Switch to full style
Wszelkiej maści modyfikacje samochodów, zarówno mające na celu podniesienie mocy, jak i atrakcyjności, a także nieseryjne wersje nadwoziowe, Kit-Cary, etc
Wyślij odpowiedź

Kicherer Mercedes E-Klasse

Śro, 11.03.2009, 17:00

Image
Image
Image
Image

AMiS

Firma proponuje narazie jedynie pakiet zmian optycznych dla nowej E-Klassy z pakietem AMG. Stoi na 20-calowych kołach, dodano nowe końcówki układu wydechowego, mały spojler z przodu i z tyłu. Oba wykonane są z włókna węglowego. We wnętrzu nową sportową kierownice, pare elementów wykonano z karbonu. Z Nappu wykonano tapicerke drzwi oraz deske rozdzielczą. Ten pakiet wejdzie do sprzedaży jeszcze w tym miesiącu.

Re: Kicherer Mercedes E-Klasse

Śro, 11.03.2009, 17:04

No nie powiem, na pierwszym zdjęciu robi niezłe wrażenie, przysadzisty, wielki tył na szerokich kapciach, do tego zglebiony, zawsze wygląda dobrze. Co do pozostałych zdjęć nie mam zdania ;)

Śro, 11.03.2009, 17:05

tuning pierwsza klasa, naprawdÄ™ nieĹşle

Śro, 11.03.2009, 17:51

tuning moze OK ale sama baza mi nie lezy :P zwlaszcza przednie lampy ;/

Śro, 11.03.2009, 19:01

Teraz przynajmniej ta E-klasa wyglÄ…da normalnie .Tuning udany i bardzo fajny.

Pią, 13.03.2009, 21:34

Uwielbiam taki tuning : kosmetyka, odpowiednia felga i gleba (lecz z umiarem) 8)

Nie, 15.03.2009, 17:33

Dzięki tym zmianom nowa klasa E wygląda dużo lepiej, barziej sportowo, choć w granicach rozsądku. 8)

Nie, 15.03.2009, 20:10

A ja poproszÄ™ seriÄ™. Kilka spojlerkĂłw i niepasujÄ…ca felga to nie jest udany tuning :> I gdzie gwiazdÄ™ z kierownicy zakosili?

Śro, 18.03.2009, 12:23

Wnętrze jak w USS Enterprise :roll:
Wyślij odpowiedź