejsze, obniżone i bardziej sportowe zawieszenie, skuteczniejszy układ hamulcowy oraz sportowy układ wydechowy od firmy Nisin. W pakiecie znajdą się również dodatki stylistyczne. Nowy aerokit, obręcze ze świeżymi wzorami oraz elementy wnętrza, zapewne takie jak nakładki na pedały, może nowa tapicerka, czy karbonowe . Planują także wzmocnić jednostkę napędowa, nie podali jednak póki co żadnych szczegółów na ten temat.

ImageImageImageImageImage
(c)autogaleria.pl

Re: Spoon Honda CR-Z

Czw, 11.03.2010, 15:08

Od początku nie podobało mi się to auto, czy to wersja sprzed kilkunastu lat, czy obecna. Poprawki też tego nie zmienią, auto okropne :? :? :?

Wto, 16.03.2010, 17:09

Niebieskie felgi do białego lakieru - :? :? :?

Pią, 26.03.2010, 20:25

drakor napisał(a):
Planują także wzmocnić jednostkę napędowa, nie podali jednak póki co żadnych szczegółów na ten temat.

Dodadzą koni silnikowi elektrycznemu :?: :) To by dopiero był tuning mechaniczny :lol:
Jak dla mnie powinni wywalić w kosmos cały ten hybrydowy napęd i zastąpić prawdziwą benzynową jednostką. To wtedy będzie prawdziwy mechaniczny tuning :) W końcu kto jak kto, ale Honda silniki benzynowe robić potrafi.

Sob, 27.03.2010, 0:06

PrzecieĹĽ CR-Z ma benzyniaka + elektryk

Sob, 27.03.2010, 11:32

Dlatego napisałem że elektryka powinni zlikwidować i wtedy to byłby prawdziwy tuning mechaniczny
Wyślij odpowiedź