Switch to full style
Wszelkiej maści modyfikacje samochodów, zarówno mające na celu podniesienie mocy, jak i atrakcyjności, a także nieseryjne wersje nadwoziowe, Kit-Cary, etc
Wyślij odpowiedź

MEC Design SLS AMG Design

Czw, 26.11.2009, 0:05

ImageImage
Image
MEC Design W197 Mercedes SLS AMG design study illustration.
The first is a front-end canvas featuring a new front bumper with a deep mesh grille and curved side air inlets. Here the Mercedes-Benz three-point star was shifted up to just above the grille in similar fashion to the old SLR McLaren. New side skirts with integrated lighting and 22-inch bi-coloured wheels are proposed.

The second car also concentrates on the front end. It is finished in a golden yellow colour and features three-piece 22-inch wheels. Most of the interior is left untouched apart from the carbon fibre/ Alcantara MEC Design sports steering wheel.

The last design focuses on the rear. A dramatic MEC Design diffuser is fitted as well as a rear spoiler and branded exhaust system with oval chrome tips. The latter promises amazing sound.

(c)wcf.com

Re: MEC Design SLS AMG Design

Czw, 26.11.2009, 9:29

Kurde mać :shock: Jakie to jest obrzydliwe :shock:

Czw, 26.11.2009, 15:41

Nie no coś ty, z tyłu jest jeszcze znośne :mryellow: , a przód można by zasłonić jakim czarnym workiem maskującym .

Czw, 26.11.2009, 15:44

to by było z cyklu "Jak spaskudzić coś paskudnego"... :/

Czw, 26.11.2009, 16:00

drakor napisał(a):Nie no coĹ› ty, z tyĹ‚u jest jeszcze znoĹ›ne :mryellow: , a przĂłd moĹĽna by zasĹ‚onić jakim czarnym workiem maskujÄ…cym .

Jednak ja mam inne zdanie :twisted:

Czw, 26.11.2009, 17:13

Podoba mi się ale w wersji z pierwszego zdjęcia :wink: na temat reszty aż żal cokolwiek pisać...

Czw, 26.11.2009, 22:14

To nie po to Mercedes wypuszcza na rynek SLSa żeby go teraz z powrotem na SLRa przerabiali. Z tyłu nawet nieźle, ale pozostałe "zdjęcia" to marne przeróbki, prawie jak w Paincie.

Nie, 29.11.2009, 22:29

A myślałem, że w temacie spaskudzenia SLS'a widziałem już wszystko. A tu taki zonk...

Image

Re:

Pon, 14.12.2009, 0:20

Następna wizualka MEC Design SLS AMG Design
Image
(c)autoblog.com

Pon, 14.12.2009, 14:07

Nastepna wizja jest o wiele gorsza od poprzednich :/ Normalnie żygać sie chce :/ :/ :/

Pon, 14.12.2009, 15:17

No cóż, chciałbym powiedzieć, że nikt takich paskudztw nie kupi i sprawa zakończy się na tragicznych wizjach, ale z pewnością znajdą się buraki z kasą, którym takie coś pomoże wyróżnić się na tle "zwykłych" SLS-ów. :/

Pon, 14.12.2009, 15:37

patrząc na ostatnie zdjęcie samo nasuwa się na język: powodzenia w starciu z "leżącymi policjantami" :mryellow:
Wyślij odpowiedź