Wszelkiej maści modyfikacje samochodów, zarówno mające na celu podniesienie mocy, jak i atrakcyjności, a także nieseryjne wersje nadwoziowe, Kit-Cary, etc
Czw, 26.11.2009, 0:05

MEC Design W197 Mercedes SLS AMG design study illustration.
The first is a front-end canvas featuring a new front bumper with a deep mesh grille and curved side air inlets. Here the Mercedes-Benz three-point star was shifted up to just above the grille in similar fashion to the old SLR McLaren. New side skirts with integrated lighting and 22-inch bi-coloured wheels are proposed.
The second car also concentrates on the front end. It is finished in a golden yellow colour and features three-piece 22-inch wheels. Most of the interior is left untouched apart from the carbon fibre/ Alcantara MEC Design sports steering wheel.
The last design focuses on the rear. A dramatic MEC Design diffuser is fitted as well as a rear spoiler and branded exhaust system with oval chrome tips. The latter promises amazing sound.
(c)wcf.com
Czw, 26.11.2009, 9:29
Kurde mać

Jakie to jest obrzydliwe
Czw, 26.11.2009, 15:41
Nie no coś ty, z tyłu jest jeszcze znośne

, a przód można by zasłonić jakim czarnym workiem maskującym .
Czw, 26.11.2009, 15:44
to by było z cyklu "Jak spaskudzić coś paskudnego"...
Czw, 26.11.2009, 16:00
drakor napisał(a):Nie no coĹ› ty, z tyĹ‚u jest jeszcze znoĹ›ne

, a przód można by zasłonić jakim czarnym workiem maskującym .
Jednak ja mam inne zdanie
Czw, 26.11.2009, 17:13
Podoba mi się ale w wersji z pierwszego zdjęcia

na temat reszty aż żal cokolwiek pisać...
Czw, 26.11.2009, 22:14
To nie po to Mercedes wypuszcza na rynek SLSa żeby go teraz z powrotem na SLRa przerabiali. Z tyłu nawet nieźle, ale pozostałe "zdjęcia" to marne przeróbki, prawie jak w Paincie.
Nie, 29.11.2009, 22:29
A myślałem, że w temacie spaskudzenia SLS'a widziałem już wszystko. A tu taki zonk...
Pon, 14.12.2009, 0:20
Następna wizualka MEC Design SLS AMG Design

(c)autoblog.com
Pon, 14.12.2009, 15:17
No cóż, chciałbym powiedzieć, że nikt takich paskudztw nie kupi i sprawa zakończy się na tragicznych wizjach, ale z pewnością znajdą się buraki z kasą, którym takie coś pomoże wyróżnić się na tle "zwykłych" SLS-ów.
Pon, 14.12.2009, 15:37
patrząc na ostatnie zdjęcie samo nasuwa się na język: powodzenia w starciu z "leżącymi policjantami"