Wszelkiej maści modyfikacje samochodów, zarówno mające na celu podniesienie mocy, jak i atrakcyjności, a także nieseryjne wersje nadwoziowe, Kit-Cary, etc
Pon, 01.03.2010, 9:14
Cześć,
czy wykorzystujecie może w swoich autach Soudracera? Urządzenie zmieniające głos silnika.
Wiele ostatnio się o nim słyszy i ciekawi mnie czy warto coś takiego kupić, a z tego co czytałem jest bardzo tanie..
Czekam na jakieĹ› opinie.
Pon, 01.03.2010, 9:20
Z tego co się orientuje, to raczej nikt u nas z tego nie korzysta. Ogólnie moim zdaniem to dosyć tandetne badziewie, które niczemu nie służy i jest raczej gadżetem z cyklu tych żałosnych. Dla mnie to kasa wyrzucona całkowicie w błoto.
Wto, 02.03.2010, 9:35
Dzięki za opinię, chociaż z tego co wyczytałem to urządzenie kosztuje 139 złotych, więc może warto się skusić, zresztą czekam na inne opinie forumowiczów - za wszystkie będę wdzięczny.
Wto, 02.03.2010, 11:48
Weź gwóźdź i zrób 3 dziury w wydechu
Wto, 02.03.2010, 12:55
kierownik napisał(a):DziÄ™ki za opiniÄ™, chociaĹĽ z tego co wyczytaĹ‚em to urzÄ…dzenie kosztuje 139 zĹ‚otych, wiÄ™c moĹĽe warto siÄ™ skusić
Czyli to jest fajna modyfikacja, bo można coś tanio zmienić? Miałeś okazje w ogóle to na żywo posłuchać? I tak naprawdę odpowiedz sobie na pytanie "po kiego grzyba mi to"?
Wto, 02.03.2010, 18:10
Poprosze to urzadzenie w pakiecie z magnetyzerem, kolpakami-spinerami, diodami i neonami, thx. I plastikowa rozporke pod maske.
Wto, 02.03.2010, 21:15
Kurai napisał(a):Poprosze to urzadzenie w pakiecie z magnetyzerem, kolpakami-spinerami, diodami i neonami, thx. I plastikowa rozporke pod maske.

Zapomniałeś o plastikowym parapecie i naklejkach mocy
Śro, 03.03.2010, 9:39
Na żywo nie widziałem, dlatego pytam na forum

Jako, że cena jest niska to wypróbuje i podzielę się spostrzeżeniami, a jeśli nie będę zadowolony to sprzedam na Allegro