Switch to full style
Wszelkiej maści modyfikacje samochodów, zarówno mające na celu podniesienie mocy, jak i atrakcyjności, a także nieseryjne wersje nadwoziowe, Kit-Cary, etc
Wyślij odpowiedź

MR Sweden Motorsport Volvo C70 T5 Cabrio

Sob, 28.08.2004, 22:35

Image

Image

Image

Image

Image

(C) automotorundsport.de

Sob, 28.08.2004, 22:37

Przepiekne felgi (choc TOTALNIE do tego auta nie pasują :!: ) , brewki :evil: i to chyba tyle :arrow: wad :!: reszte można uznać za zalety :wink: auto bardzo fajne , bardzo ładne i z T5 w miare szybkie :twisted: ogólnie podoba mi sie , ale raczej jako seria - ten tuning do mnie nie trafia ...

Sob, 28.08.2004, 22:40

Sam nie wiem co myśleć . Nawet fajne choć z drugiej strony ....

Sob, 28.08.2004, 22:41

DeusZ napisał(a):Przepiekne felgi (choc TOTALNIE do tego auta nie pasujÄ… :!: ) , brewki :evil: i to chyba tyle :arrow: wad :!: reszte moĹĽna uznać za zalety :wink: auto bardzo fajne , bardzo Ĺ‚adne i z T5 w miare szybkie :twisted: ogĂłlnie podoba mi sie , ale raczej jako seria - ten tuning do mnie nie trafia ...

Racja-fele wyjefajne,auto tez ale razem wygladaja jak jakis pimpowoz marnego amerykanskiego rapera. :D

Nie, 29.08.2004, 0:02

O Panie :!: :shock: Co za cudeńko 8)

Nie, 29.08.2004, 0:07

Świetny .... jak na Volvo przystało :wink: 8)

Nie, 29.08.2004, 9:22

Fajny, ale taki tuning wg. mnie nie pasuje do tego autka. Brewki i felgi tu nie pasuja kompletnie....

Nie, 29.08.2004, 9:47

Prezentuje się wspaniale. Brewki mi tutaj nie przeszkadzają (są dyskretne, prawie ich nie widać) ale felgi do wywałki.

Nie, 29.08.2004, 12:02

piekny :lol: wyglda wspaniale, aczkolwiek felgi wydaja sie kapke za duze, a blendy z przodu psuja caly efekt :?

Nie, 29.08.2004, 12:29

To auto to istna kopia designerska (chodzi o poczynione przez tunera zmiany stylistyczne) nie dawno prezentowanego tu stuningowanego S60R. Podobnie jak tam, uwaĹĽam, ĹĽe brewki out i felgi o 2 cale mniejsze, wtedy auto perfekt ;).

Nie, 29.08.2004, 21:17

mi sie bardzo podoba

Pon, 16.05.2005, 19:25

spider napisał(a):fajne autko tylko troche liĹşniÄ™te... profil opon nie na Polskie drogi, ale felgi sÄ… wypasione...

aha ja tam brewki widze!!

Ice napisał(a):Po pierwsze, to nie sposĂłb nie zwrĂłcić uwagi na te niesamowite felgi - chyba najbardziej charakterystyczny element wszystkich przerĂłbek w tym aucie. Brewki zbÄ™dne, a poza tym to fajna fura do lansu dla biznesmena i nie tylko :> PODOBA MI SIĘ :!:

Qubczyk napisał(a):Luzacka, podoba mi siÄ™.

Opel Vectra FUN napisał(a):Podoba mi siÄ™ ale jak dla mnie to nic specjalnego

johny napisał(a):to Volvo to juĹĽ prawie klasyk a w tej wersji, w tym kolorku i z tymi felgami rewelacja, bardzo mi siÄ™ podoba, tylko oczywiĹ›cie wyjebać brewki
Wyślij odpowiedź