Switch to full style
Wszelkiej maści modyfikacje samochodów, zarówno mające na celu podniesienie mocy, jak i atrakcyjności, a także nieseryjne wersje nadwoziowe, Kit-Cary, etc
{ TOPIC_LOCKED_SHORT }

star wars style

Pią, 03.11.2006, 0:44

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

(c) roadsquadron

Pią, 03.11.2006, 1:05

:arrow: http://samochodyswiata.pl/viewtopic.php?t=1502 :!:

Pią, 03.11.2006, 8:37

brakuje tylko zdjęć właścicieli tej tandety, pewnie niezłe z nich modele :/

Pią, 03.11.2006, 9:27

ten pierwszy juz był ... sam dawałem do tjuninku ... :lol:

Pią, 03.11.2006, 9:50

Oley napisał(a)::arrow: http://samochodyswiata.pl/viewtopic.php?t=1502 :!:
spadaj to nie jest tjuning popatrz z jaką precyzją sa one wykonane malowanie i inne szczegóły :roll: zastanów się troszkę następnym razem :wink:

Pią, 03.11.2006, 11:59

BmwM5 napisał(a):spadaj to nie jest tjuning popatrz z jakÄ… precyzjÄ… sa one wykonane malowanie i inne szczegóły :roll: zastanĂłw siÄ™ troszkÄ™ nastÄ™pnym razem :wink:

buahahahhaha :lol: :lol: :lol: :lol: faktycznie "z jaką precyzją" są wykonane, malowanie jest jeszcze lepsze. To ty się człowieku zastanów co piszesz, jak uważasz że to tuning to można dojść do wniosku w jakich autach ty gustujesz. Obyś nigdy w przynajmniej podobny sposób nie zniszczył auta.

Pią, 03.11.2006, 13:19

Tuning to na pewno nie jest, raczej forma udziwnienia... :/

Pią, 03.11.2006, 17:56

Jakie ładne felgi... :P

Pią, 03.11.2006, 17:58

szakal napisał(a):buahahahhaha :lol: :lol: :lol: :lol: faktycznie "z jakÄ… precyzjÄ…" sÄ… wykonane, malowanie jest jeszcze lepsze. To ty siÄ™ czĹ‚owieku zastanĂłw co piszesz, jak uwaĹĽasz ĹĽe to tuning to moĹĽna dojść do wniosku w jakich autach ty gustujesz. ObyĹ› nigdy w przynajmniej podobny sposĂłb nie zniszczyĹ‚ auta.

patrz na siebie w jakich Ty gustujesz i radzę zobaczyć co znaczy słowo tuning

idiota...

Pią, 03.11.2006, 18:18

Żenujaco to wyglada i tyle

Pią, 03.11.2006, 22:19

W pewnym stopniu podziwiam ludzi z takim świrem ;)

Pią, 03.11.2006, 22:34

BmwM5 napisał(a):patrz na siebie w jakich Ty gustujesz i radzÄ™ zobaczyć co znaczy sĹ‚owo tuning

No ja na pewno nie mam tak sprapranego gustu jak ty. Nie wiem jak takie za przeproszeniem g*wno może się komuś podobać. :lol: I ciągle dajesz dowód, że lepiej znam słowo "tuning" od ciebie.

BmwM5 napisał(a):idiota...

Nie pyskuj dziecko.

Nie wiem co jeszcze robi ten temat w tym dziale. No chyba nie uważacie, że to jest tuning, raczej tjuning. Dodatkowo te zdjęcia już są w jednym temacie. Proponuje zamknąc to jak najszybciej i zapomnieć że w ogóle istniał taki temat. :roll:

Sob, 04.11.2006, 23:07

szakal napisał(a):
BmwM5 napisał(a):idiota...

Nie pyskuj dziecko.

quote]

BUHAHAHAHAHHHEEHEHHAHHUHHAHHHEHHEHHEAHHHA HOOHOOOHAHHAHAHAHAHHEHHEHEHHHHH HHHHEEAHHHAHAAHHHHA... (5 minut później) ...buhahahahhahehhahhahehhhahhahahehehahaehehahh oohhhahahahahahhahahhaahahaauuuuuuahhahahhahahahhahhhahahhahahahahhahahhahahhehehehhehehehhe... ( kolejne 5 minut) buuhahahahahahahahahehhhhheeeeeeheheahahahahahah ohhh uhhh hehe heh dawno oj bardzo dawno się taj nie uśmiałem :lol: :lol: :lol: wielkie dzięki :!: śmiech to zdrowie :twisted:

pzdr

Sob, 04.11.2006, 23:15

:?
{ TOPIC_LOCKED_SHORT }