Wszelkiej maści modyfikacje samochodów, zarówno mające na celu podniesienie mocy, jak i atrakcyjności, a także nieseryjne wersje nadwoziowe, Kit-Cary, etc
Sob, 05.12.2009, 17:30
Wygląda niesamowicie. Jedyne co mi w nim nie pasuje, to czarne lusterka. Lista modyfikacji skromna i całe szczęście
Sob, 05.12.2009, 18:11
Co tu duzo pisac - kozak. Chetnie bym wprowadził podobne modyfikacje do swojego(wieksze koła, krotsze zawieszenie i moze dokładke oraz progi) ale nasze drogi nie zachecaja do takich modow.
Sob, 05.12.2009, 18:24
seryjnie to autko jest piękne, tu wygląda jeszcze lepiej
Sob, 05.12.2009, 18:25
Ice napisał(a):WyglÄ…da niesamowicie. Jedyne co mi w nim nie pasuje, to czarne lusterka. Lista modyfikacji skromna i caĹ‚e szczęście

Tez nie lubie chaotycznych tuningĂłw,a ten jest po prostu genialny
Sob, 05.12.2009, 19:45
Zgadzam siÄ™ z Wami Panowie

jest obłędny

aczkolwiek tak jak napisał Ice - lusterka mogłyby pozostać seryjne
Sob, 05.12.2009, 20:48
Ja poproszę serię na tych felgach, może być delikatnie obniżona. Reszta zmian stylistycznych IMO zbędna
Śro, 09.12.2009, 17:37
ale nasze drogi nie zachecaja do takich modow
Bzdura. Wystarczy nauczyć się jeździć.
Passat kosmos. Udowadnia, że w tym kolorze auto też może wyglądać dobrze.
Śro, 09.12.2009, 18:12
MaddDogg napisał(a):ale nasze drogi nie zachecaja do takich modow
Ta, tylko większości samochód służy do zwykłej, codziennej eksploatacji, a nie wypadów weekendowych i wytyczania trasy, by nie nadziać się na studzienkę, bądź wyjeżdżać 15 minut wcześniej, żeby zdążyć na czas
Śro, 09.12.2009, 19:29
MaddDogg napisał(a):ale nasze drogi nie zachecaja do takich modow
Passat kosmos. Udowadnia, że w tym kolorze auto też może wyglądać dobrze.
Tak pokaz czym sam jezdzisz i zaprezentuj swoja technike jazdy
Sob, 02.01.2010, 17:48
Oj oj Robak, MaddDogg ma w avatarze malacza co prawda, ale jak dobrze kojarzę to pod garażem stoi R8 więc tak mocno bym z nim nie zaczynał
Sob, 02.01.2010, 18:08
Nie trybisz o co mi chodzi? Jak bedzie na codzien po Polsce poruszał sie autem na kołach o rozmairze 245/30 r20 z obnizonym zawieszeniem, nizszymi dokładkami i wszytko po 2 latach dalej bedzie na miejscu to wtedy bede mu bił pokłony a poki co pozostane przy swoim zdaniu.
Sob, 02.01.2010, 18:30
No właśnie, wszystko się sprowadza do tego jak się używa samochodu. Nie ma co jednak kryć, że każde auto, które jest po grubszym tuningu nigdy nie ma być jakimś super użytkowym
Wto, 12.01.2010, 16:06
Dlatego m.in. jeśli się tuninguje auto warto mieć drugie, normalne do ruchu codziennego. Ale są i tacy fani, którzy daliby radę tyle jeździć albo i dłużej, tylko fakt faktem, jazda do pracy na r20 i obnizonym zawieszeniu to w przypadku stanu niektórych dróg wyzwanie dla zębów...