Switch to full style
Wszelkiej maści modyfikacje samochodów, zarówno mające na celu podniesienie mocy, jak i atrakcyjności, a także nieseryjne wersje nadwoziowe, Kit-Cary, etc
Wyślij odpowiedź

BMW 5 GT AC Schnitzer

Wto, 13.10.2009, 21:57

Zestaw felg do BMW 5 GT 19 - 22″ AC Schnitzer
ImageImageImageImageImageImageImage
(c)autoblog.nl

Re: BMW 5 GT AC Schnitzer

Czw, 15.10.2009, 19:34

Jedynie pierwszy zestaw jakoĹ› pasuje :wink:
Reszta to ogólnie słabizny :/

Pią, 16.10.2009, 18:48

jak dla mnie pierwsze i ostatnie zestawienie
chodz w innym kolorze nadwozia pewnie calkiem inne zestawienia beda pasowac;-)

Wto, 20.10.2009, 11:26

Nie szanuje tego modelu ... tego tematu zreszta też - po co robic temat z tego że ktoś miał rozwolnienie bo nie mógl sie zdecydowac jakie wybrac fele i pół dnia kombinował w photoshopie :?

Wto, 20.10.2009, 11:31

Felgi zrobione w VT i tyle tuningu. Schnizter naprawdę idzie na łatwiznę. Szczerze mówiąc boje się już stage 2.

Wto, 20.10.2009, 19:47

Auto już samo w sobie trąci żenadą :? nie wiem czy jakakolwiek firma tuningowa będzie w stanie jakoś znośnie zmodyfikować wizualnie to auto :roll:

Nie, 25.10.2009, 3:27

Wilu napisał(a):Auto juĹĽ samo w sobie trÄ…ci ĹĽenadÄ… :? nie wiem czy jakakolwiek firma tuningowa bÄ™dzie w stanie jakoĹ› znoĹ›nie zmodyfikować wizualnie to auto :roll:

Eee tamm przesadzasz skoro z R.Clio zrobili fajny v6wĂłz to z tego tym bardziej zrobiÄ… cacko

Nie, 25.10.2009, 17:03

hificenter-1 napisał(a):
Wilu napisał(a):Auto juĹĽ samo w sobie trÄ…ci ĹĽenadÄ… :? nie wiem czy jakakolwiek firma tuningowa bÄ™dzie w stanie jakoĹ› znoĹ›nie zmodyfikować wizualnie to auto :roll:

Eee tamm przesadzasz skoro z R.Clio zrobili fajny v6wĂłz to z tego tym bardziej zrobiÄ… cacko

Co i z czym Ty porĂłwnujesz :?: :?

Pon, 22.03.2010, 22:28

ImageImage
ImageImage
Image
BMW 5 GT to bez wątpienia najbrzydsze BMW od czasu poprzedniej serii 7. Aby to zmienić, na ratunek pośpieszyła mu znana firma tuningowa AC Schnitzer, która przygotowała specjalny pakiet dla GT wyposażonego w silnik Diesla.
Poprawki może nie są zbyt rozległe, ale na pewno sprawiają, że ten samochód wydaje się bardziej atrakcyjny. Najważniejszą modyfikacją jest zwiększenie mocy z silnika z fabrycznych 245 KM do 286 KM. To może nie jest dużo, ale bez wątpienia pozwala zaostrzyć charakter tego, ważącego ponad 2 t, mastodonta.
Aby poprawić jego wygląd, przygotowano specjalny pakiet spojlerów wzbogacony o 20 calowe alufelgi oraz nową maskę z dużymi wlotami powietrza.
Całość może nadal nie jest najpiękniejsza, ale bez wątpienia ma znacznie większe szanse spodobać się ceniącym sportowy styl BMW klientom.

(c)autokrata.pl

Wto, 23.03.2010, 19:57

Kombinowali i nic z tego nie wyszło.Tylko produkt uboczny :lol:

Wto, 23.03.2010, 21:33

Mi tam się podoba :) Po ujrzeniu na żywo, 5 GT zaczęła mi się nawet podobać, a ten tuning nic nie pogorszył, ba nawet jeszcze jej wygląd poprawił ;)
Wyślij odpowiedź